Με τα γκολ σε Αθήνα και Μάιντς - Free Sunday
Με τα γκολ σε Αθήνα και Μάιντς

Με τα γκολ σε Αθήνα και Μάιντς

Μεγάλο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον κι αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το κουπόνι εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Εμείς θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Τουρκία και συγκεκριμένα με τα πρωταθλήματα της Superleague, της Premier League, της La Liga, της Bundesliga και της Superlig.

Over στο “Απόστολος Νικολαΐδης”

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς, είναι σε αγωνιστική άνοδο μετρώντας τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια του και κόντρα στον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο, ώστε να πλασαριστούν όσο το δυνατόν ψηλότερα. Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους είναι στη 2η θέση και στο +4 από τον Ολυμπιακό, είναι σε σταθερά καλή κατάσταση παίζοντας το πιο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο στη χώρα και απέναντι στον Παναθηναϊκό θέλουν να πραγματοποιήσει ακόμη μια καλή εμφάνιση ώστε να “κλειδώσουν” οριστικά και αμετάκλητα τη 2η θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν, πιστεύουμε πως οι δυο ομάδες θα δώσουν γρήγορο τέμπο στο ματς, έτσι θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.20.

“Καίγονται” για βαθμούς Μάιντς και Λειψία

Συνεχίζουμε με γερμανική Bundesliga και την αναμέτρηση Μάιντς – Λειψία. Οι γηπεδούχοι είναι στη 15η θέση με 30 βαθμούς όντας οριακά πάνω από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, μετρούν μια νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους και στα τρία εναπομείναντα ματς καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, χωρίς περαιτέρω περιπέτειες. Η Λειψία από την άλλη είναι στην 6η θέση με 47 πόντους, βρίσκεται στο +1 από την 7η θέση και στο -4 από την τετράδα και τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ και οφείλει να βγει από την αγωνιστική κατάρρευση στην οποία βρίσκεται, καθώς μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας δεχτεί 15 (!) τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων. Αμφότερες “καίγονται” για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, στη μεταξύ τους κόντρα περιμένουμε θέαμα και γκολ, έτσι θα κρατήσουμε κι εδώ το Over 2,5 σε απόδοση 1.83.

Αμφίσκορο στο “Old Trafford”

Περνάμε στην αγγλική Premier League και το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” βρίσκονται στη 2η θέση με 74 βαθμούς όντας στο +3 από τη Λίβερπουλ, βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση μετρώντας πέντε νίκες και μια ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια τους, ενώ σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση διαθέτοντας δεδομένη ποιότητα από το κέντρο και μπροστά. Η Άρσεναλ από την πλευρά της είναι στην 6η θέση και στο -6 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο έχοντας ρεκόρ 3-1-1 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης και κόντρα στη Γιουνάιτεντ δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει το τρίποντο. Το σενάριο του να σημειώσουν και οι δυο ομάδες τουλάχιστον από ένα τέρμα φαντάζει πολύ πιθανό, έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το G/G σε απόδοση 1.95.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από εκεί και πέρα, όμως, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες από το πρωταθλήματα της La Liga και της Superlig. Συγκεκριμένα, από την Α' Ισπανίας θα κρατήσουμε το Χ2 στο παιχνίδι Χετάφε - Χιρόνα σε απόδοση 1.85, ενώ από την Α' Τουρκίας θα πάμε με το 1DNB στο παιχνίδι Γαλατασαράι - Μπεσίκτας σε απόδοση 1.70

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

29/04

13:00 1008 Χετάφε - Χιρόνα -> X2 @1.85

16:30 1051 Μάιντζ - Λειψία -> Over 2.5 @1.83

18:30 1085 Μάντσεστερ Γ. - Άρσεναλ -> Goal/Goal @1.95

19:00 1115 Γαλατασαράι - Μπεσίκτας -> 1 (DNB) @1.70

19:00 1097 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ -> Οver 2.5 @2.20

