Στήριγμα οι άσοι σε Σουηδία και Αμερική - Free Sunday
Στήριγμα οι άσοι σε Σουηδία και Αμερική

Στήριγμα οι άσοι σε Σουηδία και Αμερική

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η «Free Sunday» σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας! Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν φτάσει στο τέλος τους, η προσοχή μας στρέφεται σε Σκανδιναβία και Αμερική, με πρωταθλήματα που θα μας κρατήσουν παρέα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στοιχηματικά, προκύπτουν ορισμένες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε συνολικά επιλογές, πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Θα ξεκινήσουμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Α΄ Σουηδίας και το παιχνίδι ΑΪΚ - Χάμαρμπι. Η ΑΪΚ μπορεί να ξεκίνησε νωθρά τις φετινές της υποχρεώσεις, ωστόσο τον τελευταίο μήνα έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση με 21 βαθμούς όντας στο -6 από την κορυφή, σήμερα υποδέχεται τη Χάμαρμπι που είναι καθαρά ομάδα έδρας και πιστεύουμε πως, εύκολα ή δύσκολα, θα καταφέρει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί της, πλησιάζοντας κι άλλο την πρωτοπόρο Μάλμε. Ο άσος σε απόδοση 2.05 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Σε κακή κατάσταση η Κρουζέιρο

Συνεχίζουμε με Α΄ Βραζιλίας και την αναμέτρηση Σάο Πάολο - Κρουζέιρο. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς η Σάο Πάολο είναι στην 4η θέση και στο -5 από την κορυφή, τη στιγμή που η Κρουζέιρο είναι στη 16η θέση, όντας οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Έδρα και μομέντουμ δίνουν το προβάδισμα στη Σάο Πάολο, η οποία εντός έδρας είναι άκρως αποτελεσματική και ομάδες σαν την Κρουζέιρο είναι σε θέση να τις… λυγίσει. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσος, ο οποίος δίνεται σε απόδοση 2.05.

Περνάμε στο MLS και την κόντρα των Λος Άντζελες Γκάλαξι με τους Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον. Οι Γκάλαξι βρίσκονται στη 2η θέση της Δύσης και στο -6 από την κορυφή της περιφέρειας, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουν να έχουν χάσει τα πατήματά τους, μετρώντας μία νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Σήμερα υποδέχονται τους ντεφορμέ Νιου Ίνγκλαντ, οι οποίοι μακριά από την έδρα τους… ψάχνονται, επομένως έχουν «χρυσή» ευκαιρία να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ασκώντας πίεση στην κορυφή. Ο άσος παίζει χαμηλά, έτσι θα προτιμήσουμε το Λος Άντζελες Γκάλαξι -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.85.

Αυτές ήταν οι τρεις βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη παιχνίδια, από Ισπανία και Φινλανδία. Συγκεκριμένα, από τη Β΄ Ισπανίας θα κρατήσουμε το Χ στο παιχνίδι Λούγκο - Τενερίφη σε απόδοση 2.50, ενώ από την Α΄ Φινλανδίας θα πάμε με το Goal/Goal στο παιχνίδι Κουόπιο - Σεϊναγιόεν σε απόδοση 2.00. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

02/06

16:00 ΑΪΚ - Χάμαρμπι -> 1 @2.05

18:30 Κουόπιο - Σεϊναγιόεν JK -> Goal/Goal @2.00

21:00 Λούγκο - Τενερίφη -> X @2.50

22:00 Σάο Πάολο - Κρουζέιρο -> 1 @2.05

03/06

05:30 Λ.Α. Γκάλαξι - Νιου Ίνγκλαντ -> Λ.Α. Γκάλαξι -1 (Ασ.) @1.85

Seri Tips

Νταλιάν - Σανγκάη (02/06, 10:00): Η Σανγκάη βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από πέντε σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και κόντρα στην Νταλιάν έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Έχει καλές πιθανότητες το διπλό, το οποίο δίνεται σε απόδοση 1.75.

Χενάν - Γκουανζού (02/06, 14:35): Από τέσσερις σερί επιτυχίες προέρχεται η Γκουανζού, η οποία βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και καλείται να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Κόντρα στη Χενάν σαφώς και είναι το φαβορί, με το διπλό να προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Στουρμ Γκρατς - Ραπίντ Βιέννης (02/06, 18:00): Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει γνωρίσει η Στουρμ Γκρατς, η οποία δείχνει να βρίσκεται ήδη σε… διακοπές. Η Ραπίντ είναι σε καλύτερη κατάσταση, το διπλό δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ και αξίζει το ρίσκο.

Goal Tips

Μποταφόγκο - Βάσκο ντα Γκάμα (02/06, 17:00): Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με δυσκολία, η Μποταφόγκο προέρχεται από 4/5 Under 2.5, τη στιγμή που η Βάσκο προέρχεται από 3/4 Under 2.5. Δύσκολα θα ανοίξει το ματς, και το Under 2.5 σε απόδοση 1.62 φαντάζει λογική επιλογή.

Έβερτον - Κομπρεσάλ (02/06, 19:00): Η Έβερτον δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, αμυντικά όμως τα πηγαίνει περίφημα, με αποτέλεσμα να έχει επαληθεύσει το Under 2.5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Κόντρα στην Κομπρεσάλ, το Under 2.5 δίνεται σε απόδοση 1.60 και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Σεαρά - Σάντος (02/06, 22:00): Η Σεαρά προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία επιβεβαιώθηκε το 2-3 γκολ και συγκεκριμένα όλα τα παιχνίδια τελείωσαν με σκορ 2-1 ανεξαρτήτως νικητή. Το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95 συγκεντρώνει και πάλι καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Head 2 Head

Χόνκα - Κόκολα (02/06, 18:30): Πέντε φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες σε αυτό το γήπεδο, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 3-2-0. Ο άσος δίνεται σε απόδοση 1.40 κόντρα στην Κόκολα και μπορεί να αποτελέσει «μαξιλαράκι».

Βερόνα - Τσιταντέλα (02/06, 21:45): Πέντε φορές έχουν κοντραριστεί οι δύο ομάδες στη Βερόνα, με την Ελλάς να έχει το επιμέρους προβάδισμα με 3-1-1. Ο άσος αγγίζει τιμές διπλασιασμού και σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Ατλέτικο Παραναένσε - Φλουμινένσε (02/06, 22:00): Πλούσια είναι η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς έχουν κοντραριστεί σε αυτό το γήπεδο 19 φορές, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 8-5-6. Οι γηπεδούχοι έχουν και σήμερα το προβάδισμα, με τον άσο να προσφέρεται στο 1.80.