Με τα γκολ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης! - Free Sunday
Με τα γκολ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης!

Με τα γκολ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η FS σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Η δράση συνεχίζεται χωρίς… περιορισμούς στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η Πρέμιερ Λιγκ, η Serie A, η Ligue 1 και οι υπόλοιπες διοργανώσεις παίζουν δυνατά. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Άλλωστε σήμερα έχουμε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Γενικά, οι αγώνες είναι πολλοί και αυτό μας ευνοεί στοιχηματικά. Διότι αυξάνονται κατά πολύ και οι στοιχηματικές επιλογές μας. Το Betarades.gr μελέτησε προσεκτικά το κουπόνι της Κυριακής και εντόπισε δυνατά σημεία. Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε παρακάτω.

Οι προτάσεις στοιχήματος της Κυριακής ξεκινάνε από το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε φτάσει αισίως στην τέταρτη αγωνιστική. Ένα από τα κορυφαία ματς είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα. Στις 18:30 οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται τους «κιτρινόμαυρους». Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη σημαντική νίκη στην έδρα του Ατρόμητου, με 2-3. Ο Κρέσπο ήταν αυτός που τον λύτρωσε στο τέλος. Η ομάδα του Φερέιρα έχει μεγάλη ποιότητα, αλλά αμυντικά ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό. Ο Άρης συνήλθε μετά τη διακοπή και διέλυσε με 4-0 τον Παναθηναϊκό. Είναι από τις πιο δημιουργικές ομάδες του πρωταθλήματος και μπορεί να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Απόψε προβλέπουμε οι επιθέσεις να παίζουν πιο καίριο ρόλο. Πάμε για ένα ανοιχτό ντέρμπι και επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.30.

Αντέχει η Γουέστ Χαμ

Από την Ελλάδα πάμε στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ. Εδώ το πρωτάθλημα έχει φτάσει στην έκτη αγωνιστική. Η Γουέστ Χαμ, λοιπόν, φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι είναι σημαντικό από βαθμολογική άποψη. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Σίτι. Η Γιουνάιτεντ δεν πατάει πολύ καλά, αλλά κατάφερε να κερδίσει τη Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ». Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με οκτώ πόντους. Στην έδρα της η Γουέστ Χαμ έχει τα φόντα να εκμεταλλευτεί τη μέτρια φόρμα των φιλοξενούμενων. Τα «σφυριά» διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ και είναι σκληροτράχηλο σύνολο. Καταλήγουμε στο 1Χ σε απόδοση 1.82.

Σκοράρουν στη Γαλλία

Στη Γαλλία, τώρα, και τη Ligue 1 η Ρεν υποδέχεται τη Λιλ. Πρόκειται για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή η Λιλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς και η Ρεν ακολουθεί με 9. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, αγωνίζονται και στο Champions League. Εκεί έχασαν εύκολα με 3-0 από τον Άγιαξ. Δέχονται εύκολα γκολ, αλλά επιθετικά βρίσκουν σχεδόν πάντα τον τρόπο να απειλούν. Η Ρεν, από την άλλη, είναι αξιόμαχη ομάδα. Κι αυτή δίνει βάρος στο δημιουργικό κομμάτι. Στα μετόπισθεν έχει τα κενά της. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά μπορεί να ανασυνταχθεί. Και η παράδοση στα μεταξύ τους δείχνει πολλά γκολ. Εμείς δεν θα πάμε με το Over, αλλά με το αμφίσκορο. Το Goal/Goal εντοπίζεται στο 2.00 και αποτελεί αξιόλογη επιλογή.

