Ντέρμπι με γκολ στο ΟΑΚΑ - Free Sunday
Ντέρμπι με γκολ στο ΟΑΚΑ

Ντέρμπι με γκολ στο ΟΑΚΑ

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η «Free Sunday» σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας! Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει, χωρίς αμφιβολία, το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17/03, 19:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, ενώ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται και στην υπόλοιπη Ευρώπη, εκ των οποίων έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προκύπτει!

Θα ξεκινήσουμε από το ΟΑΚΑ και το σπουδαίο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Μπορεί να είναι κλισέ, αλλά αποτελεί πραγματικότητα, η οποία έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, πως σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι δύο ομάδες, τα μεταξύ τους ματς είναι αμφίρροπα και οποιαδήποτε πρόβλεψη για τον τελικό νικητή είναι παρακινδυνευμένη. Οι «πράσινοι» την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισαν την ΑΕΚ, πρωταρχικός τους στόχος ήταν να μην ηττηθούν και τα κατάφεραν, με το 0-0 να «σφραγίζει» το αθηναϊκό ντέρμπι. Εντός έδρας φέτος έχουν ηττηθεί μόνο από τον ΠΑΟΚ (0-2), στους δέκα υπόλοιπους αγώνες που έδωσαν για το πρωτάθλημα μετρούν επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας πετύχει 19 τέρματα.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός απέναντι στον Άρη, τον οποίο υποδέχτηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έφτασε εύκολα στη νίκη με 4-1. Πανηγύρισε, παράλληλα, το τέταρτο διαδοχικό του «τρίποντο» στη Σούπερλιγκ, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-1, και είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης, ενώ διατηρεί μαθηματικές ελπίδες μόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξία στα γκολ

Προσεγγίζοντας στοιχηματικά το ματς, ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυσκολεύεται να σκοράρει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον περιμένουμε αρκετά επιθετικό. Με την ΑΕΚ ήταν διστακτικός, κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει διαφορετική στόχευση στο παιχνίδι του και να ψάξει το γκολ με περισσότερη επιμονή. Οι «ερυθρόλευκοι» επιθετικά είναι ικανότατοι, από την άλλη, όμως, δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους επιδόσεις, έχοντας δεχτεί ένα γκολ τουλάχιστον στα 8/9 τελευταία ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις. Περιμένουμε ένα ντέρμπι με γκολ, θα πάμε με το Over 2, σε απόδοση 1.80. Πρόκειται για ασιατικό σύνολο γκολ. Αν επιτευχθούν περισσότερα από δύο τέρματα, το στοίχημα είναι κερδισμένο, ενώ αν σημειωθούν δύο ακριβώς, επιστρέφεται το ποντάρισμα.

Το ντέρμπι «αιωνίων» μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ωστόσο προκύπτουν ορισμένες ακόμη αξιόλογες επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, ξεχωρίζουμε δύο «άσους» από Γαλλία και Ισπανία, στους αγώνες Ρεμς - Ναντ και Βαλένθια - Χετάφε, σε αποδόσεις 2.20 και 2.00 αντίστοιχα. Παράλληλα, έχει αξία να ασχοληθούμε με το Χ2 σε απόδοση 1.75 στο παιχνίδι Μαλάτιασπορ - Ανκαραγκουτσού για την τουρκική λίγκα, αλλά και με το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Έμπολι - Φροζινόνε, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα στην Ελλάδα μπορείτε να βρίσκετε προβλέψεις για live betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

17/03

12:30 Μαλάτιασπορ - Ανκαραγκουτσού -> X2 @1.75

16:00 Έμπολι - Φροζινόνε -> Goal/Goal @1.90

16:00 Ρεμς - Ναντ -> 1 @2.20

19:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός -> Over 2 (Ασ.) @1.80

19:30 Βαλένθια - Χετάφε -> 1 @2.00

Goal Tips

Ατρόμητος - ΑΕΚ (17/03, 16:00): Το No Goal, το να μη σκοράρει δηλαδή η μία από τις δύο ομάδες τουλάχιστον, έχει επιβεβαιωθεί στα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς του Ατρομήτου σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ προέρχεται από τρία διαδοχικά No Goal. Το να επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σημείο και στο μεταξύ τους παιχνίδι, το βρίσκουμε σε απόδοση 1.63 κατά μέσο όρο.

