Προς διακοπή και η Premier League - Free Sunday
Προς διακοπή και η Premier League

Προς διακοπή και η Premier League

Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Παρασκευή στις 12:30 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) προκειμένου να αποφασίσει τι θα γίνει με τους αγώνες, πραγματοποιεί η διοργανώτρια αρχή του αγλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μετά τις πληροφορίες ότι βρέθηκαν θετικοί σε κορωνοϊό, ο ισπανός προπονητής της Άρσεναλ, Μιγκέλ Αρτέτα και ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Καλούμ Χάντσον-Οντόι.

Η Αρσεναλ έκλεισε άμεσα το προπονητικό κέντρο του συλλόγου και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα (ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ καθώς και η πλειοψηφάι των εργαζομένων) ετέθη αυτόματα σε καραντίνα.«Είναι μεγάλη η απογοήτευση μου, αλλά έκανα την εξέταση αφότου ένιωσα αδιάθετος. Θα επιστρέψω στη δουλειά μόλις μου το επιτρέψουν», σχολίασε ο Αρτέτα ενώ στην ανακοίνωσή της η Άρσεναλ ανέφερε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα μπορούμε να παίξουμε τα προγραμματισμένα ματς του προσεχούς διαστήματος και θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τυχόν επιστροφή χρημάτων από τα εισιτήρια».

«Το προσωπικό της Τσέλσι που ήταν σε στενή επαφή πρόσφατα με τον ποδοσφαιριστή στα αποδυτηρία θα μπει σε αυτοπεριορισμό. Αυτό αφορά όλη την ομάδα, όλο το προπονητικό τιμ και ορισμένα μέλη του βοηθητικού προσωπικού» αναφέρει η Τσέλσι σε ανακοίνωσή της.Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι παρουσίασε συμπτώματα το πρωί της Δευτέρας και έκτοτε δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλα μέλη της ομάδας.Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 19χρονου η Τσέλσι ανέφερε ότι «είναι καλά και περιμένει να επιστρέψει στα γήπεδα το συντομότερο δυνατόν».