Κυριαρχούν οι «άσοι» σε Ελλάδα, Ισπανία και Γερμανία - Free Sunday
Κυριαρχούν οι «άσοι» σε Ελλάδα, Ισπανία και Γερμανία

Κυριαρχούν οι «άσοι» σε Ελλάδα, Ισπανία και Γερμανία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (20/01) σήμερα και το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα περιλαμβάνει πληθώρα παιχνιδιών. Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι γεμάτα δράση και αυτό ευνοεί τους παίκτες του στοιχήματος, που μπορούν να ξεχωρίσουν αρκετά αξιόλογα σημεία. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει πέντε αναμετρήσεις, με τις τρεις να αποτελούν τις βασικές μας επιλογές.

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το ελληνικό πρωτάθλημα και δη από το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση», μετά από καιρό, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εμφάνιση στα Ιωάννινα και υπέταξε τον ΠΑΣ με 0-4! Μάλιστα, το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του κέρδισαν ηρεμία, ώστε να δουλέψουν και να δώσουν τη μάχη τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Αστέρας ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όμως στην επανάληψη κατέρρευσε και δέχτηκε τρία γκολ. Και σήμερα έχουν πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην ΑΕΚ, που φαίνεται να συνέρχεται από τον εφιαλτικό Δεκέμβριο. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από τον Αστέρα και αν εμφανιστούν σοβαροί μπορούν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Θεωρούμε ότι ο «Δικέφαλος» θα συνεχίσει δυναμικά και επιλέγουμε το combo 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.95.

«Καίγεται» η Βιγιαρεάλ

Με παιχνίδι δίχως αύριο για τη Βιγιαρεάλ μοιάζει αυτό κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» φιλοξενεί τους Βάσκους και αναζητά μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, στον δρόμο για την παραμονή στην κατηγορία. Την περασμένη αγωνιστική η Βιγιαρεάλ ήταν ξανά κατώτερη των περιστάσεων και έχασε στην έδρα της από τη Χετάφε με 1-2. Η Αθλέτικ, από την άλλη, δείχνει να ανακάμπτει και με δύο σερί «τρίποντα» ξέφυγε τρεις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παρ’ όλα αυτά, και οι φιλοξενούμενοι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο φέτος και δεν έχουν ξεμπερδέψει με την υπόθεση της παραμονής. Το κίνητρο είναι πιο ισχυρό για τη Βιγιαρεάλ, αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και καιρό και βλέπει τη σωτηρία να απομακρύνεται, αν συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Τα περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά, οπότε θα πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.25.

Σταματάει τη Βόλφσμπουργκ η Σάλκε

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία και την Bundesliga, που επιτέλους ξεκινάει ξανά! Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η Σάλκε θα υποδεχτεί τη Βόλφσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και έχουν ανέβει στην πέμπτη θέση. Όμως η Σάλκε προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» στο γήπεδο της Στουτγάρδης, που την απέσπασε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν «καυτή» έδρα και επιθυμούν να βάλουν «στοπ» στο «τρένο» της Βόλφσμπουργκ. Συν τοις άλλοις, οι φιλοξενούμενοι ταλαιπωρούνται από κάποιες σημαντικές απουσίες. Έτσι, οδηγούμαστε στον «άσο» του 2.20.

Αυτές είναι οι τρεις βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Πέρα από αυτές, όμως, έχουμε ξεχωρίσει και το Χ2 της Μπρέντα στην έδρα της Βίλεμ, καθώς και το Over 2.5 στο Φούλαμ - Τότεναμ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

20/01

13:15 Βίλεμ - NAC Μπρέντα -> X2 @2.00

17:15 Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο -> 1 @2.25

18:00 Φούλαμ - Τότεναμ -> Οver 2.5 @1.93

19:00 Σάλκε - Βόλφσμπουργκ -> 1 @2.20

19:30 ΑΕΚ - Αστ. Τρίπολης -> 1 & Over 1.5 @1.95

Goal Tips

Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Σίτι (20/01, 15:30): Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε τρομερή κατάσταση και στα τρία τελευταία παιχνίδια της έχει πετύχει 19 γκολ! Μάλιστα, σε αυτά δεν δέχτηκε κανένα. Σήμερα θέλει να συνεχίσει έτσι και απέναντι στη Χάντερσφιλντ, και πιστεύουμε ότι θα δούμε πολλά τέρματα. Over 3.5 σε απόδοση 2.15.

Φιορεντίνα - Σαμπντόρια (20/01, 16:00): Η Φιορεντίνα έχει επιθετικό ταλέντο και αυτό που της λείπει είναι η αμυντική σταθερότητα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τη Σαμπντόρια. Αμφότερες οι ομάδες παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και μπορούν να μας προσφέρουν θέαμα. Over 2.5 σε απόδοση 1.87.

Μπαρτσελόνα - Λεγκανές (20/01, 21:45): Η Μπαρτσελόνα έχει βρει τον τρόπο να διαφυλάσσει τα καρέ της και να μην απειλείται πολύ από τους αντιπάλους της. Παρά το γεγονός ότι δέχεται γκολ σε κάποια ματς, παίζει καλά αμυντικά. Θεωρούμε ότι θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της σήμερα και επιλέγουμε No Goal στο 1.65.

Seri Tips

ΟΦΗ - Παναιτωλικός (20/01, 15:00): Από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχονται τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Παναιτωλικός. Αμφότερες οι ομάδες θα είναι πολύ προσεκτικές σήμερα, αφού το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο θεωρούμε ότι θα παραμείνουν ισόπαλες, σε απόδοση 2.02.

Νυρεμβέργη - Χέρτα (20/01, 16:30): Η Νυρεμβέργη είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Bundesliga και προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η Χέρτα είναι πιο ποιοτικό σύνολο και μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα. Καταλήγουμε στο Χ2 σε απόδοση 1.40.

Σεντ Ετιέν - Λυών (20/01, 22:00): Η Λυών παραμένει αήττητη στις εννέα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της για όλες τις διοργανώσεις. Έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα μακριά από το «σπίτι» της και έχει τα φόντα να τα καταφέρει και στο κρίσιμο ματς με τη Σεντ Ετιέν. Επιλέγουμε Χ2 στο 1.44.

Head 2 Head

Φροζινόνε - Αταλάντα (20/01, 13:30): Πέντε φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες Φροζινόνε και Αταλάντα. Οι σημερινοί γηπεδούχοι δεν έχουν κερδίσει καμία από αυτές. Η Αταλάντα έχει πάρει τρεις νίκες και μπορεί να τα καταφέρει και σήμερα. Έτσι, στηρίζουμε το 2 & Over 1.5 στο 1.65.

Λάρισα - Άρης (20/01, 17:15): Λάρισα και Άρης έχουν αναμετρηθεί συνολικά 19 φορές, με την ισοπαλία να είναι το τελικό αποτέλεσμα στις δώδεκα εξ αυτών. Σήμερα ο Άρης έχει πολλές απουσίες και θα κοιτάξει πρώτα την άμυνα. Με ρίσκο καταλήγουμε στο «Χ» σε απόδοση 3.00.

Νάπολι - Λάτσιο (20/01, 21:30): Τον αέρα της Λάτσιο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει πάρει η Νάπολι, που χτίζει παράδοση κόντρα στους «Λατσιάλι». Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους οι «Παρτενοπέι» κέρδισαν, ανεξαρτήτως έδρας, οπότε τους στηρίζουμε και σήμερα. «Άσος» στο 1.91.