Κερδίζει τον Παναθηναϊκό ο Άρης! - Free Sunday
Κερδίζει τον Παναθηναϊκό ο Άρης!

Κερδίζει τον Παναθηναϊκό ο Άρης!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η FS σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση και γεμίζουν το κουπόνι του στοιχήματος. Οι αγώνες είναι πολλοί, σημαντικοί και έχουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Φυσικά, το Betarades.gr μελέτησε λεπτομερώς το κουπόνι και είναι εδώ με δυνατά προγνωστικά. Πέντε είναι οι βασικές μας επιλογές για σήμερα, Κυριακή (15/9). Ειδικότερα, θα παίξουμε… μπάλα σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Η αγωνιστική δράση κορυφώνεται στην Ευρώπη και αυτό μας αρέσει. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το σημερινό κουπόνι.

Οι προτάσεις στοιχήματος της Κυριακής ξεκινάνε από την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, από το κρίσιμο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι γίνονται… άλλη ομάδα στην έδρα τους. Η διακοπή μάλλον έκανε καλό στον Άρη, που δεν έχει πλέον και τον Παντελίδη στον πάγκο. Το γήπεδο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο και η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Ο Παναθηναϊκός ήταν σε τραγική αγωνιστική κατάσταση πριν από τη διακοπή και είναι αμφίβολο αν συνήλθε. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καλύτερη εικόνα έως τώρα, παρά τα αποτελέσματα. Μοιάζουν να είναι καλύτερο σύνολο και μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του «τριφυλλιού». Εμπιστευόμαστε τον Άρη και πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.02.

Με τα γκολ στη Serie A

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και στο ΣΠΑΛ - Λάτσιο. Πρόκειται για την τρίτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη και αποτυπώνεται από τώρα στη βαθμολογία. Η Λάτσιο φιγουράρει στις υψηλές θέσεις, ενώ η ΣΠΑΛ βρίσκεται πολύ χαμηλά. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το «διπλό» και μόνο. Διαθέτουν μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Ωστόσο, πίσω δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα. Δέχονται με σχετική άνεση γκολ και η μαχητική ΣΠΑΛ έχει τα φόντα να της δημιουργήσει προβλήματα. Γενικά, αμφότεροι οι αντίπαλοι προέρχονται από αγώνες με πολλά γκολ. Και βάζουν, και… τρώνε. Κάτι τέτοιο περιμένουμε να συμβεί και σήμερα. Επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

«Στήριγμα» η Θέλτα

Στη La Liga, τώρα, βρισκόμαστε στην τέταρτη αγωνιστική. Σε αυτό το πλαίσιο η Θέλτα υποδέχεται σήμερα τη Γρανάδα. Όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες μέχρι τώρα. Όμως η Θέλτα είχε και πολύ δύσκολο πρόγραμμα, στο οποίο ανταπεξήλθε. Κέρδισε τη Βαλένθια και άντεξε στην έδρα της Σεβίλλης (1-1). Επιπλέον, έχει μαζί της την παράδοση στο σημερινό ματς. Οι γηπεδούχοι μετράνε τέσσερις συνεχόμενες νίκες στα τελευταία παιχνίδια με τη Γρανάδα, ενώ είναι αήττητοι στα εννέα πιο πρόσφατα μεταξύ τους! Οι φιλοξενούμενοι θα το παλέψουν, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Η Θέλτα είναι ανώτερη και πιστεύουμε θα βγάλει τον «άσο» στο 1.90.

Τα δύο επόμενα προγνωστικά μας προέρχονται από την Αγγλία και τη Γαλλία. Στην Πρέμιερ Λιγκ, αρχικά, έχουμε λονδρέζικο ντέρμπι. Η Γουότφορντ υποδέχεται την Άρσεναλ στις 18:30. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν πολύ καλύτερο ρόστερ και θέλουν μόνο τη νίκη. Θεωρούμε ότι θα αποδείξουν την ανωτερότητά τους και θα φύγουν με τους τρεις βαθμούς. «Διπλό», λοιπόν, σε απόδοση 2.00. Στη Ligue 1 η Μονακό φιλοξενεί τη Μαρσέιγ σε ένα επίσης σημαντικό ματς. Πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες, που δεν δίνουν μεγάλη σημασία στα αμυντικά τους καθήκοντα. Παρ’ όλα αυτά, επιθετικά κάνουν… ωραία πράγματα και βρίσκουν διαρκώς δίχτυα. Με «όπλο» το επιθετικό τους ταλέντο θα διεκδικήσουν κάτι θετικό απόψε. Το Goal/Goal στο 1.70 μοιάζει αξιόλογη επιλογή.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

