Με τα γκολ στο ντέρμπι της Premier League! - Free Sunday
Με τα γκολ στο ντέρμπι της Premier League!

Με τα γκολ στο ντέρμπι της Premier League!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η FS σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Τα προκριματικά του Euro 2020 αποτελούν παρελθόν, αλλά η δράση συνεχίζεται. Και αυτό, γιατί επιστρέφουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και η ελληνική Superleague. Τα παιχνίδια είναι πολλά και προκύπτουν άκρως ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές. Αρχικά, την παράσταση κλέβει το μεγάλο ντέρμπι της Premier League, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ. Όμως η προσοχή μας δεν στρέφεται μόνο εκεί. Θα ασχοληθούμε επίσης στοιχηματικά με τα πρωταθλήματα Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας. Οι βασικές μας επιλογές είναι πέντε και έχουν αξία.

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας ξεκινάνε από το ντέρμπι της Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ, στις 18:30, στο Old Trafford. Η Λίβερπουλ είναι σαφώς ανώτερη φέτος από την αντίπαλό της. Οι Reds έχουν κάνει το απόλυτο με οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς και οδεύουν ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου. Η Γιουνάιτεντ έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Ωστόσο, το μεταξύ τους παιχνίδι δεν παύει να είναι ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται τα τελευταία χρόνια στο Old Trafford και πρέπει να παρουσιαστούν ιδιαίτερα σοβαροί. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι οφείλουν να βρουν θετικά αποτελέσματα και θα κυνηγήσουν τη νίκη. Η άμυνα της Λίβερπουλ δεν πείθει και η Γιουνάιτεντ μπορεί να σκοράρει. Γενικά προβλέπουμε ένα ωραίο ντέρμπι και πάμε με το Goal/Goal στο 1.80.

Μπορεί τη νίκη ο Αστέρας

Ερχόμαστε στην Ελλάδα και στη Superleague. Για την έβδομη αγωνιστική της διοργάνωσης, ο Πανιώνιος παίζει σήμερα στις 17:15 με τον Αστέρα Τρίπολης. Το ματς θα γίνει στη Νέα Σμύρνη. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τη σεζόν με -6 και τώρα είναι στο -2. Αποτελούν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν με το βαρύ 4-1 από τον ΟΦΗ. Οι «κυανέρυθροι» υστερούν σε ποιότητα και αυτό φαίνεται σε όλα τα παιχνίδια τους. Ο Αστέρας, με τη σειρά του, δεν τα πάει πολύ καλύτερα. Έχει μόλις μία νίκη και πέντε ήττες. Όμως έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα και δεν έχει παρουσιάσει τόσο κακή εικόνα. Οι «Αρκάδες» διαθέτουν καλύτερο ρόστερ από τους γηπεδούχους και έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Θα τους εμπιστευτούμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.00.

Ανώτερη η Αθλέτικ

Από την Ελλάδα στην Ισπανία και στη La Liga. Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην ένατη αγωνιστική του και η αγωνία μεγαλώνει. Σήμερα, στις 19:30, η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενεί τη Βαγιαδολίδ. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει δυναμικό ξεκίνημα και με 12 βαθμούς φιγουράρουν στην έβδομη θέση. Θα διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη και ματς σαν το σημερινό πρέπει να τα κερδίζουν. Οι φιλοξενούμενοι δεν χάνουν εύκολα, αλλά δεν κερδίζουν κιόλας. Δυσκολεύονται στο σκοράρισμα και αυτό τους εμποδίζει να πανηγυρίζουν νίκες. Είναι σκληρή ομάδα, με πειθαρχία, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Η καλή Αθλέτικ μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι Βάσκοι είναι ανώτεροι και επιλέγουμε «άσο» στο 1.70.

