Ο Βούκοβιτς κλείνει ένα εντυπωσιακό σερί μεταγραφών του Ολυμπιακού - Free Sunday
Ο Βούκοβιτς κλείνει ένα εντυπωσιακό σερί μεταγραφών του Ολυμπιακού

Ο Βούκοβιτς κλείνει ένα εντυπωσιακό σερί μεταγραφών του Ολυμπιακού

Με την βέβαιη πλέον απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει ένα θεαματικό σερί πρωτοκλασάτων μεταγραφών σε όλες τις γραμμές του, υλοποιώντας όλα τα «θέλω» του Μπέσνικ Χάσι.

Εμενίκε για την κορυφή της επίθεσης, Καρσελά για αριστερός εξτρέμ, ο πληθωρικός Οφόε (που έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί στην καλύτερη μεταγραφική προσθήκη της σεζόν) για τη μεσαία γραμμή, μαζί του και ο γνωστής ποιότητας Ταχτσίδης, και τώρα ο 29χρονος, ύψους 1.95μ. Βούκοβιτς για το κέντρο της άμυνας. Ένας επιβλητικός αμυντικός που είχε εξαιρετική παρουσία σε μια πολύ καλή τουρκική ομάδα, την Κόνιασπορ, ενώ είναι βασικό στέλεχος και της Εθνικής Σερβίας.

Εν ολίγοις ο Ολυμπιακός κάνει φέτος… ό,τι δεν έκανε πέρυσι, έχοντας ξεκάθαρο σχέδιο και υλοποιώντας το ταχύτατα και με επιλογές «από το πάνω ράφι», ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα του.

Εκείνο που απομένει σε πρώτη φάση είναι ένας ακόμη αριστερός μπακ, τον οποίο έχει ζητήσει ο Χάσι και από εκεί και πέρα θα γίνει κίνηση για έναν ακόμη ποιοτικό μέσο, καθώς ο Κοσοβάρος προπονητής έχει ζητήσει έξι επιλογές πρώτης γραμμής στους κεντρικούς μέσους. Προτεραιότητα είναι ο Ζιλέ, τον οποίο προς το παρόν δεν παραχωρεί η Ναντ, ενώ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι Οφόε, Ρομαό, Ταχτσίδης, Μάρτινς, καθώς και οι Σιώπης, Ζντίελαρ, ενώ υπάρχει και ο Ανδρούτσος που μπορεί να αγωνιστεί και σε αυτή τη θέση.

Σε ό,τι αφορά τον Βούκοβιτς, αναμένεται πλέον στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του, ενδεχόμενο για το οποίο δήλωσε ανυπόμονος και ενθουσιασμένος. Από την πλευρά της η Κόνιασπορ τον αποχαιρέτησε και επισήμως.