Εύκολα ο Παναιτωλικός - Free Sunday
Εύκολα ο Παναιτωλικός

Εύκολα ο Παναιτωλικός

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (29/10) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, με πολλές και κρίσιμες μάχες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Superleague, της Premier League, της Ligue 1, της La Liga και της Eredivisie.

Θα ξεκινήσουμε με το δυνατό μας σημείο, το οποίο προέρχεται από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Αγρινιώτες έχουν παρουσιάσει δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα μέχρι στιγμής δείχνοντας σημάδια αστάθειας, συνεχίζουν με ρεκόρ 2-2-4 και βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς, όντας μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Απόλλων Σμύρνης, από την πλευρά του, είναι στην τελευταία θέση με έξι βαθμούς, έχει ρεκόρ 1-3-4 και μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει δυνατός σε καμία από τις δύο άκρες του γηπέδου. Ο Παναιτωλικός έχει σαφώς καλύτερο και ποιοτικότερο ρόστερ, ματς όπως το σημερινό οφείλει να τα «καθαρίζει» εύκολα αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία και πιστεύουμε πως στο σημερινό παιχνίδι θα φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Παναιτωλικός με -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.15. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έχουν μαζέψει μόλις έναν βαθμό στις τέσσερις φετινές εξόδους τους, με την εικόνα τους να χειροτερεύει αισθητά απ’ ό,τι όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους.

Σε πολύ κακή κατάσταση η Χέρενφεν

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με Α΄ Ολλανδίας και την αναμέτρηση Χέρενφεν - Αλκμάαρ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι πρώτα παιχνίδια τους, ωστόσο έκτοτε έχουν ακολουθήσει τρεις «βαριές» ήττες από Άγιαξ, Ουτρέχτη και Φίτεσε, έχοντας δεχτεί συνολικά 11 (!) τέρματα. Η Αλκμάαρ, από την πλευρά της, παρουσιάζει σημάδια αστάθειας μετρώντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο στο τελευταίο χρονικά επικράτησε με 3-0 της Ουτρέχτης, όντας εξαιρετική τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Αλκμάαρ μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τρεις τελευταίες εξόδους της, όντας ανώτερη όταν αγωνίζεται μακριά από το κοινό της. Πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να αποσπάσουν ακόμη ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα, έτσι θα κρατήσουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.05, ένα σημείο που μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αξία.

Περνάμε στην Premier League και στην κόντρα της Λέστερ με την Έβερτον. Οι «αλεπούδες» παρουσιάζονται αρκετά σκληροτράχηλες μέχρι στιγμής, ωστόσο δεν είναι όσο ουσιαστικές θα έπρεπε ώστε να παίρνουν το μάξιμουμ από τα παιχνίδια τους. Βρίσκονται στη 14η θέση με εννέα βαθμούς όντας στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και καλούνται να παρουσιαστούν πιο επιθετικές αν θέλουν να ξεφύγουν από τη μάχη της παραμονής. Η Έβερτον, από την πλευρά της, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, είναι στη 18η θέση με μόλις οκτώ βαθμούς και το μεγαλύτερο μειονέκτημά της φαίνεται να είναι η κακή αμυντική της λειτουργία. Αμφότερες είναι αναγκασμένες να κυνηγήσουν το τρίποντο στο μεταξύ τους παιχνίδι, «βλέπουμε» ένα ανοιχτό ματς με αρκετά τέρματα, έτσι η λογική επιλογή μοιάζει να είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από το πρωτάθλημα της La Liga και της Ligue 1. Συγκεκριμένα, από τη La Liga θα κρατήσουμε το No Goal στο παιχνίδι Εϊμπάρ - Λεβάντε σε απόδοση 1.90, ενώ από τη Ligue 1 θα πάμε με το διπλό στο παιχνίδι Λιλ - Μαρσέιγ σε απόδοση 2.30.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

29/10

17:15 Παναιτωλικός - Απόλλων Σμ. -> Παναιτ. -1 (Ασιατικό) @2.15

17:45 Χέρενφεν - Αλκμάαρ -> 2 (DNB) @2.05

18:00 Λέστερ - Έβερτον -> Over 2.5 @2.00

19:30 Εϊμπάρ - Λεβάντε -> No Goal @1.90

22:00 Λιλ - Μαρσέιγ -> 2 @2.30

Κ2

Goal Tips

*Λυών - Μετς (29/10, 16:00): Η Λυών προέρχεται από 5/6 Over 2.5 και το σενάριο του να σημειωθούν τρία ή περισσότερα τέρματα στο σημερινό παιχνίδι με την αδύναμη Μετς φαντάζει αρκετά πιθανό. Έτσι, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.40.

*Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ (29/10, 16:30): Δύο ή λιγότερα τέρματα σημειώθηκαν στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Βέρντερ, η οποία παρουσιάζεται ιδιαιτέρως «σφιχτή» και στις δύο άκρες του γηπέδου. Θα επιλέξουμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.95.

*Τουλούζ - Σεντ Ετιέν (29/10, 18:00): Από έξι σερί Under 2.5 προέρχεται η Τουλούζ, η οποία σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική δυσκολία. Δεν περιμένουμε αλλαγή σκηνικού, έτσι επιλέγουμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.60.

*Νάπολι - Σασουόλο (29/10, 21:45): Από 4/5 0-1 γκολ προέρχεται η Σασουόλο και κόντρα στη Νάπολι θα προσπαθήσει να πάρει οτιδήποτε θετικό μέσω της καλής αμυντικής της λειτουργίας. Το Under 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 3.25 και θα το επιλέξουμε με αρκετή δόση ρίσκου, μια και η Νάπολι είναι ομάδα που συνηθίζει να «ανοίγει» τα παιχνίδια της.

Seri Tips

*Μπενεβέντο - Λάτσιο (29/10, 13:30): Η Μπενεβέντο προέρχεται από εννέα σερί ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ η Λάτσιο προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.35 και θα το κρατήσουμε.

*Σπαλ - Τζένοα (29/10, 16:00): Η Σπαλ μετράει έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της και η Τζένοα έχει «χρυσή» ευκαιρία να αποδράσει με το τρίποντο. Θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.65, ένα σημείο που μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αξία.

*Βακ Πέλετς - Στουρμ Γκρατς (29/10, 17:30): Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, ενώ η Στουρμ έχει επικρατήσει στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.05 και θα το «τιμήσουμε».

Head 2 Head

*Κλαμπ Μπριζ - Σεντ Τρούιντεν (29/10, 15:30): Οι δυο ομάδες έχουν κοντραριστεί στο συγκεκριμένο γήπεδο 19 φορές στο παρελθόν, με την Μπριζ να επικρατεί σε 17 περιπτώσεις, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Ο άσος δίνεται σε απόδοση 1.40 και θα αποτελέσει το πρώτο μας H2H tip.

*Χόρσενς - Κοπεγχάγη (29/10, 17:00): Δεκαπέντε φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δυο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, με την Κοπεγχάγη να έχει επικρατήσει στις 10 από αυτές. Τρία ματς κατέληξαν στους γηπεδούχους, ενώ δύο έληξαν ισόπαλα. Θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 1.60.

*Φλουμινένσε - Μπαΐα (29/10, 21:00): Σε οκτώ αναμετρήσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο η Φλουμινένσε κέρδισε πέντε φορές, δύο ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ το διπλό επαληθεύτηκε μόλις μία φορά. Ο άσος της Φλουμινένσε προσφέρεται σε απόδοση 2.15 και θα αποτελέσει την τελευταία μας επιλογή για σήμερα.