Πρόκριση στα play offs του champions' league διεκδικούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Free Sunday
Πρόκριση στα play offs του champions' league διεκδικούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Πρόκριση στα play offs του champions' league διεκδικούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Τους πρώτους αγώνες για την πρόκριση στα play offs του champions' league διεκδικούν σήμερα Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Βελιγράδι σε εχθρικό περιβάλλον, λόγω της «αδελφοποίησής» του με τον «μισητό» για την Παρτιζάν, Ερυθρό Αστέρα.
Οι Σέρβοι απέκλεισαν την Μπουντούτσνοστ από το Μαυροβούνιο, την οποία νίκησαν 2-0 στο Βελιγράδι και πήραν ισοπαλία 0-0 στην Ποντγκόριτσα ενώ στην πρεμιέρα του σερβικού πρωταθλήματος συνέτριψαν 6-1 τη Μάκβα Σάμπατς.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας στα δυο τελευταία φιλικά έφεραν 0-0 με τη Λόκερεν και 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο.
Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χωρίς να έχει επίσημο ματς στα πόδια της. Όμως, στα φιλικά προετοιμασίας τα πήγε πολύ καλά, δεν έχασε σε κανένα, ενώ στο τελευταίο στο Μαρούσι έφερε 1-1 στο Μαρούσι κόντρα στη Γάνδη.
Εκείνο που είναι προτεραιότητα για την Ένωση είναι να μη δεχτεί γκολ από την ανώτερη ΤΣΣΚΑ κι αυτό μπορεί να το πετύχει.
Οι Ρώσοι οι οποίοι έρχονται ως φαβορί για την πρόκριση, είναι καλύτεροι, στην πρεμιέρα του ρώσικου πρωταθλήματος, ωστόσο, έχασαν 3-1 στην έδρα τους από το Λοκομοτίβ, έχοντας τεράστια κενά στην άμυνά τους.