15/9

16:00 ΣΠΑΛ 2013 - Λάτσιο -> Goal/Goal @1.85

17:00 Θέλτα - Γρανάδα -> 1 @1.90

18:30 Γουότφορντ - Άρσεναλ -> 2 @2.00

21:00 Άρης - Παναθηναϊκός -> 1 @2.02

22:00 Μονακό - Μαρσέιγ -> Goal/Goal @1.70

Σερί Tips

Μπόρνμουθ - Έβερτον (15/9, 16:00): Στην Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον δοκιμάζεται στην έδρα της Μπόρνμουθ. Οι γηπεδούχοι δέχονται τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και πέντε σερί ματς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την αμυντική αδυναμία των γηπεδούχων. Πάμε με το Έβερτον Over 1.5 σε απόδοση 2.80.

ΑΕΚ - Λαμία (15/9, 19:15): Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης είναι η ΑΕΚ. Εξάλλου οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πάρει τον αέρα της Λαμίας. Είναι έντεκα σερί ματς αήττητοι κόντρα σε αυτή την ομάδα, με την πλειονότητα των αποτελεσμάτων να τους χαροποιεί. Και σήμερα η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι και μπορεί να επικρατήσει εύκολα. ΑΕΚ -1 σε απόδοση 1.75.

Μπέτις - Χετάφε (15/9, 22:00): Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν σημαντικά στις μεταγραφές και έχουν φτιάξει ένα δυνατό σύνολο. Επιπλέον, η Χετάφε αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, ενώ δέχεται γκολ εδώ και τέσσερα. Πιστεύουμε ότι η Μπέτις θα επιβληθεί, με βάση και την ποιότητά της. Ο «άσος» στο 2.15 είναι ιδιαίτερα αξιόλογος.

Goal Tips

Εϊμπάρ - Εσπανιόλ (15/9, 13:00): Αμφότερες οι ομάδες έχουν εμφανίσει αμυντικά κενά σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές της La Liga. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 5/7 Over 2.5 και οι φιλοξενούμενοι από 8/10! Αυτό το σημείο είναι που μας ενδιαφέρει και σήμερα. Το βρήκαμε σε απόδοση 2.20.

Πάρμα - Κάλιαρι (15/9, 16:00): Τα αμυντικά προβλήματα των δύο αντιπάλων είναι εμφανή και τους στερούν βαθμούς. Αν κοιτάξουμε και τη φόρμα τους, θα δούμε ότι και σκοράρουν, αλλά και δέχονται τέρματα. Θα κυνηγήσουν τη νίκη και το ματς μπορεί να έχει γκολ. Ωστόσο, θα υπάρχει και… εγκράτεια, αφού κάθε πόντος μετράει. Πάμε με το 2-3 γκολ στο 1.95.

Βερόνα - Μίλαν (15/9, 21:45): Η Μίλαν αυτή τη στιγμή ενδιαφέρεται μόνο για τους βαθμούς. Το καλό ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αναμένεται να παίξει κλειστά, για να μην κινδυνέψει, και να ψάξει τη νίκη. Το ίδιο όμως θα πράξει και η Βερόνα, συνεπώς το ματς προμηνύεται συντηρητικό. Καταλήγουμε στο Under 2.5 σε απόδοση 1.80.

K4

Head 2 Head

Αλαβές - Σεβίλλη (15/9, 15:00): Τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα κλειστά τελευταία. Ειδικότερα, τα πέντε πιο πρόσφατα, ενδεικτικά, έληξαν με δύο γκολ και κάτω. Ανάλογο παιχνίδι περιμένουμε και απόψε, με τη σκοπιμότητα να κυριαρχεί. Επιλέγουμε Under 2.5 σε απόδοση 1.70.

Χόφενχαϊμ - Φράιμπουργκ (15/9, 19:00): Στα τελευταία δέκα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. Ο τρόπος παιχνιδιού τους και φέτος μας οδηγεί ξανά σε αυτή την επιλογή. Χόφενχαϊμ και Φράιμπουργκ αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Επομένως, το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00 αξίζει.

Ρόμα - Σασουόλο (15/9, 19:00): Ενδιαφέρον ματς στη Serie A, με τη Ρόμα να είναι το φαβορί. Οι Ρωμαίοι δεν έχουν χάσει σε κανένα από τα 12 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Σασουόλο. Είναι ανώτερη ομάδα και μπροστά στον κόσμο τους μπορούν να πάρουν αυτή τη σημαντική νίκη. Το combo 1 & Over 1.5 εντοπίζεται σε απόδοση 2.10 και αποτελεί καλή επιλογή.