Σε 177 άτομα οριοθετείται η εξάπλωση στο Κρανίδι - Free Sunday
Σε 177 άτομα οριοθετείται η εξάπλωση στο Κρανίδι

Σε 177 άτομα οριοθετείται η εξάπλωση στο Κρανίδι

Αισιόδοξος ότι η υπόθεση στο Κρανίδι θα ελεγχθεί εμφανίστηκε σήμερα Τετάρτη το πρωί, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Έχει μια αξία να δούμε τα δείγματα, αύριο το πρωί θα είμαστε σε θέση να έχουμε εικόνα» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, αφού ανακοίνωσε ότι τα δείγματα που ελήφθησαν από το Κρανίδι και την ευρύτερη περιοχή μετά τα 151 κρούσματα κορωνοϊού στο ξενοδοχείο που λειτουργεί ως δομή μεταναστών, ανέρχονται στα 177.

«Κάναμε σκληρή δουλειά με την ιχνηλάτηση όλο το βράδυ. Φεύγουμε με 177 δειγματα που αφορούν σε επαφές δυνητικές είτε high είτε low risk», είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι έχει εξασφαλιστεί και η υγειονομική περίθαλψη που αφορά στη δομή και την ευρύτερη περιοχή αλλά και η τροφοδοσία της δομής.

Ο κ.Χαρδαλιάς κάλεσε όλους τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας «να μείνουν σπίτι τους, ειδικά όσοι έχουν νοσήματα ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Εφόσον εφαρμοστούν τα μέτρα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα».