Ξεκινάει με το «δεξί» η Νυρεμβέργη - Free Sunday
Ξεκινάει με το «δεξί» η Νυρεμβέργη

Ξεκινάει με το «δεξί» η Νυρεμβέργη

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο Στοίχημα site www.betarades.gr, θα σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Αισίως βρισκόμαστε πλέον στα τέλη Ιουλίου και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του πάμε στοίχημα αρχίζει να θυμίζει ωραίες εποχές του χρόνου, με τη δράση να γίνεται πιο έντονη ολοένα και περισσότερο. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιπέτεια θα πορευθούμε με σημεία από το πρωτάθλημα της Ρωσίας, της Δανίας αλλά και της Β΄ Γερμανίας, εκεί όπου είχαμε σέντρα την περασμένη Παρασκευή.

Ξεκινάμε με το δυνατό σημείο το οποίο προκύπτει από την πρώτη αγωνιστική της 2. Bundesliga. Η Νυρεμβέργη προέρχεται από μια απογοητευτική σεζόν, καθώς είχε θέσει ως στόχο την άνοδο, ωστόσο τερμάτισε στη 12η θέση και έμεινε από νωρίς εκτός στόχων. Ο στόχος για τη χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών παραμένει και πάλι ο ίδιος, με την ομάδα να θέλει διακαώς να επιστρέψει στα “μεγάλα σαλόνια”. Σε επτά φιλικά προετοιμασίας η Νυρεμβέργη μέτρησε ισάριθμες νίκες δείχνοντας πως έχει ανέβει επίπεδο σε σχέση με πέρσι, ιδίως με τις δυο πιο πρόσφατες νίκες κόντρα σε Ίντερ και Γκλάντμπαχ. Απέναντι στην Καϊζερσλάουτερν οι γηπεδούχοι θα ψάξουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη ώστε να ξεκινήσουν με το “δεξί” τις υποχρεώσεις τους και να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα τη ψυχολογία τους κι αν “πιάσουν” και πάλι τα γνωστά στάνταρ απόδοσης, πιθανόν να μη συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Η “Λάουτερν” από την πλευρά της σε μια σειρά πέντε φιλικών αγώνων μέτρησε τρεις νίκες και δυο ήττες και σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο. Υπάρχει αξία στον άσσο και θα τον κρατήσουμε σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Με την έδρα και στο Χέρνινγκ

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Δανίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μίντιλαντ και Ράντερς. Οι γηπεδούχοι μετρούν μέχρι στιγμής μια νίκη και μια ήττα στις δυο πρώτες αγωνιστικές της Superliga, με το τελευταίο τους παιχνίδι να είναι η εντός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Σίλκεμποργκ. Κόντρα στη σαφώς πιο αδύναμη, Ράντερς, θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα προσθέτοντας βαθμούς και ψυχολογία στο “σακούλι” τους και βάση κάθε λογικής θα τα καταφέρουν. Με τη συγκεκριμένη ομάδα έχουν αποκτήσει πελατειακές σχέσεις εδώ και καιρό με τη συνολική προϊστορία να είναι στο 18-4-1 και το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην υπάρξει αλλαγή σκηνικού. Αν προσθέσουμε στην εξίσωση και τις πέντε σερί εντός έδρας νίκες που μετράει η Μίντιλαντ, τότε καταλήγουμε με ευχαρίστηση στον άσσο που προσφέρεται σε απόδοση 1.60.

Παραμένουμε στη Δανία για την αναμέτρηση της Νόρντζελαντ κόντρα στην Άαλμποργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς έχουν κερδίσει κατά σειρά τις Οντένσε και Μπρόντμπι, και δείχνουν ικανοί να συνεχίσουν νικηφόρα. Η ποιοτική,Άαλμποργκ, από την πλευρά της μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα και στη σημερινή αναμέτρηση θα ψάξει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη ώστε να ανακάμψει και να “χτίσει” ψυχολογία. Με γνώμονα ότι οι δυο ομάδες είναι φύσει επιθετικές και πως θα επιτεθούν για την κατάκτηση των τριών βαθμών θα πάμε με το G/G που δίνεται σε απόδοση 1.60. Αξίζει να σημειωθεί πως το αμφίσκορο σημειώθηκε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Νόρντζελαντ και στα 5/5 τελευταία παιχνίδια της Άαλμποργκ.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από εκεί και πέρα, όμως, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες από το πρωτάθλημα της Ρωσίας και της Β' Γερμανίας. Συγκεκριμένα, από τη ρώσικη Super League θα κρατήσουμε το G/G στο παιχνίδι της Άμκαρ με τη Ροστόφ σε απόδοση 2.15, ενώ από τη 2.Bundesliga θα πάμε με το Over 2,5 στο παιχνίδι Ντιναμό Δρέσδης – Ντούισμπουργκ σε απόδοση 1.85.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.grgr για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site μπορείτε να βρίσκετε προγνωστικά για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, με έντονη δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

