Παίρνει το ντέρμπι η ΑΪΚ - Free Sunday
Παίρνει το ντέρμπι η ΑΪΚ

Παίρνει το ντέρμπι η ΑΪΚ

Για μία ακόμη εβδομάδα η «Free Sunday» και το Betarades.gr βρίσκονται κοντά σας για να «εξερευνήσουν» μαζί σας το κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββατοκύριακου και να σας στείλουν στο… ταμείο. Πέντε παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει από το πρόγραμμα αυτής της Κυριακής (02/07), με τους Σκανδιναβούς να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις προτάσεις μας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Εκμεταλλεύεται την έδρα η ΑΪΚ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με έναν αγώνα από τη Σουηδία, αυτόν ανάμεσα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης και την Έστερσουντ. Μετά από περίπου έναν μήνα διακοπής, το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι. Οι γηπεδούχοι πριν από την έναρξη της σεζόν θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, ωστόσο έχουν μείνει έξι πόντους πίσω από την κορυφή και ισοβαθμούν στην 3η θέση με τη σημερινή τους αντίπαλο. Διαθέτουν την κορυφαία άμυνα της λίγκας, έχοντας δεχτεί μόλις επτά γκολ μετά από 12 αγωνιστικές, ωστόσο αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα στον επιθετικό τομέα και δεν σκοράρουν εύκολα, έχοντας σημειώσει μόλις 11 τέρματα μέχρι τώρα. Αν και μεσοβδόμαδα είχαν υποχρεώσεις για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Κλάσκβικ από τα Νησιά Φερόε, η προσοχή τους το τελευταίο διάστημα ήταν σχεδόν αποκλειστικά στραμμένη στην αναμέτρηση με την Έστερσουντ, καθώς δεν… αντέχουν να μείνουν κι άλλο πίσω στην κατάταξη. Οι φιλοξενούμενοι όταν απομακρύνονται από το γήπεδό τους δεν πείθουν ιδιαίτερα, έχοντας υποστεί τρεις ήττες στις έξι φετινές τους «εξόδους». Θεωρούμε ότι η ΑΪΚ θα βρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη, εύκολα ή δύσκολα. Θα επιλέξουμε, επομένως, τον άσο σε απόδοση 2.25.

Παραμένουμε στη Σκανδιναβία, μεταφερόμαστε όμως στη Νορβηγία, με το παιχνίδι που έχουμε ξεχωρίσει στοιχηματικά να είναι αυτό ανάμεσα στην Μπραν και τη Βαλερένγκα. H Μπραν έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν και μετά τις 14 πρώτες αγωνιστικές έχει κατορθώσει να φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ. Έχει υποστεί μόλις δύο ήττες στο τρέχον πρωτάθλημα, ενώ στο γήπεδό της παραμένει αήττητη, μετρώντας σε επτά ματς πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Βαλερένγκα, από την πλευρά της, έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα και «τρέχει» ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε μακριά από την έδρα της επικράτησε 4-2 της Τρόμσο πολύ εύκολα. Πέντε βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες και ο τόσο μεγάλος φαβοριτισμός της Μπραν δεν δικαιολογείται. Πιστεύουμε ότι η Βαλερένγκα μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε, πηγαίνοντας με το Χ2 σε απόδοση 2.15.

Under από την Ιρλανδία

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση προκύπτει από την Ιρλανδία και συγκεκριμένα από τον αγώνα Σλίγκο Ρόβερς - Σάμροκ Ρόβερς. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν επηρεασμένοι από το παιχνίδι που έδωσαν μεσοβδόμαδα στην Ισλανδία με αντίπαλο τη Στιάρναν για το Γουρόπα Λιγκ. Η Σλίγκο, από την άλλη, βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγώνες (3-4-0), ενώ στα παιχνίδια της δεν σημειώνονται πολλά τέρματα και είναι χαρακτηριστικό ότι και στα τρία πιο πρόσφατα επιβεβαιώθηκε το Under 2.5 γκολ. Αναμένουμε και τώρα έναν αγώνα χαμηλού ρυθμού, θα επιλέξουμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.92.

Πέρα από τις τρεις παραπάνω προτάσεις, μπορείτε να βρείτε στον πίνακα με τα προγνωστικά ακόμη δύο, από τα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας (Κασίβα - Κασίμα) και της Βραζιλίας (Ατλέτικο Μινέιρο - Κρουζέιρο).

