Δυνατή στο «σπίτι» της η Μπράιτον - Free Sunday
Δυνατή στο «σπίτι» της η Μπράιτον

Δυνατή στο «σπίτι» της η Μπράιτον

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (15/10) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, με πολλές και κρίσιμες μάχες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Serie A, της Premier League, της La Liga, της Superleague αλλά και της γαλλικής Ligue 1.

Θα ξεκινήσουμε με το δυνατό μας σημείο, το οποίο προέρχεται από την Premier League και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπράιτον και Έβερτον. Οι γηπεδούχοι στέκονται αξιοπρεπέστατα μέχρι στιγμής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, καθώς μετά το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στη 14η θέση με επτά βαθμούς, όντας στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Μακριά από το γήπεδό τους συναντούν πολλές δυσκολίες, έχοντας καταφέρει να μαζέψουν μόλις έναν βαθμό, ωστόσο στο γήπεδό τους μετρούν δύο νίκες και μία ήττα, παρουσιάζοντας ένα πολύ διαφορετικό και πιο ψυχωμένο πρόσωπο. Το «σπίτι» τους αναμένεται να τους δώσει τους περισσότερους από τους βαθμούς που θα μαζέψουν φέτος και παιχνίδια όπως το σημερινό οφείλουν να τα παίρνουν, ώστε να κρατηθούν στα «μεγάλα σαλόνια». Τα «ζαχαρωτά», από την πλευρά τους, απογοητεύουν πλήρως, όντας στη 16η θέση με επτά βαθμούς, μετρούν μία νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και αν δεν αλλάξουν άμεσα πρόσωπο, η χρονιά θα πάρει άσχημη τροχιά. Επιλογή μας, λοιπόν, θα είναι το 1DNB σε απόδοση 2.30.

Σε πολύ κακή κατάσταση η Σασουόλο

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις από τη Serie A και την αναμέτρηση Σασουόλο - Κιέβο. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν ένα πολύ κακό πρόσωπο μέχρι στιγμής, καθώς μετά την ολοκλήρωση των επτά πρώτων αγωνιστικών έχουν καταφέρει να μαζέψουν μόλις τέσσερις βαθμούς, όντας οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Δείχνουν να έχουν σοβαρό πρόβλημα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και οφείλουν να βελτιώσουν άρδην την εικόνα τους, αν θέλουν να φτάσουν και πάλι σε μια άνετη παραμονή. Η Κιέβο, από την άλλη, παρουσιάζει ένα άκρως επικίνδυνο και σκληροτράχηλο πρόσωπο μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην 9η θέση με 11 βαθμούς, ενώ παράλληλα παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας δύο ισοπαλίες και δύο σερί νίκες. Το σενάριο του να «αποδράσει» από το σημερινό παιχνίδι με βαθμό ή βαθμούς φαντάζει αρκετά πιθανό, έτσι θα κρατήσουμε το 2DNB σε απόδοση 2.30. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κιέβο μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στις τέσσερις φετινές εξόδους της, με τη μοναδική ήττα να έρχεται κόντρα στη Γιουβέντους, ένα αποτέλεσμα άκρως λογικό.

Περνάμε στη Ligue 1 για την κόντρα της Μπορντό με τη Ναντ. Οι Γιρονδίνοι έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των οκτώ πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στην 6η θέση με 15 βαθμούς, όντας μόλις στο -4 μέχρι και από τη δεύτερη Μονακό. Μετρούν μόλις μία ήττα μέχρι στιγμής, κι αυτή ήρθε στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, που πραγματικά μοιάζει «αχτύπητη». Η Ναντ, από την πλευρά της, τα πηγαίνει υπέρ το δέον καλά, καθώς είναι στην 4η θέση με 16 βαθμούς, με το βασικό της «όπλο» να είναι η άριστη αμυντική της λειτουργία, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν στα 5/8 φετινά της παιχνίδια. Θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν μαζέψει ήδη πολλούς βαθμούς για τα δεδομένα τους, αργά ή γρήγορα θα «ξεφουσκώσουν», ενώ η Μπορντό είναι μία από τις ομάδες που μπορούν να βάλουν «φρένο» στην εξαιρετική τους πορεία. Έτσι, θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 1.80.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από το πρωτάθλημα της Superleague και της Α΄ Ισπανίας. Συγκεκριμένα, από τη Superleague θα κρατήσουμε τον άσο στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα σε απόδοση 2.05, ενώ από τη La Liga θα πάμε με το No Goal στο παιχνίδι Μάλαγα - Λεγκανές σε απόδοση 1.75.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

