Παίρνει αποτέλεσμα η Έλφσμποργκ - Free Sunday
Παίρνει αποτέλεσμα η Έλφσμποργκ

Παίρνει αποτέλεσμα η Έλφσμποργκ

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο Στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Με το βλέμμα στραμμένο στη Σκανδιναβία συνεχίζουμε για μία ακόμη εβδομάδα την καλοκαιρινή στοιχηματική μας «περιπέτεια». Πέντε συνολικά προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, οι δύο προκύπτουν από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, μία από εκείνο της Σουηδίας, ενώ θα μας απασχολήσουν δύο επιπλέον αγώνες, από την Ιρλανδία και τη Βραζιλία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Νόρκεπινγκ - Έλφσμποργκ, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του σουηδικού πρωταθλήματος. Η Νόρκεπινγκ δεν τα κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα εκτός έδρας κόντρα στην Έρεμπρο (4-2), με την ήττα της αυτή να είναι η πρώτη μετά τις 17 Απριλίου και μόλις η τρίτη που υπέστη στη φετινή λίγκα. Υποδέχεται την Έλφσμποργκ, η οποία μπορεί να μην ξεκίνησε καλά τη σεζόν, ωστόσο έχει βρει πλέον τα «πατήματά» της και στα έξι τελευταία παιχνίδια της παραμένει αήττητη, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα. Θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 2.00.

Δύο επιλογές από Νορβηγία

Παραμένουμε στη Σκανδιναβία, μεταφερόμαστε όμως στη Νορβηγία, από το πρωτάθλημα της οποίας ξεχωρίζουν δύο προτάσεις, με την πρώτη από αυτές να έρχεται από τον αγώνα Βίκινγκ - Σόγκνταλ. Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται η Βίκινγκ, η οποία φιγουράρει στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις εννέα βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές (2-3-10). Έχει άμεση ανάγκη από θετικά αποτελέσματα και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει κάτι καλό απέναντι στη Σόγκνταλ, η οποία στα τρία πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει μακριά από το γήπεδό της σε όλες τις διοργανώσεις μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία. Θα πάμε με την έδρα και το υψηλότερο κίνητρο, επιλέγοντας τον άσο σε απόδοση 2.00.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας είναι το Σάρπσμποργκ - Λίλεστρομ. Στην 3η θέση της κατάταξης, μόλις στο -3 από την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ, φιγουράρουν οι γηπεδούχοι. Στην έδρα τους είναι αποτελεσματικοί φέτος και σε οκτώ ματς που έχουν δώσει εκεί μετρούν πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Λίλεστρομ, που έχει βρει τον καλό της εαυτό το τελευταίο διάστημα, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, ωστόσο η Σάρπσμποργκ μπορεί να πάρει τη νίκη και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας τον άσο σε απόδοση 1.83.

Περνάμε στην Ιρλανδία και τον αγώνα Ντέρι - Σλίγκο Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρία διαδοχικά Over 2.5 σε συνδυασμό με το Goal/Goal σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ η Σλίγκο Ρόβερς παρουσιάζει πολλά αμυντικά προβλήματα όποτε απομακρύνεται από τη βάση της. Περιμένουμε έναν αγώνα με αρκετά τέρματα και θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95. Τέλος, προτείνουμε ένα ακόμη Over, από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και την αναμέτρηση Γκρέμιο - Αβαΐ, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της τρέχουσας εβδομάδας. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site μπορείτε να βρίσκετε προγνωστικά για live betting όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες με έντονη δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

09/07

16:00 Νόρκεπινγκ - Έλφσμποργκ -> X2 @2.00

16:30 Ντέρι - Σλίγκο Ρόβερς -> Over 2.5 @1.95

19:00 Βίκινγκ - Σόγκνταλ -> 1 @2.00

01:00 Γκρέμιο - Αβαΐ -> Over 2.5 @1.90

10/07

20:00 Σάρπσμποργκ - Λίλεστρομ -> 1 @1.83

Goal Tips

  • Ντέρι - Σλίγκο Ρόβερς (09/07, 16:30): Το Goal/Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ντέρι για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Το Betarades.gr προτείνει το Over 2.5 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.95.
  • Σαπεκοένσε - Ατλέτικο Παραναένσε (09/07, 17:00): Το Under 2.5 έχει επιβεβαιωθεί και στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της Σαπεκοένσε μπροστά στο κοινό της, ενώ η Ατλέτικο Παραναένσε προέρχεται από πέντε διαδοχικά εκτός έδρας Under. Το ενδεχόμενο να σημειωθούν και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση λιγότερα από 2.5 τέρματα προσφέρεται σε απόδοση 1.67.
  • Στρομσγκόντσετ - Κρίστιανσουντ (09/07, 19:00): Το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της γηπεδούχου ομάδας. Από την άλλη πλευρά, ο φιλοξενούμενοι προέρχονται από 5/6 Goal/Goal. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες στη μεταξύ τους αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.75.
  • Μπαΐα - Φλουμινένσε (09/07, 22:00): Το No Goal (να μη σκοράρει η μία από τις δύο ομάδες τουλάχιστον) έχει επιβεβαιωθεί στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της Μπαΐα σε όλες τις διοργανώσεις. Το να συμβεί το ίδιο και απέναντι στη Φλουμινένσε παίζεται σε απόδοση 1.95.

Seri Tips

  • Νόρκεπινγκ - Έλφσμποργκ (09/07, 16:00): Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Έλφσμποργκ, η οποία παραμένει αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει στα τέσσερα από αυτά. Το Betarades.gr προτείνει το Χ2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε απόδοση 2.00.
  • Κορκ - Σεντ Πάτρικς (09/07, 16:00): Αήττητη η Κορκ στο φετινό πρωτάθλημα της Ιρλανδίας με 18 νίκες και μία ισοπαλία μετά από 19 αγωνιστικές! Απόλυτο φαβορί οι γηπεδούχοι, χαμηλές οι αποδόσεις του άσου (1.26).
  • Έστερσουντ - Γιόνσεπινγκ (09/07, 18:30): Αήττητη η Έστερσουντ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Σουηδίας (3-2-0). Η Γιόνσεπινγκ, από την πλευρά της, στα έξι πιο πρόσφατα ματς της δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Φυσιολογικό φαβορί στον συγκεκριμένο αγώνα οι γηπεδούχοι, με τον άσο να παίζεται πολύ χαμηλά (1.44).
  • Στάμπαεκ - Μπραν (09/07, 21:00): Η Μπραν είναι αήττητη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, αγνοεί το «τρίποντο» στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό της. Σε απόδοση 2.38 προσφέρεται το «διπλό».