Πάμε στοίχημα: Με τα γκολ σε Αστάνα και Λεωφόρο (video) - Free Sunday
Πάμε στοίχημα: Με τα γκολ σε Αστάνα και Λεωφόρο (video)

Πάμε στοίχημα: Με τα γκολ σε Αστάνα και Λεωφόρο (video)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αστάνα στις 18:00 και οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός υποδέχονται στις 22:05 Καραμπάκ και Σταντάρ Λιέγης αντίστοιχα.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αναμετρήσεων και τα προγνωστικά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για την εξέλιξη των αγώνων σε πραγματικό χρόνο, στην κατηγορία πάμε στοίχημα αποτελέσματα.

Για τη διεύρυνση του σερί ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Αστάνα – Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι με μία σημερινή νίκη βγάζει και μαθηματικά την Αστάνα εκτός του παιχνιδιού της πρόκρισης και φτάνει πολύ κοντά στο «σφράγισμα» της παρουσίας του στους «32». 

Από εξάδα νικών σε όλες τις διοργανώσεις έρχονται οι πρωταθλητές Ελλάδας, με το 4-1 επί των σημερινών αντιπάλων της 3ης αγωνιστικής να συνοδεύεται από τις νίκες πρωταθλήματος επί των ΠΑΟΚ (2-1) και Ατρομήτου (0-1) και αυτή με 3-0 επί του Πλατανιά για το Κύπελλο. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπιασαν καλή απόδοση στο σαββατιάτικο ματς του Περιστερίου. 

Η Αστάνα, από την πλευρά της, θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της, εκεί όπου είναι αήττητη στα δέκα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το προγνωστικό για τον αγώνα Αστάνα – Ολυμπιακός.


Υποχρεωμένος να κερδίσει ο ΠΑΟ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης. Υποχρεωμένος να νικήσει είναι απόψε ο Παναθηναϊκός, που μετράει μόλις έναν πόντο έπειτα από τρεις αγωνιστικές στους ομίλους του Europa League. Με δεδομένο ότι η Θέλτα παίζει εκτός έδρας κόντρα στον Άγιαξ και δεν αποκλείεται να έχει απώλειες, οι πράσινοι οφείλουν να κερδίσουν τη Σταντάρ Λιέγης, να ανέβουν στους 4 πόντους και να τα παίξουν «όλα για όλα» στις τελευταίες δύο αγωνιστικές με Άγιαξ (εκτός) και Θέλτα (εντός). 

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αφήνει σχεδόν οριστικά εκτός το «τριφύλλι», που πηγαίνει στον σημερινό «τελικό» με πάρα πολλά προβλήματα απ’ όλες τις απόψεις. 

Οι απουσίες των Σάμπα, Ζέκα, Λεδέσμα, Χουλτ, Γουακάσο και Βιγιαφάνες «δένουν» τα χέρια του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος υποχρεώθηκε να συμπεριλάβει στην αποστολή 5 (!) νεαρούς παίκτες από την Β’ λίστα που δήλωσε ο Παναθηναϊκός στην ΟΥΕΦΑ (Μίγγος, Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου και Ξενόπουλος). Εκτός όλων των παραπάνω, οι πράσινοι θα στερηθούν της βοήθειας και του προπονητή τους, ο οποίος είναι τιμωρημένος απ’ τη διοργανώτρια αρχή έπειτα απ’ τις εντονότατες διαμαρτυρίες του στο ματς της Λιέγης με τη Σταντάρ (2-2).

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το προγνωστικό για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης.

«Τελικός» για ΠΑΟΚ

Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Καραμπάκ. Εναν μίνι «τελικό» για τη δεύτερη θέση του ομίλου καλείται να κερδίσει σήμερα η ΠΑΟΚ, διορθώνοντάς το προ δύο εβδομάδων «λάθος» του με την ήττα 2-0 από την Καραμπάκ, που ξανάβαλε τους Αζέρους στο «κόλπο» της πρόκρισης. 

Ο «Δικέφαλος» εμφανίστηκε υπέρ του δέοντος νωθρός και έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πιστέψουν στη νίκη, όπως και συνέβη τελικά. Παρότι η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς διατήρησε με ευκολία το μηδέν στο πρώτο μέρος, ένα σχετικά γρήγορο (59’) γκολ στο δεύτερο ημίχρονο την ανάγκασε να βγει στην επίθεση, γεγονός που ανέδειξε την κακή της ημέρα και την υποχρέωσε σε ένα δεύτερο γκολ προς στο τέλος (87’). 

Έστω κι έτσι, βέβαια, ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να κρατά την υπόθεση πρόκριση στα χέρια του μιας και αν κάνει το 2/2 στα παιχνίδια που έχει στην Τούμπα με Καραμπάκ και Λίμπερετς, θα πάρει την πρόκριση. 

Παραμένει, άλλωστε, αήττητος στα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στη διοργάνωση (4-4-0) και στα 7 εξ αυτών δεν δέχθηκε ούτε γκολ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το προγνωστικό για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Καραμπάκ.


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων.