Συνεχίζει νικηφόρα η Μίλαν - Free Sunday
Συνεχίζει νικηφόρα η Μίλαν

Συνεχίζει νικηφόρα η Μίλαν

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (24/09) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, με πολλές και κρίσιμες μάχες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Serie A, της Premier League, της La Liga, της Superleague, αλλά και της γαλλικής Ligue 1.

Θα ξεκινήσουμε με το δυνατό μας σημείο, το οποίο προέρχεται από την ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Σαμπντόρια - Μίλαν. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις κάνοντας το απόλυτο 2/2, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησαν δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Τορίνο και Βερόνα, ρίχνοντας έτσι την ομάδα στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα (έχει παιχνίδι λιγότερο). Η Μίλαν, από την πλευρά της, αρχίζει να θυμίζει τις παλιές καλές εποχές, καθώς μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα, όντας στο -3 από την κορυφή. Το σύνολο του Μοντέλα σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, καλύπτοντας έτσι ορισμένα κενά που παρουσιάζει στα μετόπισθεν, όσο περνάει ο καιρός θα «ρολάρει» ακόμη περισσότερο και αν θέλει να κοντράρει τη Γιουβέντους στη μάχη του τίτλου, θα πρέπει να περνάει και από δύσκολες έδρες, όπως αυτή της Σαμπντόρια. Πιστεύουμε πως οι πρωτευουσιάνοι είναι σε θέση να δώσουν συνέχεια στις νίκες, έτσι θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.05.

Τον πρώτο λόγο η ΑΕΚ

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις από το πρωτάθλημα της ελληνικής Superleague και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η «Ένωση» είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Το συγκρότημα του Μανόλο Χιμένεθ βασίζεται κυρίως στην εξαιρετική αμυντική του λειτουργία, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν σε όλα τα παιχνίδια του, ενώ επιθετικά μπορεί να μην εντυπωσιάζει, ωστόσο βρίσκει τους τρόπους να σκοράρει και να παίρνει το ζητούμενο. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, έχει παρουσιάσει μια άκρως προβληματική εικόνα μέχρι στιγμής, αντιμετωπίζει δυσκολίες τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στα δύο παιχνίδια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα δύσβατο πρόγραμμα, καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, το μομέντουμ δεν τους ευνοεί σε κανέναν τομέα και το σενάριο του να παρουσιαστούν και πάλι κατώτεροι των αναμενομένων φαντάζει αρκετά πιθανό. Επιλογή μας θα αποτελέσει το 1 ημίχρονο ή τελικό σε απόδοση 2.05.

Περνάμε στην Premier League και στο παιχνίδι Μπράιτον - Νιούκαστλ. Η Μπράιτον μπορεί να μην έχει ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή σεζόν, μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, ωστόσο το πρόγραμμα της ομάδας ήταν αρκετά απαιτητικό, καθώς αντιμετώπισε εκτός έδρας τις Λέστερ, Γουότφορντ και Μπόρνμουθ, ενώ φιλοξένησε τις Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Μπρομ (μοναδική νίκη με 3-1). Η Νιούκαστλ, από την πλευρά της, μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την ποιότητα και το επίπεδο του ρόστερ της, ωστόσο έχει καταφέρει να πάρει τρεις σερί νίκες κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Σουόνσι και Στόουκ, σερί που την ανέβασε στην 4η θέση και στο -4 από την κορυφή. Θεωρούμε πολύ πιθανό να μπει στοπ στην ξέφρενη πορεία της Νιούκαστλ, εμπιστευόμαστε την Μπράιτον όταν αγωνίζεται στο «σπίτι» της, έτσι θα κρατήσουμε το 1DNB σε απόδοση 1.91.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, όμως, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από το πρωτάθλημα της Α΄ Γαλλίας και της Α΄ Ισπανίας. Συγκεκριμένα, από τη Ligue 1 θα κρατήσουμε το No Goal στο παιχνίδι του Στρασβούργου με τη Ναντ σε απόδοση 1.80, ενώ από τη La Liga τον άσο στο παιχνίδι Σοσιεδάδ - Βαλένθια σε απόδοση 2.20.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