15/10

15:30 Μπράιτον - Έβερτον -> 1 (DNB) @2.30

16:00 Μπορντό - Ναντ -> 1 @1.80

16:00 Σασουόλο - Κιέβο -> 2 (DNB) @2.30

18:15 Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα -> 1 @2.05

19:30 Μάλαγα - Λεγκανές -> No Goal @1.75

Goal Tips

  • Ντέρμπι - Νότιγχαμ Φόρεστ (15/10, 15:15): Από πέντε σερί Over 2.5 προέρχεται η Νότιγχαμ Φόρεστ και κόντρα στην επικίνδυνη Ντέρμπι Κάουντι δύσκολα θα αλλάξει πρόσωπο. Το να σημειωθούν τρία γκολ ή περισσότερα φαντάζει αρκετά πιθανό, έτσι θα επιλέξουμε το Over 2.5 και σήμερα σε απόδοση 1.80.
  • Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ (15/10, 16:30): Η φετινή Λεβερκούζεν δείχνει να αρέσκεται σε υψηλά σκορ, με το Over 2.5 να έχει επαληθευτεί στα 11/12 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Θα πορευτούμε με τα πολλά γκολ και σήμερα, κρατώντας το Over 2.5 σε απόδοση 1.62.
  • Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ (15/10, 18:00): Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει από το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς σημειώθηκαν δύο ή λιγότερα τέρματα στα 5/6 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το Under 2.5 στο σημερινό ματς προσφέρεται σε απόδοση 1.70 και θα το κρατήσουμε.
  • Μονπελιέ - Νις (15/10, 18:00): Από τις πολύ «σφιχτές» ομάδες της φετινής Ligue 1 η Μονπελιέ, με το Under 2.5 να έχει εμφανιστεί στα 13/14 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Πιστεύουμε πως και σήμερα θα σημειωθούν λίγα τέρματα, έτσι θα πάμε με το Under 2.5 σε απόδοση 1.70.

 

Seri Tips

  • Βέρντερ Βρέμης - Γκλάντμπαχ (15/10, 19:00): Η φετινή Βέρντερ Βρέμης δείχνει να αρέσκεται στις ισοπαλίες, καθώς έχει μοιραστεί βαθμούς και εντυπώσεις στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η ισοπαλία κόντρα στην Γκλάντμπαχ φαντάζει αρκετά πιθανή, έτσι θα κρατήσουμε το Χ σε απόδοση 3.70.
  • Ίντερ - Μίλαν (15/10, 21:45): Η Ίντερ φιλοξενεί σήμερα τη Μίλαν, μετρώντας μέχρι στιγμής έξι νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Οι «νερατζούρι» δείχνουν «καυτοί», ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.10 και θα τον κρατήσουμε.
  • Στρασβούργο - Μαρσέιγ (15/10, 22:00): Αρκετά φορμαρισμένη δείχνει να είναι η Μαρσέιγ, καθώς μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το Στρασβούργο δεν αποτελεί φόβητρο, έτσι θα επιλέξουμε το διπλό των Μαρσεγιέζων σε απόδοση 2.00.

Head 2 Head

  • Φιορεντίνα - Ουντινέζε (15/10, 13:30): Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο 21 φορές, με τη Φιορεντίνα να έχει κερδίσει 16 παιχνίδια, τρία να έχουν λήξει ισόπαλα και την Ουντινέζε να έχει «αποδράσει» με τη νίκη μόλις δύο φορές. Θα πάμε με την παράδοση και τον άσο σε απόδοση 1.67.
  • Φένλο - Αϊντχόφεν (15/10, 15:30): Η Αϊντχόφεν έχει επισκεφτεί το συγκεκριμένο γήπεδο έξι φορές, κερδίζοντας τις τέσσερις από αυτές, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Πιστεύουμε πως δεν θα συναντήσει δυσκολίες ούτε σήμερα, έτσι θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 1.50.
  • Κάλιαρι - Τζένοα (15/10, 16:00): Παραμένουμε σε ιταλικό έδαφος για το παιχνίδι Κάλιαρι - Τζένοα. Οι γηπεδούχοι έχουν «χτίσει» μια μεγάλη παράδοση κόντρα στην Τζένοα, καθώς σε μια σειρά 16 αγώνων στο συγκεκριμένο γήπεδο έχουν κερδίσει 11 φορές, τρία ματς έληξαν ισόπαλα ενώ το διπλό επαληθεύτηκε μόλις δύο. Ο άσος δίνεται σε απόδοση 2.25 και θα τον «τιμήσουμε».