Νίκη με Over για ΠΑΟΚ - Free Sunday
Νίκη με Over για ΠΑΟΚ

Νίκη με Over για ΠΑΟΚ

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη εβδομάδα το Betartades.gr και η «Free Sunday» σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Τα πολλά ντέρμπι μπορεί να απουσιάζουν αυτή τη φορά, σε αντίθεση με την προηγούμενη «επικοινωνία» μας, ωστόσο το πρόγραμμα παρουσιάζει και πάλι μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, όπως κάθε Σαββατοκύριακο. Έχουμε καταλήξει σε πέντε συνολικά προτάσεις, τις οποίες θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Θα ξεκινήσουμε από τη Σούπερλιγκ και τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ατρόμητος. Ο Δικέφαλος πέρασε και από το ΟΑΚΑ, επικράτησε εύκολα με 2-0 του Παναθηναϊκού και βαδίζει προς την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος αήττητος. Καμία ομάδα δεν δείχνει ικανή να σταματήσει το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου, το οποίο ξέρει τι ζητά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και γνωρίζει πώς να το παίρνει. Ο Ατρόμητος για μία ακόμη χρονιά πρωταγωνιστεί και αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ωστόσο, θα παραταχθεί στην Τούμπα με κομβικές απουσίες και το έργο του είναι αρκετά δύσκολο. Θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ θα φτάσει σε μία ακόμη νίκη, ο «άσος» προσφέρεται χαμηλά, θα του δώσουμε ώθηση επιλέγοντάς τον σε συνδυασμό με το Over 1.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.70.

Προβάδισμα η Λεβάντε

Συνεχίζουμε με Α΄ Ισπανίας και το «εξάποντο» παραμονής ανάμεσα στη Λεβάντε και τη Βιγιαρεάλ. Τριάντα βαθμούς έχουν οι γηπεδούχοι, επτά περισσότερους από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είναι η τελευταία ομάδα εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Για αμφότερες η αναμέτρηση είναι κομβική, τα «κίτρινα υποβρύχια», ωστόσο, αδυνατούν να κερδίσουν μακριά από την έδρα τους. Πιο συγκεκριμένα, στις εννέα πιο πρόσφατες «εξόδους» τους για το πρωτάθλημα αγνοούν τη νίκη, έχοντας υποστεί πέντε ήττες, ενώ στις τέσσερις πιο πρόσφατες δεν έχουν καταφέρει καν να σκοράρουν. Η Λεβάντε, αν κερδίσει, θα κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, θεωρούμε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδυναμία της Βιγιαρεάλ και να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε, επομένως, με τον 1 DNB σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα της Α΄ Ιταλίας, από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει στοιχηματικά τον αγώνα Φροζινόνε - Τορίνο. Κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι «τελικός» για τους γηπεδούχους, στην προσπάθεια που κάνουν να αποφύγουν το… μοιραίο. Έχουν συγκεντρώσει μόλις 17 βαθμούς, απέχουν πέντε βαθμούς από τις θέσεις που δίνουν την παραμονή και αν θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους, οφείλουν να πάρουν ό,τι μπορούν κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Βρίσκουν απέναντί τους μία Τορίνο η οποία διεκδικεί μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, αμφότερες οι ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και πιστεύουμε ότι αυτό θα τις «υποχρεώσει» να ψάξουν το γκολ και να μην αγωνιστούν παθητικά. Μπορούν να πετύχουν από ένα γκολ τουλάχιστον και θα πάμε με το Goal/Goal, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

Θα ολοκληρώσουμε τις προβλέψεις μας με δύο ακόμη παιχνίδια. Αρχικά, θα επιλέξουμε τον 1 DNB στην αναμέτρηση Σεντ Ετιέν - Λιλ, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α΄ Γαλλίας. Τέλος, μία ακόμη επιλογή προκύπτει από την Τουρκία και συγκεκριμένα τον αγώνα Γκιοζτέπε - Κασίμπασα, όπου θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Αυτές είναι οι προτάσεις για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου να βρίσκετε προτάσεις για live betting από τους έμπειρους tipsters του κορυφαίου ενημερωτικού site για το στοίχημα στην Ελλάδα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

10/03

16:00 Σεντ Ετιέν - Λιλ -> 1 (DNB) @1.72

16:00 Φροζινόνε - Τορίνο -> Goal/Goal @2.05

17:15 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος -> 1 & Over 1.5 @1.70

