Το απόλυτο εργαλείο για τους changemakers από την Huawei - Free Sunday
Το απόλυτο εργαλείο για τους changemakers από την Huawei

Το απόλυτο εργαλείο για τους changemakers από την Huawei

Ένα νέο tablet  απάντηση στα πλέον απαιτητικά θέλω του κάθε χρήστη για δουλειά και για ψυχαγωγία φέρνει στην αγορά η Huawei δημιουργώντας την σειρά MediaPad M5. Ένα tablet ως απόλυτος σύντροφος ενός χρήστη, που καλύπτει  κάθε είδους ανάγκη που προκύπτει που αποδεικνύει ότι ο κατασκευαστής αντιλαμβάνεται πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών του σήμερα.

Το αποτέλεσμα που δίνει η Huawei είναι μία οικογένεια συσκευών η οποία καταρχήν χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική αλλά και λειτουργίες αντάξιες των προσδοκιών.

Η φράση «δουλέψτε εξυπνότερα, όχι σκληρότερα» έχει απόλυτο νόημα για τους changemakers του σήμερα, ορίζοντας τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την εργασία, την ψυχαγωγία, την έμπνευση. Το HuaweiMediaPadM5 είναι σήμερα για τους changemakers, ό,τι ήταν το Moleskineγια τον Χέμινγουεϊ κάποτε, ένα πραγματικό εργαλείο στην πολυάσχολη καθημερινότητα ενός δημιουργού.

180206 huawei 59812 done

Η διάθεση του tablet Huawei MediaPad M5 στην ελληνική αγορά ξεκίνησε από τα τέλη Ιουνίου από την  Huawei Consumer Business Group, αφού πρώτα είχε παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, όπου απέσπασε εξαιρετικά  σχόλια από τους εκπροσώπους του Τύπου που έδωσαν το «παρών» και εκθείασαν τον προσεγμένο του σχεδιασμό και τα άρτια τεχνικά του χαρακτηριστικά.

IMG 1042

Με εργονομικό και συμπαγές design για άνετο κράτημα και αυξημένη αντοχή στον χρόνο και τη χρήση, το HUAWEI MediaPad M5 διαθέτει οθόνη με κυρτό γυαλί 2,5D με ανάλυση 2560x1600 στις 10,8 ίντσες, που είναι σε θέση να απεικονίσει πιστά κάθε απόχρωση και λεπτομέρεια. Η τεχνολογία HUAWEI ClariVu ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμπειρία θέασης, προσαρμόζοντας τις θολές εικόνες και τη μειωμένη αναλογία αντίθεσης κατά την αναπαραγωγή ταινιών, κάνοντας χρήση ευφυών αλγορίθμων. Διατίθεται στο premium χρώμα Space Grey, που επισφραγίζει το απαράμιλλο στιλ του.

HiRes final

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το όνομά του, το HUAWEI MediaPad M5 διαθέτει ηχεία που έχει επιμεληθεί η Harman Kardon και ενσωματώνει τεχνολογία HUAWEI Histen, προσφέροντας έτσι βαθύ, τρισδιάστατο ήχο, υψηλής ανάλυσης (Hi-Res) και κορυφαίας ποιότητας.

Το HUAWEI MediaPad M5 κρύβει μέσα του έναν επεξεργαστή Kirin 960 ο οποίος συνδυάζει τις σταθερά υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια με την ενεργειακή αποδοτικότητα. Σε συνδυασμό δε με τις μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες της συσκευής (7500 mAh) και την τεχνολογία HUAWEI QuickCharge, επιτρέπει στον χρήστη να απολαύσει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει χωρίς το άγχος της φόρτισης.

Η HUAWEI έχει τροποποιήσει το Android 8.0 Oreo στο οποίο βασίζεται το HUAWEI MediaPad M5 για την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικότητας του χρήστη, προσθέτοντας μία λειτουργία Desktop για ευκολότερη πρόσβαση, διαμοιρασμό και επεξεργασία αρχείων. Το tablet διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου για ευκολότερη εισαγωγή κειμένου. Επιπρόσθετα, το HUAWEI MediaPad M5 ενσωματώνει το περιβάλλον χρήστη EMUI 8.0 της HUAWEI, προσφέροντας έτσι μια φιλικότερη, απλούστερη και απολαυστικότερη εμπειρία χρήσης.

Το Huawei MediaPad M5 είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες του μοντέρνου χρήστη, για τον οποίο η άμεση πρόσβαση στην πληροφορία -όπου κι αν βρίσκεται- και η καλύτερη δυνατή ποιοτικά ψυχαγωγία είναι μείζονος σημασίας.

Το tablet είναι ιδανικό για τους χρήστες που καταναλώνουν ολοένα και περισσότερο βίντεο, όπως ταινίες και σειρές και χρειάζονται μια αξιόπιστη συσκευή για να χρησιμοποιήσουν εν κινήσει, ακόμη και για ατελείωτο gaming. Παράλληλα, η συσκευή ανταποκρίνεται αξιόπιστα στην καθημερινή χρήση.