24/09

13:30 Σαμπντόρια - Μίλαν -> 2 @2.05

18:00 Μπράιτον - Νιούκαστλ -> 1(DNB) @1.91

18:00 Στρασμπούργκ - Ναντ -> Νο Goal @1.80

20:30 ΑΕΚ - Ολυμπιακός -> 1 Ημ. ή Τελ. @2.05

21:45 Σοσιεδάδ - Βαλένθια -> 1 @2.20

Goal Tips

  • Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Σέφιλντ Γιουν. (24/09, 15:15): Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει από τα τελευταία παιχνίδια της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, καθώς σημειώθηκε G/G στα 7/8 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το αμφίσκορο στο σημερινό παιχνίδι προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και θα αποτελέσει το πρώτο μας goal tip.
  • Σεντ Ετιέν - Ρεν (24/09, 16:00): Το επόμενο goal tip μας προέρχεται από το παιχνίδι Σεντ Ετιέν - Νις. Το No Goal εμφανίστηκε στα 7/8 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και στο σημερινό ματς προσφέρεται σε απόδοση 1.80. Θα το κρατήσουμε.
  • Ανόβερο - Κολωνία (24/09, 16:30): Ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει και από το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς το Under 2.5 επαληθεύτηκε και στα πέντε φετινά ματς των γηπεδούχων για το πρωτάθλημα. Σήμερα δίνεται σε απόδοση 1.73 και φαντάζει μια καλή επιλογή.
  • Λεβερκούζεν - Αμβούργο (24/09, 19:00): Τρία ή περισσότερα τέρματα σημειώθηκαν και στα πέντε φετινά ματς της Λεβερκούζεν για το πρωτάθλημα. Το Over 2.5 κόντρα στο Αμβούργο προσφέρεται σε απόδοση 1.50 και θα αποτελέσει το τελευταίο μας goal tip.

Seri Tips

  • Σάλτσμπουργκ - Αούστρια Βιέννης (24/09, 17:30): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι κόντρα στη Σάλτσμπουργκ είναι ιδιαιτέρως δύσκολο, ωστόσο πιστεύουμε πως η Αούστρια είναι σε θέση να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.75.
  • Σαρλερουά - Κλαμπ Μπριζ (24/09, 19:00): Η Κλαμπ Μπριζ μετράει επτά νίκες στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα και κόντρα στη Σαρλερουά έχει την ευκαιρία να επεκτείνει το εντυπωσιακό σερί της. Θα την εμπιστευτούμε κρατώντας το διπλό σε απόδοση 2.30.
  • Κοριτίμπα - Μποταφόγκο (24/09, 22:00): Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Μποταφόγκο, η οποία έχει πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Το διπλό κόντρα στην ντεφορμέ Κοριτίμπα προσφέρεται σε απόδοση 3.10 και σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Head 2 Head

  • Κροτόνε - Μπενεβέντο (24/09, 16:00): Η Κροτόνε έχει υποδεχτεί έξι φορές την Μπενεβέντο κατά το παρελθόν, μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και το πιο πιθανό σενάριο είναι να ηττηθούν και σήμερα. Θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.91.
  • Ίντερ - Τζένοα (24/09, 16:00): Ίντερ και Τζένοα θα κοντραριστούν στο συγκεκριμένο γήπεδο για 16η φορά στην ιστορία τους, με τους «νερατζούρι» να έχουν επικρατήσει σε 11 περιπτώσεις. Η λογική λέει πως θα κερδίσουν και το σημερινό ματς, έτσι θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.30.
  • Αλκμάαρ - Εξελσιόρ (24/09, 17:45): Η Αλκμάαρ έχει «χτίσει» μια αξιοπρεπέστατη παράδοση κόντρα στην Εξελσιόρ, καθώς σε μια σειρά εννέα αναμετρήσεων στο συγκεκριμένο γήπεδο μετράει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύουμε πως θα επεκτείνει το σερί της. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.33.