Οι βασικές μας επιλογές γι’ αυτή την Κυριακή κλείνουν με ένα ματς από τη Serie A και ένα από τη Ligue 1. Στην Ιταλία, η Μίλαν υποδέχεται τη Λέτσε. Οι «ροσονέρι» είναι μια απογοήτευση, αλλά επιτέλους κέρδισαν, την Τζένοα με 1-2. Έχουν σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν, αλλά επιθετικά μπορούν να βρουν λύσεις. Η Λέτσε είναι επίσης κάκιστη αμυντικά. Έτσι, το Over 2.5 στο 1.75 μοιάζει αξιόλογο. Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ παίζει στην έδρα της με τη Στρασμπούρ και θέλει μόνο τη νίκη. Την αγνοεί εδώ και τέσσερα ματς και δεν την… παίρνει άλλο. Η Στρασμπούρ είναι σαφώς κατώτερο σύνολο και το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη Μαρσέιγ. Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι οι γηπεδούχοι θα κάνουν επιτέλους το καθήκον τους. «Άσος» σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

20/10

17:15 Πανιώνιος - Αστ. Τρίπολης -> 2 (DNB) @2.00

18:30 Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ -> Goal/Goal @1.80

19:30 Μπιλμπάο - Βαγιαδολίδ -> 1 @1.70

21:45 Μίλαν - Λέτσε -> Over 2.5 @1.75

22:00 Μαρσέιγ - Στρασμπούρ -> 1 @1.90

Σερί Tips

Σοσιεδάδ - Μπέτις (20/10, 15:00): Η Μπέτις δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια. Η Σοσιεδάδ είναι σε κακή κατάσταση αμυντικά. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη – και έχουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Προβλέπουμε ένα ωραίο ματς με Goal/Goal σε απόδοση 1.65.

Σαμπντόρια - Ρόμα (20/10, 16:00): Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες και δεν φαίνεται ότι θα σηκώσουν άμεσα κεφάλι. Οι Ρωμαίοι γκέλαραν με την Κάλιαρι και ψάχνουν τους τρεις βαθμούς απόψε. Πάμε, λοιπόν, με το «διπλό» σε απόδοση 2.15.

Κολωνία - Πάντερμπορν (20/10, 16:30): Οι φιλοξενούμενοι είναι η πιο αδύναμη ομάδα στην κατηγορία. Έχουν μόλις έναν βαθμό και αγνοούν τη νίκη εδώ και συνολικά έντεκα αγώνες. Η Κολωνία είναι δεύτερη από το τέλος και σήμερα είναι η ευκαιρία της για νίκη. Θα τη στηρίξουμε και θα προτιμήσουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.65.

Goal Tips

Σασουόλο - Ίντερ (20/10, 13:30): Οι γηπεδούχοι συμμετέχουν κυρίως σε θεαματικά παιχνίδια με πολλά γκολ. Έχουν ικανούς παίκτες, όμως το ίδιο ισχύει και για την Ίντερ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν το «διπλό» και ίσως χρειαστούν πάνω από ένα τέρμα. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Μονακό - Ρεν (20/10, 18:00): Η Μονακό είναι σε δύσκολη θέση βαθμολογικά και πρέπει να αναζητήσει τη νίκη. Όμως δέχεται εύκολα γκολ και η Ρεν είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Το ματς προμηνύεται αμφίρροπο και μας οδηγεί στο Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

ΑΕΚ - Βόλος ΝΠΣ (20/10, 19:30): Η «Ένωση» οφείλει να κερδίσει και πρέπει να βρει γκολ. Παρ’ όλα αυτά, ο Βόλος είναι σφιχτή ομάδα και έχει τα φόντα να αντέξει. Τουλάχιστον για κάποιο διάστημα. Δεν βλέπουμε το ματς να ξεφεύγει και πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.05.

Head 2 Head

Αλαβές - Θέλτα (20/10, 13:00): Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Θέλτα. Φέτος οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες και η Αλαβές έχει σοβαρές πιθανότητες για κάτι καλό. Θα την πάρουμε με κάλυψη, ποντάροντας στον 1 DNB σε απόδοση 1.90.

Ξάνθη - Άρης (20/10, 17:00): Ο Άρης μετράει τρεις σερί νίκες επί της Ξάνθης και τώρα πραγματικά… καίγεται! Οι γηπεδούχοι τα πάνε περίφημα μέχρι τώρα, όμως κάπου πρέπει να… σταματήσουν. Η ανάγκη για βαθμούς είναι τεράστια στους «κιτρινόμαυρους». Με το ένστικτο της επιβίωσης, μπορούν το «διπλό» στο 2.30.

ΠΑΟΚ - Λαμία (20/10, 18:00): Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ενώ μετράει τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες επί της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκουν ρυθμό και μπορούν να κερδίσουν πολύ εύκολα. Θα ρισκάρουμε και θα επιλέξουμε το ΠΑΟΚ -2 σε απόδοση 2.50.