19:00 Γκιοζτέπε - Κασίμπασα -> X2 @1.90

19:30 Λεβάντε - Βιγιαρεάλ -> 1 (DNB) @2.05

Goal Tips

Λίβερπουλ - Μπέρνλι (10/03, 14:00): Η Λίβερπουλ δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ. Τρία από αυτά ολοκληρώθηκαν ισόπαλα 0-0, ενώ κέρδισε στα δύο υπόλοιπα. Το No Goal (να μη σκοράρει η μία από τις δύο ομάδες τουλάχιστον) στον αγώνα με την Μπέρνλι το βρίσκουμε σε απόδοση 1.74 κατά μέσο όρο στις στοιχηματικές.

Ίντερ - Σπαλ (10/03, 16:00): Η Ίντερ μετρά τέσσερα διαδοχικά Over 2.5 γκολ στα αντίστοιχα τελευταία παιχνίδια της, ενώ περισσότερα από 2,5 τέρματα έχουν σημειωθεί και στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Σπαλ. Δεν αποκλείεται να δούμε ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το Over 2.5 να προσφέρεται σε απόδοση 1.83 κατά μέσο όρο.

Τσέλσι - Γουλβς (10/03, 16:05): Η Τσέλσι τελευταία εμπλέκεται σε παιχνίδια με αρκετά γκολ και είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ επιβεβαιώθηκε το Over 2.5. Το να συμβεί το ίδιο και απέναντι στη Γουλβς, η οποία έχει σκοράρει στις επτά από τις εννέα τελευταίες «εξόδους» της για το πρωτάθλημα, προσφέρεται κατά μέσο όρο σε απόδοση 1.82.

Seri Tips

Λάρισα - Λεβαδειακός (10/03, 15:00): Η ΑΕΛ αγνοεί τη νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με τον απολογισμό της να αποτελείται από πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο Λεβαδειακός, από την άλλη, «τρέχει» αήττητο σερί τριών αγώνων, με δύο νίκες, αμφότερες με 1-0, και μία ισοπαλία. Οι bookmakers δίνουν φαβορί τη Λάρισα, με τον «άσο» να προσφέρεται περίπου στο 2.00, το Χ στο 3.05 και το «διπλό» στο 4.20.

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα (10/03, 19:00): Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει υποστεί οκτώ ήττες στα ισάριθμα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του για τη Σούπερλιγκ. Η Λαμία, από την πλευρά της, έχει κερδίσει τους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της για την ίδια διοργάνωση. Φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η ομάδα της Φθιώτιδας, με τον «άσο» να προσφέρεται σε απόδοση 2.14 στις στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Ρεάλ Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης (10/03, 21:45): Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας μάλιστα δεχτεί οκτώ τέρματα, ενώ σκόραρε μόλις μία φορά. Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βαγιαδολίδ, η οποία μετρά τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν η «βασίλισσα» δεν κερδίσει ούτε αυτή τη φορά, με το «διπλό» να προσφέρεται στο 1.61 κατά μέσο όρο.

Head 2 Head

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (10/03, 18:30): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Άρσεναλ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Και στα τέσσερα αυτά ματς, μάλιστα, επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5. Για την κυριακάτικη αναμέτρηση, ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» δίνονται σε τιμές φαβορί, με τον «άσο» να προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 2.30 και το «διπλό» στο 3.10.

Ολυμπιακός - Άρης (10/03, 19:30): Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα 12 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τον Άρη σε όλες τις διοργανώσεις, τόσο στον Πειραιά όσο και στη Θεσσαλονίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν εννέα νίκες, ενώ τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες. Οι bookmakers «βλέπουν» ως μεγάλο φαβορί τον Ολυμπιακό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τη νίκη του να προσφέρεται σε αποδόσεις που δεν ξεπερνούν το 1.30 κατά μέσο όρο.

Φιορεντίνα - Λάτσιο (10/03, 21:30): Η Λάτσιο δεν έχει ηττηθεί από τη Φιορεντίνα τις τέσσερις τελευταίες φορές που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας, έχοντας κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Οι αποδόσεις για τον αγώνα της Κυριακής είναι αρκετά μοιρασμένες βέβαια, με οριακό φαβορί τους «λατσιάλι». Πιο συγκεκριμένα, ο «άσος» παίζεται γύρω στο 2.85, η ισοπαλία στο 3.30 και το «διπλό» στο 2.55.