Κάνει το απόλυτο 3/3 ο Πανιώνιος - Free Sunday
Κάνει το απόλυτο 3/3 ο Πανιώνιος

Κάνει το απόλυτο 3/3 ο Πανιώνιος

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (10/09) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα μπαίνει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς, μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί πως από την Τρίτη ξεκινούν και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έτσι ολοκληρώνεται το παζλ της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Superleague, της Serie A, της Bundesliga, της Super Lig, αλλά και της Primera Division.

Ξεκινάμε με το δυνατό μας σημείο, το οποίο προέρχεται από την ελληνική Superleague και την αναμέτρηση Πανιώνιος - Παναιτωλικός. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο 2/2 τη φετινή σεζόν κερδίζοντας την Κέρκυρα (0-1) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0), δεν έχουν δεχτεί γκολ μέχρι στιγμής και, όπως όλα δείχνουν, θα κινηθούν και πάλι για μια θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Ο Παναιτωλικός, από την πλευρά του, ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ με 2-0, στη συνέχεια παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στον Ατρόμητο με σκορ 2-2 και γενικώς μοιάζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς και ιδίως στα μετόπισθεν. Ο Πανιώνιος έχει και τη δυναμική αλλά και την ποιότητα για να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του και αν «πιάσει» και πάλι υψηλά στάνταρ απόδοσης, πιθανόν να μη συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Παναιτωλικό. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.75.

«Σπάει το ρόδι» η Βιγιαρεάλ

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το πρωτάθλημα της La Liga και το παιχνίδι ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μπέτις. Το «κίτρινο υποβρύχιο» ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις, καθώς ηττήθηκε από Λεβάντε (1-0) και Σοσιεδάδ (3-0) στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προβληματίζοντας έντονα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Η Μπέτις, από την πλευρά της, ηττήθηκε με το «συμπαθητικό» 2-0 στην έδρα της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα, ωστόσο στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση, επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 της Θέλτα. Η ομάδα λογικά θα βασιστεί στη δυναμική της έδρας της και στα εκτός έδρας παιχνίδια θα προσπαθεί να «κλέψει» βαθμούς. Η Βιγιαρεάλ θα αγωνιστεί σήμερα για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της και περιμένουμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτά που είδαμε πριν από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν το πρώτο τους τρίποντο, έτσι θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.90.

Περνάμε στην ιταλική Serie A και στην κόντρα της Κάλιαρι με την Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν ξεκινήσει με 2/2 ήττες τη φετινή σεζόν, ωστόσο ξεμπέρδεψαν γρήγορα γρήγορα από τα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς, καθώς αγωνίστηκαν εκτός έδρας κόντρα σε Γιουβέντους (3-0) και Μίλαν (2-1). Η εικόνα τους ήταν άκρως ενθαρρυντική και ιδίως κόντρα στους Μιλανέζους, όπου κρατούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι και το 70΄. Η Κροτόνε, από την άλλη, ηττήθηκε με 0-3 από τη Μίλαν στην πρεμιέρα, ενώ παραχώρησε εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία στη Βερόνα, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αμφότερες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν στο σημερινό παιχνίδι, ώστε να πάρουν βαθμούς και παράλληλα την απαραίτητη ψυχολογία, έτσι περιμένουμε ένα «ανοιχτό» ματς ανάμεσα σε δύο επικίνδυνες ομάδες. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από το πρωτάθλημα της Α΄ Γερμανίας και της Α΄ Τουρκίας. Συγκεκριμένα, από την Bundesliga θα κρατήσουμε το Χ2 στο παιχνίδι της Χέρτα με τη Βέρντερ σε απόδοση 2.00, ενώ από τη Super Lig θα πάμε με το διπλό στο παιχνίδι Αντάλιασπορ - Γαλατασαράι σε απόδοση 2.00.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

