Η εισαγγελία ανοίγει έρευνα για τις καταγγελίες Μπεκατώρου, παρά την παραγραφή - Free Sunday
Η εισαγγελία ανοίγει έρευνα για τις καταγγελίες Μπεκατώρου, παρά την παραγραφή

Η εισαγγελία ανοίγει έρευνα για τις καταγγελίες Μπεκατώρου, παρά την παραγραφή

Έρευνα για την αποτρόπαιη πράξης που κατήγγειλε η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατωρου, διέταξε η Εισαγγελία της Αθήνας λόγω της σοβαρότητας του θέματος και της κοινωνικής απαξίας του θέματος, παρά την δεδομένη παραγραφή.

Η κατάθεση της κ.Μπεκατώρου έχει οριστεί για την Τετάρτη το πρωί στην Εισαγγελία της Αθήνας και θα δοθεί στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, που ορίστηκε αρμόδιος να διενεργήσει την έρευνα, με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου σε μία παρέμβαση έχει ως στόχο να ανοίξουν και άλλα στόματα και να μιλήσουν κι άλλες γυναίκες που έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά βίας και ταπείνωσης.

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκαρώτου δεν επιθυμεί τη νομική της εκπροσώπηση από τους ίδιους εξέδωσαν οι Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Η ανακοίνωση των δυο δικηγόρων έχει ως εξής: 

«Αργά χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε ότι η Ολυμπιονίκης κα Σοφία Μπεκατώρου δεν επιθυμεί να συνεχισθεί η εκπροσώπησή της από την νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Βασική πρόθεση και ελπίδα της υπεράσπισης ήταν να ξεσκεπαστεί συνολικά για τη χώρα ένας κύκλος υποθέσεων εκμετάλλευσης και κακοποίησης, που αφορά νέες και νέους, και που εκτείνεται εντός και εκτός αθλητισμού.

Ευχόμαστε την κα Μπεκατώρου πολλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα να αλλάξουν τα πράγματα».