Κερδίζει το ντέρμπι η Τσέλσι - Free Sunday
Κερδίζει το ντέρμπι η Τσέλσι

Κερδίζει το ντέρμπι η Τσέλσι

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο Στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Βρισκόμαστε πλέον στα μέσα Σεπτεμβρίου και η αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κορυφώνεται, με όλες τις ομάδες να προσπαθούν να πραγματοποιήσουν ένα δυναμικό ξεκίνημα, ώστε να έχουν μια επιτυχημένη σεζόν. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Σούπερλιγκ, της Πρέμιερ Λιγκ, της Λα Λίγκα, της Λιγκ 1 και της Ερεντιβίζιε.

Θα ξεκινήσουμε με το δυνατό μας σημείο, το οποίο προέρχεται από το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ, το οποίο λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι δείχνει να «θύμωσε» μετά την ήττα από την Μπέρνλι στην πρεμιέρα, έκτοτε μετράει τρεις σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ μεσοβδόμαδα «διέλυσε» με 6-0 την Καραμπάγκ, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η Άρσεναλ, από την πλευρά της, συνεχίζει με δύο νίκες (εντός έδρας) και δύο ήττες (εκτός έδρας), ενώ προβληματίζει έντονα με την παρουσία της και ιδίως στα μετόπισθεν, καθώς έχει προλάβει να δεχτεί ήδη οκτώ τέρματα. Το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να περάσει ένα δύσκολο μεσημέρι στο «Stamford Bridge» σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι σημαντικά στην απόδοσή του, έτσι επιλογή μας θα είναι ο άσος σε απόδοση 1.85. Με το μέρος μας είναι και η προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους «μπλε» να έχουν επικρατήσει στις 7/8 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους με την Άρσεναλ, ενώ έχουν γνωρίσει και μία ήττα.

Κάνει σεφτέ ο Πλατανιάς

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ελληνική Σούπερλιγκ και την αναμέτρηση Πλατανιάς - Κέρκυρα, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί αγνοούν τη χαρά της νίκης στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών μετρούν δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με την εικόνα τους όμως να μην είναι τόσο κακή όσο δείχνουν τα αποτελέσματα. Η Κέρκυρα, από την πλευρά της, μετράει μία νίκη και δύο ήττες, τελευταίο χρονικά παιχνίδι είναι η επικράτηση με 1-0 επί του Παναθηναϊκού και πιστεύουμε πως δύσκολα θα κάνει δεύτερη σερί υπέρβαση, μια και το ματς κόντρα στον Πλατανιά θεωρείται ιδιαιτέρως δύσκολο. Επιλογή μας θα είναι ο άσος σε απόδοση 1.72, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως οι Κρητικοί δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από την Κέρκυρα σε εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Επίσης, η Κέρκυρα έχει δεχτεί 17 τέρματα στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της σε επίπεδο Σούπερλιγκ (συμπεριλαμβάνονται ματς από την περσινή σεζόν).

Περνάμε στην ισπανική La Liga και στο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βάσκοι μετρούν το απόλυτο 3/3 μέχρι στιγμής, εντυπωσιάζουν με την επιθετική συγκομιδή τους έχοντας σκοράρει ήδη 10 τέρματα, ωστόσο παρουσιάζουν πολλά αμυντικά κενά (έχουν δεχτεί 4 τέρματα) που πιθανόν να τους στοιχίσουν κόντρα σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα», από την πλευρά της, προέρχεται από δύο σερί γκέλες κόντρα σε Βαλένθια και Λεβάντε, βρίσκεται ήδη στο -4 από την Μπαρτσελόνα και στο σημερινό παιχνίδι οφείλει να πάρει τη νίκη, ώστε να μη δει αυτή τη διαφορά να μεγαλώνει εκ νέου. Έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να το κάνει, ενώ δεν αποκλείεται να ψάξει κάποιο «ξέσπασμα», ώστε να πάρει και ψυχολογία πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Επιλογή μας θα είναι το διπλό σε απόδοση 1.75.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, όμως, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από το πρωτάθλημα της Α΄ Γαλλίας και της Α΄ Ολλανδίας. Συγκεκριμένα, από τη Λιγκ 1 θα κρατήσουμε το Over 2.5 γκολ στο παιχνίδι Ρεν - Νις σε απόδοση 2.05, ενώ από την Ερεντιβίζιε θα πάμε με τον άσο της PSV κόντρα στη Φέγενορντ σε απόδοση 2.15.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

