Με το Goal/Goal στο Φάληρο - Free Sunday
Με το Goal/Goal στο Φάληρο

Με το Goal/Goal στο Φάληρο

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Μεγάλο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον για μία ακόμη εβδομάδα, καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ εντός των συνόρων ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει πέντε επιλογές συνολικά, με τις τρεις από αυτές να είναι οι βασικές. Ας περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων.

Βρίσκουν δίχτυα αμφότεροι

Θα ξεκινήσουμε από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του την προηγούμενη εβδομάδα, ηττήθηκε εύκολα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ως αποτέλεσμα, από δω και πέρα αναμένεται να στρέψει την προσοχή του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παραμένει αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες, και στόχος της είναι να «πιάσει» τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση, όντας στο -5 αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός με νίκη εξασφαλίζει ουσιαστικά την έξοδό του στο Champions League, η ΑΕΚ θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι των… αστεριών, έτσι περιμένουμε από τις δύο ομάδες να μπουν επιθετικά. Αμφότερες είναι ικανότατες στο επιθετικό κομμάτι, περιμένουμε τουλάχιστον ένα γκολ και από τις δύο πλευρές, έτσι θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.20.

Νίκη παραμονής η Ουντινέζε

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Ουντινέζε - Κιέβο. Η Ουντινέζε διανύει μια κακή για τα δεδομένα της σεζόν, καθώς μετά το πέρας των 23 πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στη 16η θέση με 19 βαθμούς, όντας μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Κιέβο, από την πλευρά της, δείχνει ανήμπορη να βγάλει αντίδραση, έχει μαζέψει μόλις εννέα βαθμούς μέχρι στιγμής και ο υποβιβασμός θεωρείται πλέον… δεδομένος. Η Ουντινέζε βελτιώνει την εικόνα της στο «σπίτι» της, το παιχνίδι κόντρα στην Κιέβο είναι must win και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα της δώσουν βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.85 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Βγάζει αντίδραση η Τσέλσι

Περνάμε στο FA Cup και το δευτεριάτικο σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή η Τσέλσι, καθώς μετράει δύο νίκες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι δέχτηκε ηχηρή «σφαλιάρα» από τη Μάντσεστερ Σίτι, γνωρίζοντας την ήττα με 6-0. Η Μάντσεστερ, από την πλευρά της, δείχνει σε καλύτερη κατάσταση εντός των συνόρων, ωστόσο στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στην Παρί απογοήτευσε πλήρως, ηττήθηκε με 0-2 και η λογική λέει πως αποχαιρέτησε την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Τσέλσι έχει το πλεονέκτημα της έδρας σε αυτό το ντέρμπι, «οφείλει» να βγάλει αντίδραση ώστε να πάρει την πρόκριση που θα της δώσει και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί και ο άσος σε απόδοση 2.11 θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Αυτές είναι οι τρεις βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη παιχνίδια και συγκεκριμένα το Καέν - Στρασβούργο, όπου θα κρατήσουμε το No Goal σε απόδοση 1.75, και το Ντε Γκράαφσαπ - Ουτρέχτη, όπου θα κρατήσουμε το Ντε Γκράαφσαπ +1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.80.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

17/02

16:00 Καέν - Στρασβούργο -> No Goal @1.75

16:00 Ουντινέζε - Κιέβο -> 1 @1.85

17:45 Ντε Γκράαφσαπ - Ουτρέχτη -> Ντε Γκρ. +1 (Ασ.) @1.80

19:30 Ολυμπιακός - ΑΕΚ -> Goal/Goal @2.20

18/02

21:30 Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ. -> 1 @2.11

Goal Tips

Μπορντό - Τουλούζ (17/02, 16:00): Η Μπορντό οδηγεί τα περισσότερα από τα παιχνίδια της σε πολύ χαμηλά σκορ, καθώς είναι καλή αμυντικά και σχεδόν ακίνδυνη επιθετικά. Το Under 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα 10/13 τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.65 στο ματς με την Τουλούζ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γκλάντμπαχ (17/02, 16:30): Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει από τα τελευταία παιχνίδια της Γκλάντμπαχ, καθώς σκόραρε ή δέχτηκε γκολ στα 8/9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Το Goal/Goal κόντρα στην Άιντραχτ φαντάζει και πάλι πιθανό και προσφέρεται σε απόδοση 2.45.

Ρεμς - Ρεν (17/02, 18:00): Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το Goal/Goal να επαληθεύεται στα 7/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Και η Ρεν αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι, πιθανόν να σκοράρουν και πάλι αμφότερες, με το Goal/Goal να δίνεται σε απόδοση 2.00.

Seri Tips

Μάδεργουελ - Χαρτς (17/02, 14:15): Σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή η Μάδεργουελ, καθώς μετράει πέντε σερί νίκες, έχοντας δεχτεί μόλις δύο τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων. Κόντρα στη Χαρτς δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ και ο άσος σε απόδοση 2.95 σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Λιλ - Μονπελιέ (17/02, 16:00): Η Μονπελιέ «τρέχει» αήττητο σερί πέντε αγώνων σε επίπεδο πρωταθλήματος, ωστόσο στους τέσσερις από αυτούς μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις, δείχνοντας να έχει μεγάλη έφεση στις ισοπαλίες. Κόντρα στη Λιλ έχει δύσκολο έργο, ωστόσο δείχνει ικανή να πάρει και πάλι αποτέλεσμα, με την ισοπαλία να δίνεται σε απόδοση 3.35.

Λεβερκούζεν - Φορτούνα Ντίσελντορφ (17/02, 19:00): Η Λεβερκούζεν μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τις φετινές της υποχρεώσεις, ωστόσο δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της, μετρώντας πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο Bundesliga. Είναι το φαβορί και κόντρα στη Φορτούνα και ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.45.

Head 2 Head

Εξέλσιορ - Έμεν (17/02, 15:30): Πελατειακές σχέσεις έχουν αποκτήσει οι δύο ομάδες σε αυτό το γήπεδο, καθώς σε μια σειρά 14 αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 11-1-2. Ο άσος στο σημερινό ματς δίνεται σε απόδοση 2.30 και σίγουρα αξίζει ποντάρισμα βάσει… παράδοσης.

Βαλένθια - Εσπανιόλ (17/02, 17:15): Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί σε αυτό το γήπεδο 25 φορές, με τη Βαλένθια να έχει πάρει τον αέρα της Εσπανιόλ. Συγκεκριμένα, οι «νυχτερίδες» έχουν απολογισμό 16 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και η σημερινή νίκη τους προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Κιλμάρνοκ - Σέλτικ (17/02, 18:00): «Πλούσια» είναι η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς Κιλμάρνοκ και Σέλτικ έχουν κοντραριστεί σε αυτό το γήπεδο 48 φορές, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 6-9-33. Φαβορί και σήμερα οι «Κέλτες», η νίκη τους προσφέρεται σε απόδοση 1.50 και μπορεί να αποτελέσει «μαξιλαράκι».