Goal Tips

  • Ρεν – Τουλούζ (29/04, 16:00):΄Τα περισσότερα από τα παιχνίδια της Ρεν είναι άκρως ισορροπημένα, χωρίς να βλέπουμε πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά σκορ. Το 2-3 γκολ επαληθεύτηκε στα οκτώ τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων, και είναι το σημείο που θα επιλέξουμε και σε αυτή την αναμέτρηση, σε απόδοση 1.97.
  • Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (29/04, 16:15): Η Σίτι συνηθίζει να εμπλέκεται σε παιχνίδια με υψηλό σκορ και είναι χαρακτηριστικό ότι προέρχεται από έξι σερί Over 2,5. Κόντρα στα “σφυριά” δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό, έτσι θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.50.
  • Ανζέ – Μαρσέιγ (29/04, 18:00): Αρκετά ισορροπημένα είναι και τα παιχνίδια της Ανζέ, καθώς προέρχεται από πέντε σερί αγώνες όπου επαληθεύτηκε το 2-3 γκολ. Δεν θα κοντράρουμε το μοτίβο των γηπεδούχων, επιλέγουμε κι εδώ το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.02.
  • Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ (29/04, 19:00): Η Βέρντερ σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία το τελευταίο δίμηνο, με το Goal/Goal να επιβεβαιώνεται στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της. Δεν περιμένουμε αλλαγή “ταχύτητας” κόντρα στην Ντόρτμουντ, έτσι θα πάμε με το αμφίσκορο σε απόδοση 1.50.

Σερί Tips

  • Κροτόνε – Σασουόλο (29/04, 13:30): Η Σασουόλο παρουσιάζεται αρκετά “σφιχτή” το τελευταίο δίμηνο, καθώς έχει μοιραστεί βαθμούς κι εντυπώσεις στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ενώ στα υπόλοιπα δυο επικράτησε με το ισχνό 1-0. Πιθανή η ισοπαλία και κόντρα στην Κροτόνε, θα την κρατήσουμε σε απόδοση 3.25.
  • Φέγενορντ – Σπάρτα Ρότερνταμ (29/04, 15:30): Η Φέγενορντ πετάει “φωτιές” εδώ και καιρό, προέρχεται από επτά σερί νίκες και κόντρα στη Σπάρτα δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 1.30 και θα μπει στις επιλογές μας.
  • Σαμπντόρια – Κάλιαρι (29/04, 16:00): Η Κάλιαρι έχει υποστεί τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει σκοράρει μόλις σε δυο από αυτά. Κόντρα στην “ντόρια” δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό, επομένως κρατάμε τον άσσο σε απόδοση 1.88.

Head 2 Head

  • Μπολόνια – Μίλαν (29/04, 16:00): Πολύ καλή είναι η παράδοση της Μίλαν κόντρα στην Μπολόνια, καθώς σε μια σειρά 17 αναμετρήσεων το επί μέρους ρεκόρ είναι στο 3-3-11. Το διπλό της Μίλαν αυτήν την αγωνιστική δίνεται σε απόδοση 1.75 και θα το “τιμήσουμε”.
  • Άντερλεχτ – Σαρλερουά (29/04, 19:00): Η Άντερλεχτ έχει “χτίσει” εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Σαρλερουά, καθώς σε μια σειρά 24 αγώνων σε αυτό το γήπεδο μετράει 19 (!) νίκες, μια ισοπαλία και μόλις τέσσερις ήττες. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 1.70 και θα τον “τιμήσουμε”.
  • Γάνδη – Σταντάρ Λιέγης (29/04, 21:30): Η Γάνδη φαίνεται να έχει πάρει τον “αέρα” της Σταντάρ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε αυτό το γήπεδο, καθώς οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί 30 φορές, με το επί μέρους ρεκόρ να είναι στο 18-4-8. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους κι αυτή τη φορά, επιλέγοντας τον άσσο σε απόδοση 2.05.