Μίλαν - Ίντερ (17/03, 21:45): Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Μίλαν στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου, με τους “νερατζούρι” να έχουν επιβεβαιώσει το Over στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους για την ίδια διοργάνωση. Το Over 2.5 γκολ προσφέρεται κατά μέσο όρο σε απόδοση 2.21 για τον αγώνα της Κυριακής.

Ρεάλ Μπέτις - Μπαρτσελόνα (17/03, 21:45): Η Μπαρτσελόνα δεν έχει δεχθεί γκολ στα πέντε από τα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχοντας κερδίσει στα τέσσερα από αυτά. Το να πάρει τη νίκη στο γήπεδο της Μπέτις, διατηρώντας, παράλληλα, ανέπαφη την εστία της, είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.90.

Seri Tips

Φούλαμ - Λίβερπουλ (17/03, 16:15): Δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία η Φούλαμ η οποία έχει συγκεντρώσει μόλις 17 βαθμούς μετά από 30 αγωνιστικές, ενώ στα έξι τελευταία παιχνίδια της έχει υποστεί ισάριθμες ήττες. Η Λίβερπουλ θεωρείται, δίκαια, το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στο “Κρέιβεν Κότατζ”, με το “διπλό” να “πληρώνει” μόλις 1.27 κατά μέσο όρο.

Μπάγερν Μονάχου - Μάιντζ (17/03, 19:00): Η Μπάγερν Μονάχου μετρά πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε στο πλαίσιο του γερμανικού πρωταθλήματος. Στα τέσσερα από αυτά τα ματς, μάλιστα, το “τρίποντο” των Βαυαρών συνδυάστηκε με Over 2.5 γκολ. Το να συμβεί το ίδιο και κόντρα στην Μάιντζ, ο “άσσος”, δηλαδή, σε συνδυασμό με το Over 2.5, παιζεται σε απόδοση 1.42.

Βαλένθια - Χετάφε (17/03, 19:30): Η Βαλένθια είναι αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, με απολογισμό τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Υποδέχεται την Χετάφε, η οποία βρίσκεται, επίσης, σε εξαιρετική κατάσταση και “τρέχει” αήττητο σερί έξι αγώνων με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι “νυχτερίδες” είναι το φαβορί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον “άσσο” να προσφέρεται περίπου στο 2.00, ενώ το “διπλό” παίζεται στο 4.50.

Head 2 Head

Έβερτον - Τσέλσι (17/03, 18:30): Τα δύο τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων για την Πρέμιερ Λιγκ, το ένα στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και το άλλο στο “Γκούντισον Παρκ”, ολοκληρώθηκαν ισόπαλα χωρίς τέρματα (0-0). Το να μην αναδειχθεί νικητής και στο ματς της Κυριακής, για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, προσφέρεται σε απόδοση 3.63 κατά μέσο όρο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (17/03, 19:00): Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ως γηπεδούχος, μετρά δύο νίκες, αμφότερες με 1-0, ενώ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” οι δύο ομάδες έχουν δύο ισοπαλίες με 1-1. Για την αναμέτρηση της Κυριακής, βέβαια, οι bookmakers δίνουν φαβορί τους “ερυθρόλευκους”. Στο 4.80 παίζεται ο “άσσος” κατά μέσο όρο, στο 3.25 η ισοπαλία και στο 1.80 το “διπλό”.

Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ (17/03, 22:00): Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αήττητη στα 18 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο την Μαρσέιγ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχοντας, μάλιστα, κερδίσει στα 15 από αυτά. Θεωρείται, δε, το απόλυτο φαβορί για να νικήσει και αυτή τη φορά τους Μασσαλούς, με τον “άσσο” να προσφέρεται χαμηλότερα από το 1.30 κατά μέσο όρο.