Η ΑΕΚ θέλει τους πρώτους εφετινούς βαθμούς στο champions' league - Free Sunday
Η ΑΕΚ θέλει τους πρώτους εφετινούς βαθμούς στο champions' league

Η ΑΕΚ θέλει τους πρώτους εφετινούς βαθμούς στο champions' league

Τους πρώτους της βαθμούς στην εφετινή διοργάνωση του champions' league αναζητά σήμερα η ΑΕΚ, στον αγώνα με τον Άγιαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου της ΑΕΚ, η πρώτη του Μπάγερν Μονάχου, υποδέχεται την Μπενφίκα, η οποία έχει ως στόχο να διασφαλίσειτην τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.Στον έκτο όμιλο, η Χόφενχαϊμ, υποδέχεται την απογοητευτική Σαχτάρ σε έναν αγώνα που θα ξεκαθαρίσει ποιος πάει στο Europa και ποιος σπίτι του. Στο άλλο παιχνίδι του έκτου ομίλου, η Λυόν υποδέχεται την πρώτη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει τρεις βαθμούς επιπλέοντην πρώτη θέση.

Όμως το παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στο Ολίμπικο της Ρώμη, όπου για τον έβδομο όμιλο, η Ρόμα υποδέχεται την τραγική φέτος Ρεάλ Μαδρίτης.

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου με εννιά βαθμούς και μία νίκη για οποιονδήποτε «καθαρίζει» την πρώτη θέση στον όμιλο. Ο Κώστας Μανωλάς φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Ρόμα αλλά εκτός είναι οι Ντε Ρόσι, Περότι και Παστόρε και αμφίβολοι οι Όλσεν και Πελεγκρίνι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζέν με τους «Ρώσους» να έχουν το πάνω χέρι και λόγω έδρας για να κατακτήσουν εν τέλει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Στον όγδοο και τελευταίο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Τορίνο η Γιουβέντους να υποδέχεται τη Βαλένθια που μετρά τρεις εβδομάδες χωρίς νίκη ενω στο Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο παίζει κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις που έχει απωλέσει κάθε ελπίδα πρόκρισης.

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της βραδιάς:

19:55 COSMOTE SPORT 5 HD
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βικτόρια Πλζεν

19:55 COSMOTE SPORT 2 HD

ΑΕΚ-Άγιαξ
22:00

COSMOTE SPORT 9 HD
Χόφενχαϊμ-Σαχτάρ Ντόνετσκ

22:00 COSMOTE SPORT 7 HD
Λιόν-Μάντσεστερ Σίτι

22:00 COSMOTE SPORT 6 HD
Γιουβέντους-Βαλένθια

22:00 COSMOTE SPORT 5 HD
Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης

22:00 COSMOTE SPORT 3 HD
Μπάγερν Μονάχου-Μπενφίκα