17/09

15:30 Τσέλσι - Άρσεναλ -> 1 @1.85

17:45 PSV Αϊντχόφεν - Φέγενορντ -> 1 @2.15

18:00 Ρεν - Νις -> Over 2.5 @2.05

18:15 Πλατανιάς - Κέρκυρα -> 1 @1.72

21:45 Σοσιεδάδ - Ρεάλ -> 2 @1.75

Goal Tips

  • Μάντσεστερ Γ. - Έβερτον (17/09, 18:00): Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει από τα τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 4/5 πιο πρόσφατα ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το No Goal στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.73 και θα αποτελέσει το πρώτο μας goal tip.
  • Αμιάν - Μαρσέιγ (17/09, 16:00): Μεταφερόμαστε στη Γαλλία για το παιχνίδι της Αμιάν με τη Μαρσέιγ, όπου επίσης προκύπτει goal tip από την πλευρά των γηπεδούχων. Και στα πέντε φετινά ματς της Αμιάν έχει σημειωθεί No Goal, με την ομάδα να μετρά δύο σερί νίκες και τρεις ήττες. Το No Goal στο σημερινό παιχνίδι προσφέρεται σε απόδοση 1.95 και θα το κρατήσουμε.
  • Ανζέ - Μετς (17/09, 18:00): Παραμένουμε σε γαλλικά κατατόπια για την αναμέτρηση Ανζέ - Μετς. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει και έχουν δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρμα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και σήμερα. Το Goal/Goal δίνεται σε απόδοση 2.02 και αξίζει το ρίσκο.
  • Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ (17/09, 16:30): Ολοκληρώνουμε τα goal tips μας από το πρωτάθλημα της Γερμανίας και το παιχνίδι Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ. Οι «ασπιρίνες» δέχτηκαν και σκόραραν τουλάχιστον ένα τέρμα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και το σενάριο του να επαναληφθεί κάτι τέτοιο και σήμερα φαντάζει αρκετά πιθανό. Το Goal/Goal προσφέρεται σε απόδοση 1.65 και θα το «τιμήσουμε».

Seri Tips

  • Αλαβές - Βιγιαρεάλ (17/09, 13:00): Η Αλαβές βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς μετράει 3/3 ήττες, με την εικόνα της να χαρακτηρίζεται κατώτερη του μετρίου. Το σενάριο του να ηττηθεί και από τη Βιγιαρεάλ φαντάζει αρκετά πιθανό, το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.50 και αξίζει το ρίσκο.
  • Μάτερσμπουργκ - Σάλτσμπουργκ (17/09, 17:30): Η Μάτερσμπουργκ δείχνει να «ψάχνεται» στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στη Σάλτσμπουργκ δύσκολα θα παρουσιάσει βελτίωση. Επιλογή μας θα είναι το διπλό σε απόδοση 1.57.
  • Αούστρια Βιέννης - Σεντ Πόλτεν (17/09, 20:00): Η Σεντ Πόλτεν μετράει έξι ήττες και μία ισοπαλία στις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αούστρια δύσκολα θα βγάλει αντίδραση. Ο άσος δίνεται σε απόδοση 1.57 και θα τον κρατήσουμε.

Head 2 Head

  • Φλαμένγκο - Σπορτ Ρεσίφε (17/09, 22:00): Το πρώτο μας Head 2 Head tip προέρχεται από το παιχνίδι ανάμεσα σε Φλαμένγκο και Σπορτ Ρεσίφε, με τους γηπεδούχους να έχουν την προϊστορία καθολικά υπέρ τους, καθώς σε μια σειρά 10 αγώνων μετρούν έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.44 και θα τον κρατήσουμε.
  • Μίντιλαντ - Χόμπρο (17/09, 14:00): Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Δανίας και την αναμέτρηση Μίντιλαντ - Χόμπρο. Οι γηπεδούχοι έχουν φιλοξενήσει τέσσερις φορές τη Χόμπρο, κατακτώντας το τρίποντο σε όλες τις περιπτώσεις. Ο άσος στο σημερινό παιχνίδι δίνεται σε απόδοση 1.53 και θα αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή μας στη συγκεκριμένη κατηγορία.
  • Γιάμπλονετς - Ζίχλαβα (17/09, 16:00): Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Τσεχίας και την κόντρα της Γιάμπλονετς με τη Ζίχλαβα. Οι γηπεδούχοι έχουν αποκτήσει πελατειακές σχέσεις με τη Ζίχλαβα, καθώς σε μια σειρά έξι αναμετρήσεων μετρούν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Το σενάριο του να κερδίσουν και σήμερα φαντάζει αρκετά πιθανό και ο άσος σε απόδοση 1.44 θα ολοκληρώσει τις σημερινές μας επιλογές.