Αυτοί είναι οι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου - Free Sunday
Αυτοί είναι οι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου

Αυτοί είναι οι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου

«Μην αφήνεις την αλήθεια να χαλάσει μια όμορφη ιστορία», λέει το δημοσιογραφικό τσιτάτο ωστόσο υπάρχουν κάποια ζώδια που λένε ψέματα όχι μόνο για να πετύχουν τον σκοπό τους, αλλά γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Ιχθείς

Οι μεγάλοι ψευταράδες. Οι άνθρωποι είναι μυθομανείς. Έχουν την ίδια ανάγκη για υπερβολή που συναντάμε στους κυνηγούς και τους ψαράδες. Στο τέλος δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι λένε ψέματα για έναν μόνο λόγο. Και αυτός είναι για να σε ρίξουν στο κρεβάτι. Θα πουν κάθε είδους ψέμα που θέλει να ακούσει το αντικείμενο του πόθου τους και θα το κάνουν τόσο καλά που στο τέλος θα νικήσουν.

Καρκίνος

Δεν είναι ακριβός ψεύτης. Είναι, όμως, τόσο εσωστρεφής και ανασφαλής που θα επιλέξει να αποκρύψει όποια αλήθεια τον οδηγήσει σε άβολη θέση, όπως π.χ η ηλικία του ή το γεγονός πως μένει ακόμα με την μάνα του.

Ζυγός

Οι θεατρίνοι του ζωδιακού κύκλου εκτιμούν τη ζωή και θέλουν να τη γευτούν μέχρι το μεδούλι, αρκεί να είναι νόστιμη. Και τι νοστιμίζει τις μικρές καθημερινές μας στιγμές. Αυτό ακριβώς είναι οι Ζυγοί. Όχι ψεύτες απλά υπερβολικοί. «Τσιμπάνε» λίγο παραπάνω διηγήσεις, αντιδράσεις, σχόλια. Τα πάντα.

Σκορπιός

Είναι τόσο δύσκολο σε έναν Σκορπιό απλά να πει την αλήθεια. Είναι τόσο βαρετή. Έτσι διανθίζει τις ιστορίες του, όχι απαραίτητα μόνο εκείνες που έχουν τον ίδιο ως πρωταγωνιστή αλλά όλες. Και πράγματι η ζωή είναι πιο ωραία με τα ψέματα του Σκορπιού αρκεί να μην τον βάλεις στο κρεβάτι σου. Με άλλον θα κοιμηθείς με άλλον θα ξυπνήσεις.