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site μπορείτε να βρίσκετε προγνωστικά για live betting όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες με έντονη δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

02/07

12:30 Κασίβα - Κασίμα -> 1 (DNB) @2.10

18:30 ΑΪΚ - Έστερσουντ -> 1 @2.25

20:00 Σλίγκο Ρόβερς - Σάμροκ Ρόβερς -> Under 2.5 @1.92

21:00 Μπραν - Βαλερένγκα -> X2 @2.15

22:00 Ατλ. Μινέιρο - Κρουζέιρο -> 1 @2.15

Goal Tips

  • Το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Βαλερένγκα για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπραν, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση να προσφέρεται σε απόδοση 1.75.
  • Το Under 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της Σλίγκο Ρόβερς, η οποία αυτή την εβδομάδα υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς, που μετρά 3/4 Under 2.5 στους τελευταίους αγώνες της στο πρωτάθλημα. Σε απόδοση 1.92 προσφέρεται το Under στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και αποτελεί μία από τις επιλογές του Betarades.gr.
  • Πέντε παιχνίδια έχει δώσει η Κρουζέιρο κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Βραζιλίας και σε όλα επιβεβαιώθηκε το Under 2.5 γκολ. Την Κυριακή (02/07) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ατλέτικο Μινέιρο και το ενδεχόμενο να σημειωθούν λιγότερα από 2.5 τέρματα και σε αυτή την αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.80.
  • Σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ΑΪΚ για το πρωτάθλημα δεν σημειώθηκε πάνω από ένα τέρμα. Αυτή την εβδομάδα υποδέχεται την Έστερσουντ και το ενδεχόμενο το σύνολο τερμάτων να είναι «0 έως 1» προσφέρεται σε απόδοση 3.00.

Seri Tips

  • Αήττητη η Μπραν στα εννέα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Νορβηγίας, με τον απολογισμό της να αποτελείται από έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την Κυριακή (02/07) υποδέχεται τη Βαλερένγκα, η οποία επίσης βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχοντας υποστεί μία μόλις ήττα στους οκτώ πιο πρόσφατους αγώνες της στο πρωτάθλημα (4-3-1). Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, επιλέγοντας το Χ2 σε απόδοση 2.15.
  • Η Σλίγκο Ρόβερς αγνοεί τη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, με τον απολογισμό της να αποτελείται από τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς, η οποία είναι αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της για το πρωτάθλημα, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η Σάμροκ Ρόβερς, σε απόδοση 2.00 την ώρα που γραφόταν το κείμενο, η νίκη της Σλίγκο προσφέρεται στο 3.75 και η ισοπαλία στο 3.40.
  • Από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες με 1-0 προέρχεται η Κρουζέιρο στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ατλέτικο Μινέιρο, η νίκη της οποίας, που προσφέρεται σε απόδοση 2.15, αποτελεί μία από τις επιλογές του Betarades.gr.

Head 2 Head

  • Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο πρόσφατο παρελθόν ΑΪΚ Στοκχόλμης και Έστερσουντ, με την πρώτη να έχει επικρατήσει σε αμφότερες με 2-0. Η επόμενη μεταξύ τους συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή και η νίκη της ΑΪΚ, σε απόδοση 2.25, αποτελεί μία από τις προτάσεις του Betarades.gr και της «Free Sunday».
  • Η Στάμπαεκ είναι αήττητη στα 15 τελευταία παιχνίδια, επίσημα και φιλικά, που έχει δώσει με αντίπαλο τη Σάντεφιορντ, ανεξαρτήτως έδρας, με απολογισμό 11 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στην έδρα της δεύτερης την Κυριακή (02/07), με τη νίκη της Στάμπαεκ να προσφέρεται σε απόδοση 2.95.
  • Απόλυτη ισορροπία στην προϊστορία μεταξύ Σλίγκο Ρόβερς και Σάμροκ Ρόβερς με γηπεδούχο την πρώτη. Πιο συγκεκριμένα, στα 30 τελευταία παιχνίδια ανάμεσά τους, αμφότερες έχουν από 13 νίκες, ενώ τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες.
  • Στα επτά τελευταία παιχνίδια μεταξύ Κορίνθιανς και Μποταφόγκο στις έδρες και των δύο ομάδων δεν έχει εμφανιστεί νίκη του φιλοξενούμενου, με τον εκάστοτε γηπεδούχο να κερδίζει τέσσερις φορές και τρία ματς να ολοκληρώνονται ισόπαλα. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται την Κυριακή με γηπεδούχο την Κορίνθιανς, η νίκη της οποίας προσφέρεται σε απόδοση 1.53.