Ντόμπι, το υπέροχο κουτάβι - Free Sunday
Ντόμπι, το υπέροχο κουτάβι

Ντόμπι, το υπέροχο κουτάβι

Ο μικρός Ντόμπι βρέθηκε εγκαταλελειμένος σε αυτοκινητόδρομο σε χωριό των Ιωαννίνων, δίχως να ενδιαφερθεί κανένας, σε άσχημη κατάσταση, φοβισμένος δίχως τροφή και νερό πιθανότατα για ημέρες. Μέχρι που βρέθηκε απο εθελόντρια όπου και τον φρόντισε  για κάποιες ημέρες ενώ στην συνέχεια δόθηκε για υιοθεσία! 
 
Δυστυχώς ομως τα βάσανα του μικρού Ντόμπι δεν τελείωσαν εκεί, καθώς η καινούρια του οικογένεια δεν αποδείχθηκε το σπιτάκι που περίμενε ο μικρός. Για μέρες  βρίσκεται δεμένος κάτω απο ένα δέντρο με ελάχιστη τροφή-νερό καθώς και απο την ελλειπή απουσία ανθρώπινης παρουσίας.
3 min
 
Η οικογένεια που τον υιοθέτησε θεωρεί οτι έκανε το "καθήκον" της και παραβλέπει, πιθανώς απο άγνοια, τις βασικές ανάγκες του νέου πια "μέλους¨ τις οικογένειας τους.
 
Ο μικρός Dobby περιμένει το κατάλληλο σπίτι, που θα το αγαπάνε και θα του φέρονται όπως του αξίζει! Είναι παιχνιδιάρης λόγω τη μικρής του ηλικίας (3 μηνών), θέλει να μάθει και να εξερευνήσει τον κόσμο, ειναι έξυπνος και  ευγενικός, δε φοβάται τους ανθρώπους, ούτε τα υπόλοιπα ζωάκια και θέλει να γίνουν όλοι φίλοι του!
 
Ο μικρούλης βρίσκεται αυτη τη στιγμή στα Ιωάννινα, όποιος ενδιαφέρεται ας καλέσει στον αριθμό 6947867346, ή να επικοινωνήσει στο email: christinamarkopoulou031@gmail.com
 
Microchip: 934000011013239
 
1 min