Εκτός έδρας αποστολές για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, τον ΑΠΟΕΛ υποδέχεται ο Ολυμπιακός (video) - Free Sunday
Εκτός έδρας αποστολές για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, τον ΑΠΟΕΛ υποδέχεται ο Ολυμπιακός (video)

Εκτός έδρας αποστολές για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, τον ΑΠΟΕΛ υποδέχεται ο Ολυμπιακός (video)

Στις 20:00 Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν εκτός έδρας Θέλτα και Σλόβαν Λίμπερετς αντίστοιχα, ενώ στις 22:05 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ.

Το Betarades.gr σε συνεργασία με τη Free Sunday σας προσφέρουν τις αναλύσεις των αγώνων, καθώς και τα προγνωστικά πάμε στοίχημα για τα τρία αυτά παιχνίδια.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω, όμως, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να κερδίσετε 150€ σε κάρτες UPAY, αρκεί να προβλέψετε σωστά το ακριβές σκορ του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ. Δείτε τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό, είτε στο post με το βίντεο στο Facebook ή στο κανάλι μας στο Youtube.

Για θετικό αποτέλεσμα ο ΠΑΟ
celta_pao


Ξεκινάμε με το παιχνίδι Θέλτα – Παναθηναϊκός. Θα ήθελε να έχει πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός, ωστόσο τα σοβαρά αμυντικά λάθη από Ιβάνοφ και Μέστο, αλλά και οι δύο αποβολές τον υποχρέωσαν σε εντός έδρας ήττα. 

Είναι δεδομένο ότι ο Στραματσόνι σήμερα θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο να κλείσει τους χώρους και να μην επιτρέψει στη Θέλτα να αναπτύξει επιθετικό οίστρο, ζητώντας παράλληλα απ’ τους παίκτες του τη γρήγορη μετάβαση στην κόντρα επίθεση. Η αναγκαιότητα για αποτέλεσμα, η ποιότητα του αντιπάλου, αλλά και οι πολλές σημαντικές απουσίες, τον αναγκάζουν να παρατάξει τους πράσινους με αμυντικογενή τακτική και έμφαση στον έλεγχο του ρυθμού.

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Θέλτα – Παναθηναϊκός:



Καλείται να... τελειώσει τις φάσεις ο ΠΑΟΚ
slovan_paok


Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Σλόβαν Λίμπερετς – ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχει μπει αρκετά δυνατά στη φετινή χρονιά, παρουσιάζοντας πολύ καλά στοιχεία σε όλα τα επίπεδα. Μοναδικό ζήτημα προβληματισμού είναι η αδυναμία που παρουσιάζει στα «τελειώματα» των φάσεων. Γεγονός που παρατηρήθηκε τόσο στη νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στον Παναιτωλικό (2-1), όσο και στην «γκέλα» απέναντι στην Ξάνθη (0-0), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του για το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Μέχρι τώρα, πάντως, δείχνει ομάδα δουλεμένη απέναντι σε κλειστές άμυνες, απλά δεν έχει την αποτελεσματικότητα που χρειάζεται για να «καθαρίζει» πιο εύκολα τα παιχνίδια. Δεδομένης της ποινής των -3 βαθμών από πέρυσι, πάντως, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, μετρώντας 4 βαθμούς. Στο Γιουρόπα Λιγκ, από την άλλη, στο εναρκτήριο παιχνίδι της φάσης των ομίλων έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Φιορεντίνα, στην Τούμπα.

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Σλόβαν Λίμπερετς - ΠΑΟΚ:


Νίκη με καλό ποδόσφαιρο θέλει ο Ολυμπιακός
osfp_apoel


Ολοκληρώνουμε με το τελευταίο χρονικά παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΠΟΕΛ. Μία νίκη, η οποία θα συνδυαστεί με καλή εμφάνιση, είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στη σημερινή κόντρα με τον ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να ξεπεράσουν άμεσα την ήττα-καμπανάκι του AEL FC ARENA, η οποία έβγαλε στην επιφάνεια τα δεδομένα προβλήματα σε όλες τις γραμμές. 

Πάντως, οι Πειραιώτες έκαναν το καθήκον τους στην πρεμιέρα των ομίλων, φεύγοντας με το νικηφόρο 0-1 από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις (σκόρερ ο Καμπιάσο στο 42′), στην καλύτερη εμφάνισή τους τη φετινή σεζόν. Ένα πιθανό 2Χ2 στο σημερινό ματς θα θέσει αναμφισβήτητα τις βάσεις πρόκρισης στους «32».

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ:


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.