30/07

14:30 1135. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ --> Άσσος @ 2.00

15:00 1144. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΡΑΝΤΕΡΣ --> Άσσος @ 1.60

17:00 1166. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ → G/G @ 1.60

16:30 1159. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ --> Over 2,5 @ 1.85

15:00 1145. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ – ΡΟΣΤΟΦ --> G/G @ 2.15

Goal Tips

  • ΑΪΚ Στοκχόλμης – Κάλμαρ (30/7, 18:30): Η Αϊκ Στοκχόλμης προέρχεται από πέντε σερί No/Goal, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Σε αυτή τη σειρά αγώνων μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και δείχνει ικανή να επεκτείνει αυτό το σερί. Το No Goal προσφέρεται σε απόδοση 1.60 και θα το κρατήσουμε.
  • ΑΪΚ Στοκχόλμης – Κάλμαρ (30/7, 18:30): Από την ίδια αναμέτρηση προκύπτει ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον στατιστικό. Στις 8/9 τελευταίες εξόδους της Κάλμαρ έχει επαληθευτεί το 2-3 γκολ, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.72
  • Χιροσίμα – Σάγκαν Τόσου (30/7, 12:30): Η Τόσου έχει σκοράρει και έχει δεχτεί γκολ στις 6/8 τελευταίες αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το “σκηνικό” αναμένεται ίδιο και στο σημερινό παιχνίδι, έτσι θα κρατήσουμε το αμφίσκορο σε απόδοση 1.72.
  • Σεντάι – Κασίβα (30/7, 12:30): Η Σεντάι δείχνει να “στέκεται” περίφημα στα παιχνίδια της όσον αφορά το σκοράρισμα, ωστόσο η τραγική αμυντική της λειτουργία δεν της επιτρέπει να διεκδικεί το κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια της. Το Over 2,5 γκολ επαληθεύτηκε στις 8/9 τελευταίες αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Θα το “τιμήσουμε” και σήμερα σε απόδοση 1.72.

Σερί Tips

  • Γκέτεμποργκ – Νόρκεπινγκ (30/7, 16:00): Αήττητη στα εννιά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της παραμένει η Γκέτεμποργκ, με το ρεκόρ της να είναι στο 2-7-0. Οι έξι από τις επτά αυτές ισοπαλίες έληξαν με ακριβές σκορ 1-1 και η άλλη με σκορ 2-2. Στο σημερινό παιχνίδι με τη Νόρκεπινγκ θα εμπιστευτούμε τα στατιστικά και θα προτιμήσουμε και πάλι το Χ, σε απόδοση 3,25.
  • Τόκιο – Νιιγκάτα (30/7, 13:00): Η Νιιγκάτα είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα της φετινής J1 και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στη φόρμα της. Μετράει έξι σερί ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ έχει ρεκόρ 1-0-11 στα 12 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. Το να ηττηθεί και σήμερα προσφέρεται σε απόδοση 1.55 και ο άσσος θα αποτελέσει την επιλογή μας.
  • Μίντιλαντ – Ράντερς (30/7, 15:00): Εξαιρετική μοιάζει να είναι η Μίντιλαντ στο “σπίτι” της, καθώς προέρχεται από ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών, έχοντας σκοράρει 15 τέρματα και έχοντας δεχτεί μόλις δυο. Κόντρα στη Ράντερς είναι πιθανό να επεκτείνει αυτό το ρεκόρ και θα πάμε με τον άσσο, που αποτελεί και μια από τις βασικές μας επιλογές.

Head 2 Head

  • Μίντιλαντ – Ράντερς (30/7, 15:00): Πέρα από την καταπληκτική εντός έδρας φόρμα της, η Μίντιλαντ διατηρεί και μια εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Ράντερς. Μετράει 18 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα σε μια σειρά 23 αγώνων και λογικά θα δώσει συνέχεια σε αυτό το ρεκόρ.

  • Άμκαρ Περμ – Ροστόφ (30/7, 15:00): Μια από τις βασικές μας επιλογές είναι το Goal/Goal στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ωστόσο προκύπτει και δευτερεύουσα επιλογή βάση της προϊστορίας των δυο ομάδων. Η Άμκαρ “τρέχει” ρεκόρ 10-2-1 με αντίπαλο τη Ροστόφ και ο άσσος φαντάζει ως μια καλή λύση σε απόδοση 2.35.

  • Βασιλεία – Λουκέρνη (30/7, 17:00): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Βασιλεία είναι κλάσεις ανώτερη και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στην προϊστορία των δυο ομάδων. Το 27-6-5 δεν μας “επιτρέπει” να επιλέξουμε άλλο σημείο πλην του άσσου, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.40.