Με τις έδρες σε Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία - Free Sunday
Με τις έδρες σε Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία

Με τις έδρες σε Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (07/10) σήμερα, με το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις απ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Superleague, της Premier League, της Bundesliga, της Serie A και τις Eredivisie.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η Ένωση έδειξε να ξεπερνάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα από τον ΠΑΟΚ, καθώς στη συνέχεια επικράτησε με 0-3 του ΟΦΗ, ενώ ήταν πολύ καλή και στην ήττα με 2-3 από την Μπενφίκα, σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει κερδίσει. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, μπορεί να ήταν ανώτερος του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας, ωστόσο έδειξε να έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, κάτι που πλήρωσε ακριβά, χάνοντας τελικά με 0-1. Η έδρα και το μομέντουμ ευνοούν την ΑΕΚ, ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.25, θεωρούμε πως έχει αξία και θα τον κρατήσουμε.

Προβάδισμα η Λίβερπουλ

Συνεχίζουμε με Premier League και την άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κόκκινοι» είναι εξαιρετικοί μέχρι στιγμής και ιδίως σε επίπεδο πρωταθλήματος, καθώς μετά το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία (εκτός με την Τσέλσι), παίζοντας παράλληλα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και στέλνοντας το δικό τους… μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Η Σίτι, από την πλευρά της, έχει επίσης 19 βαθμούς, ωστόσο δεν πείθει όπως τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας πάρει πολλά παιχνίδια στις… λεπτομέρειες. Επιπλέον, παραδοσιακά συναντάει πολλά προβλήματα στο «Anfield», έχοντας χάσει και στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της. Δίνουμε προβάδισμα στη Λίβερπουλ, επιλογή μας θα αποτελέσει το 1 DNB σε απόδοση 1.90.

Περνάμε στην Bundesliga και την κόντρα της Χόφενχαϊμ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αμφότερες βρίσκονται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από επτά βαθμούς, σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και οφείλουν να αλλάξουν άμεσα αγωνιστική συμπεριφορά αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν. Θεωρούμε πως η Χόφενχαϊμ έχει πολύ πιο ποιοτική ομάδα, στη σημερινή αναμέτρηση έχει το προβάδισμα της έδρας και πιστεύουμε πως θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που έχει για να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Ο άσος σε απόδοση 1.75 μας αρέσει και θα τον «τιμήσουμε».

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της Serie A και της Eredivisie. Συγκεκριμένα, από την Α΄ Ιταλίας θα κρατήσουμε το Over 2.5 στο παιχνίδι Σπαλ - Ίντερ σε απόδοση 2.00, ενώ από την Α΄ Ολλανδίας θα πάμε με το Χ2 στο παιχνίδι Φίτεσε - Χέρακλες σε απόδοση 2.20.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

07/10

15:30 Φίτεσε - Χέρακλες -> X2 @2.20

16:30 Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρ. -> 1 @1.75

18:30 Λίβερπουλ - Μάν. Σίτι -> 1 (DNB) @1.90

20:30 ΑΕΚ - Ολυμπιακός -> 1 @2.25

21:30 Σπαλ 2013 - Ίντερ -> Οver 2.5 @2.00

Κ2

Goal Tips

Φούλαμ - Άρσεναλ (07/10, 14:00): Η Φούλαμ οδηγεί τα περισσότερα από τα παιχνίδια της σε υψηλά σκορ, με το Over 2.5 να έχει επαληθευτεί στα 3/4 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό σκορ η αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ, έτσι θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.45.

Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν (07/10, 14:30): Η Φράιμπουργκ σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, έχει επαληθεύσει το Over 3.5(!) στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και σήμερα δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Αταλάντα - Σαμπντόρια (07/10, 16:00): Αμφότερες είναι πολύ «σφιχτές», με το Under 2.5 να έχει επαληθευτεί στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Αταλάντα και στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Σαμπντόρια. Προφανής η επιλογή μας, κρατάμε το Under 2.5 σε απόδοση 2.08.

Seri Tips

Μπορντό - Ναντ (07/10, 16:00): Η Μπορντό έχει συμπληρώσει τετράδα αγώνων αήττητη, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ η Ναντ έχει συμπληρώσει τετράδα αγώνων χωρίς νίκη, μετρώντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Θα εμπιστευτούμε την καλή κατάσταση των Γιρονδίνων, κρατώντας τον άσο σε απόδοση 2.25.

Σαουθάμπτον - Τσέλσι (07/10, 16:15): Η Σαουθάμπτον μετράει μόλις μία νίκη μέχρι στιγμής, ενώ η Τσέλσι έχει ρεκόρ 5-2-0. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση οι «μπλε», θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.65.

Λειψία - Νυρεμβέργη (07/10, 19:00): Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός της Λειψίας στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και η Νυρεμβέργη πιθανόν να μην μπορέσει να προβάλει αντίσταση. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.45.

Head 2 Head

Λάτσιο - Φιορεντίνα (07/10, 16:00): Η Λάτσιο είναι το απόλυτο αφεντικό στις εντός έδρας αναμετρήσεις της με τη Φιορεντίνα, καθώς σε μια σειρά 24 αγώνων μετράει 15 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ο άσος δίνεται σε απόδοση 1.80 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Μίλαν - Κιέβο (07/10, 16:00): Πελατειακές σχέσεις έχει αποκτήσει η Μίλαν με την Κιέβο, καθώς σε 16 εντός έδρας αγώνες μετράει 14(!) νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.30 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «μαξιλαράκι».

Μονακό - Ρεν (07/10, 18:00): Πολύ ευνοϊκή παράδοση έχει η Μονακό κόντρα στη Ρεν, καθώς σε μια σειρά 24 αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι 16-3-5. Ο άσος των Μονεγάσκων σε απόδοση 2.20 έχει αξία και θα τον κρατήσουμε.