Πρεμιέρα με όνειρα για Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Free Sunday
Πρεμιέρα με όνειρα για Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Πρεμιέρα με όνειρα για Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Πρώτος στη... μάχη ρίχνεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 20:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ελβετική Γιουνγκ Μπόις. Δύο ώρες, περίπου αργότερα, στις 22:05, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Άγιαξ, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα την Ουντινέζε. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Φυσικά, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κερδίσετε 50€ μέσω του διαγωνισμού του Betarades.gr! Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε like, share και να αφήσετε με comment την πρόβλεψή σας για το σκορ στο Παναθηναϊκός – Άγιαξ, στο βίντεο που θα βρείτε στη σελίδα του Betarades.gr στο Facebook.

Εκτός έδρας αποστολή για Ολυμπιακό
young_boys_olympiakos

Ξεκινάμε από τον πρώτο χρονικά αγώνα, αυτόν ανάμεσα στη Γιουνγκ Μπόις και τον Ολυμπιακό. Μετά το «κάζο» απέναντι στη Χαποέλ Μπερ Σεβά στον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε τη διαδικασία της παράτασης για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αρούκα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους ομίλους. Ασυνήθιστη η κατάσταση για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που έδιναν συνεπέστατο «παρών» στη μεγαλύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τα τελευταία χρόνια. Πλέον, η… πραγματικότητα λέει… Γιουρόπα Λιγκ, με τον Πάουλο Μπέντο να δείχνει μέχρι στιγμής ότι έχει αρχίσει και «συμμαζεύει» τα πράγματα. Πολλές ελπίδες μοίρασε το εμφατικό 6-1 επί της Βέροιας στο πρώτο φετινό ματς για τη Σούπερλιγκ (η οποία ξεκίνησε από… την 3η αγωνιστική), ενώ οι μεταγραφές των Καρντόζο, Μάριν, Ελιουνούσι, Ρομάο, Πασιένσια, Βιάνα και Αντρέ Μάρτινς δυνάμωσαν ξεκάθαρα το ρόστερ. Στοιχηματικά, θεωρούμε ότι αυτό που έχει αξία είναι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, οπότε θα επιλέξουμε το Goal / Goal.

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr με την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό για το παιχνίδι Γιουνγκ Μπόις – Ολυμπιακός: 

Με το... δεξί ο Παναθηναϊκός
pao_ajax

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Παναθηναϊκός – Άγιαξ. Το μομέντουμ δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερο για το «τριφύλλι», που μετά τις πειστικές εμφανίσεις στα προκριματικά με ΑΪΚ και Μπρόντμπι (τρεις νίκες και μια ισοπαλία, δέχτηκε μόλις 1 γκολ), έκανε πρεμιέρα με το «δεξί» και στη Σούπερλιγκ. Πέρασε με το εμφατικό 0-3 απ’ την έδρα του Λεβαδειακού το Σάββατο, σκορ που είναι ιδιαίτερα «φτωχό» και δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης. Μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή λεγόταν Παναθηναϊκός, οι παίκτες του οποίου έβγαλαν πολύ όμορφες συνεργασίες, είχαν ρυθμό και επιθετικό οίστρο, σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ. Παρά την ικανοποιητική εμφάνιση, ο Στραματσόνι θα το γυρίσει το 4-2-3-1 σε 3-5-2, εναλλαγή που φαίνεται ότι θα καθιερώσει από Ελλάδα σε Ευρώπη και αντίστροφα. Πιστεύουμε ότι οι «πράσινοι» μπορούν να φτάσουν στη νίκη και θα πάμε με τον Άσσο!

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr με την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Άγιαξ: 


Μπορεί ο ΠΑΟΚ
paok_fioretnina

Ολοκληρώνουμε με το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Φιορεντίνα. Η εξασφάλιση της πρώτης θέσης στη διαδικασία των περσινών πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Κληρώθηκε με τον Άγιαξ και παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερος και στα δύο παιχνίδια, απέτυχε να πάρει την πρόκριση, μετά το 1-1 στο Άμστερνταμ και την ήττα με 2-1 στην Τούμπα, η οποία «στιγματίστηκε» από τις απίθανες χαμένες ευκαιρίες του Αθανασιάδη. Ο αποκλεισμός τον έστειλε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου βρέθηκε αντίπαλος με τη Διναμό Τιφλίδας. Οι Γεωργιανοί δεν στάθηκαν ικανοί να σηκώσουν ανάστημα σε κανένα από τα δύο παιχνίδια κι έτσι ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες (0-3 και 2-0) προκρίθηκε στους ομίλους, όπου θα αντιμετωπίσει Φιορεντίνα, Καμπάλα και Σλόβαν Λίμπερετς. Ξεκίνημα κόντρα στους Βιόλα για το Δικέφαλο, θεωρούμε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της Τούμπας και θα πάμε με τον 1 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr με την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα: 


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων.