Μετά τον Πρίμπους φεύγει και ο Σκαραμούτσι από τον Λευκό Οίκο - Free Sunday
Μετά τον Πρίμπους φεύγει και ο Σκαραμούτσι από τον Λευκό Οίκο

Μετά τον Πρίμπους φεύγει και ο Σκαραμούτσι από τον Λευκό Οίκο

Λίγες μέρες μετά την απομάκρυνση του Ελληνοαμερικανού Ρέινς Πρίμπους από τον Λευκό Οίκο ήρθε η σειρά του νέο διευθυντή επικοινωνίας του Τραμπ, Άντονι Σκαραμούτσι όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ,  η οποία ανακοινώθηκε μέσω twitter, ήρθε λίγες ώρες μετά την "αποτυχία κατάργησης του Obamacare και την επίθεση εναντίον του Πρίμπους από το νέο διευθυντή επικοινωνίας του Τραμπ, Άντονι Σκαραμούτσι ενώ νέος προσωπάρχης του Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας, Τζον Κέλι.

Το σκηνικό χάους που επικρατεί στον Λευκό Οίκο ανάγκασε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι στον Λευκό Οίκο «βασιλεύει χάος», παρά τις αποκαλύψεις για συγκρούσεις στο επιτελείο του αλλά και τις συνεχείς αποτυχίες για τη μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας.

«Ρεκόρ στο Χρηματιστήριο, καλύτερες οικονομικές στατιστικές εδώ και χρόνια, ανεργία στο χαμηλότερο σημείο της εδώ και 17 χρόνια, αύξηση μισθών, ασφάλεια στα σύνορα, δεν υπάρχει χάος στον Λευκό Οίκο.», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος μέσωTwitter.