10/09

16:00 Πανιώνιος - Παναιτωλικός -> 1 @1.75

16:00 Κάλιαρι - Κροτόνε -> Over 2.5 @1.90

16:30 Χέρτα - Βέρντερ -> X2 @2.00

20:00 Αντάλιασπορ - Γαλατασαράι -> 2 @2.00

21:45 Βιγιαρεάλ - Μπέτις -> 1 @1.90

Goal Tips

  • Μπέρνλι - Κρίσταλ Πάλας (10/09, 15:30): Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει από τα τελευταία παιχνίδια της Κρίσταλ Πάλας, η οποία μετράει 7/8 2-3 γκολ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το σύνολο 2-3 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.97 και θα αποτελέσει το πρώτο μας goal tip.
  • Σουόνσι - Νιούκαστλ (10/09, 18:00): Παραμένουμε στο «νησί», καθώς προκύπτει ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό, από τη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας. Η Σουόνσι υποδέχεται τη Νιούκαστλ και προέρχεται από 6/7 No Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το σενάριο να μη σκοράρει καμία από τις δύο ομάδες σήμερα φαντάζει αρκετά πιθανό και θα «τιμήσουμε» το No Goal σε απόδοση 1.93.
  • Σεντ Ετιέν - Ανζέ (10/09, 16:00): Μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα της Ligue 1 και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Ανζέ, εκεί όπου οι γηπεδούχοι προέρχονται από 8/9 No Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Είναι πιθανό να εμφανιστεί το ίδιο σημείο και σήμερα, έτσι θα κρατήσουμε το No Goal σε απόδοση 1.70.
  • Μαρσέιγ - Ρεν (10/09, 22:00): Από τη Ligue 1 προέρχεται και το τελευταίο μας goal tip για σήμερα και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Μαρσέιγ - Ρεν, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 7 σερί Goal/Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Είναι πολύ πιθανό να σημειωθεί αμφίσκορο και σήμερα, έτσι θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 1.75.

Seri Tips

  • Σάλτσμπουργκ - Ραπίντ Βιέννης (10/09, 17:30): Η Σάλτσμπουργκ μετράει μόλις μία ήττα στα 14 τελευταία παιχνίδια της, ενώ συγκεκριμένα στα έξι τελευταία μετράει πέντε νίκες και μία ήττα. Το να κερδίσει το ντέρμπι με τη Ραπίντ προσφέρεται σε απόδοση 1.60 και θα αποτελέσει μία από τις επιλογές μας.
  • Σάντος - Κορίνθιανς (10/09, 22:00): Η Σάντος προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες σε επίπεδο πρωταθλήματος και φαντάζει αρκετά πιθανό να μοιραστεί βαθμούς και εντυπώσεις και στο σημερινό ματς με την πρωτοπόρο Κορίνθιανς. Η ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση 3.05 και θα είναι η δεύτερη επιλογή μας.
  • Βιτόρια Μπαΐα - Φλουμινένσε (10/09, 22:00): Η Βιτόρια Μπαΐα έχει επικρατήσει στις 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις της, γεγονός που την έχει φέρει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πιστεύουμε πως θα διατηρήσει το εξαιρετικό μομέντουμ και κόντρα στη Φλουμινένσε, έτσι θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 2.17.

Head 2 Head

  • Ντάρμσταντ - Μπόχουμ (10/09, 16:00): Η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο γήπεδο μπορεί να είναι μικρή, ωστόσο είναι καθολικά υπέρ της Ντάρμσταντ, η οποία έχει κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα στην Μπόχουμ. Ο άσος στο σημερινό παιχνίδι προσφέρεται σε απόδοση 2.30 και αξίζει να βρεθεί στις επιλογές μας.
  • Κάλιαρι - Κροτόνε (10/09, 16:00): Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί οι δυο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, με την Κάλιαρι να πανηγυρίζει τη νίκη σε όλες τις περιπτώσεις. Η βασική μας πρόταση είναι το Over 2.5, ωστόσο βάσει προϊστορίας αξίζει και ο άσος σε απόδοση 1.67.
  • Γκρόνινγκεν - Φένλο (10/09, 17:45): Γκρόνινγκεν και Φένλο έχουν τεθεί αντιμέτωπες στο συγκεκριμένο γήπεδο οκτώ φορές, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν έξι από αυτά τα παιχνίδια, ενώ σημειώθηκαν επίσης μία ισοπαλία και ένα διπλό. Οι τιμές του άσου προκαλούν με βάση την προϊστορία, έτσι θα επιλέξουμε τη νίκη της Γκρόνινγκεν σε απόδοση 2.05.