Τα δύο επόμενα προγνωστικά μας προέρχονται από την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Serie A, αρχικά, μας απασχολεί το ματς της Αταλάντα με τη Φιορεντίνα στο Μπέργκαμο. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο νίκες και μία ήττα στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι τα πάνε άσχημα, με μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η Αταλάντα είναι ανώτερο σύνολο και στην έδρα της ειδικά έχει το πάνω χέρι. Είναι αήττητη απέναντι στη Φιορεντίνα στα τρία τελευταία μεταξύ τους. Θα πάμε με τον «άσο» στο 2.05. Στην Τουρκία η Μαλάτιασπορ υποδέχεται τη Γαλατασαράι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πιο ποιοτικούς παίκτες και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Έχουν μείνει λίγο πίσω και οφείλουν να κερδίσουν. Η Γαλατά μπορεί και πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς. «Διπλό» σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

22/9

16:00 Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γ. -> 1X @1.82

16:00 Ρεν - Λιλ -> Goal/Goal @2.00

18:30 ΠΑΟΚ - Άρης -> Goal/Goal @2.30

19:00 Αταλάντα - Φιορεντίνα -> 1 @2.05

19:00 Μαλάτιασπορ - Γαλατασαράι -> 2 @1.90

Σερί Tips

Μπολόνια - Ρόμα (22/9, 16:00): Αμφίρροπο ματς στην Ιταλία, ανάμεσα στην Μπολόνια και τη Ρόμα. Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ένα φοβερό αήττητο σερί 17 αγώνων. Προέρχονται από νίκη και πιστεύουμε ότι μπορούν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Η Μπολόνια είναι καλή, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να χάσει. Το «διπλό» στο 2.40.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ (22/9, 19:00): Κρίσιμο ματς στην Bundesliga, ειδικά για τους φιλοξενούμενους. Η Ντόρτμουντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δεν κέρδισε από… σπόντα την Μπαρτσελόνα. Η Άιντραχτ δέχεται γκολ εδώ και τρία σερί ματς και σήμερα αυτό δεν συγχωρείται. Θα επιλέξουμε το «διπλό» σε απόδοση 1.70.

Λέτσε - Νάπολι (22/9, 22:00): Η Λέτσε πήρε την πρώτη της νίκη στη Serie A, αλλά σήμερα έχει πολύ δύσκολο έργο. Το ότι παραβιάζεται η εστία της εδώ και τέσσερα ματς κάτι δείχνει. Η Νάπολι κέρδισε και τη Λίβερπουλ και είναι σε φόρμα. Καταλήγουμε στο 2 & Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Goal Tips

Κρίσταλ Πάλας - Γουλβς (22/9, 16:00): Αμφότερες οι ομάδες έχουν εμφανίσει αμυντικά κενά σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ. Η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται από το 4-0 από την Τότεναμ και η Γουλβς από το 2-5 από την Τσέλσι. Πάλι βλέπουμε πολλά γκολ και πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.37.

Σαμπντόρια - Τορίνο (22/9, 16:00): Πρόκειται για δύο πολύ επιθετικές ομάδες, με τη διαφορά ότι οι γηπεδούχοι δεν είναι αποτελεσματικοί. Οι βαθμοί είναι μεγάλη προτεραιότητα για αμφότερους τους αντιπάλους. Περιμένουμε τις ομάδες ιδιαίτερα προσεκτικές και το Under 2.5 στο 1.90 είναι η επιλογή μας.

Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν (22/9, 22:00): Καλές ομάδες και οι δύο και ειδικά η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι φιλοξενούμενοι, παρά τις τεράστιες απουσίες, κέρδισαν τη Ρεάλ με 3-0. Γενικά, δεν προβλέπουμε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι που θα ξεφύγει στο σκορ. Η σκοπιμότητα παίζει ρόλο και το Under 3.5 στο 1.80 κρίνεται αξιόλογο.

Head 2 Head

Άρσεναλ - Άστον Βίλα (22/9, 18:30): Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ υποδέχεται την Άστον Βίλα. Οι «κανονιέρηδες» είναι ανώτερη ομάδα και πρέπει να «καθαρίζουν» τέτοια παιχνίδια στην έδρα τους. Μετράνε και έξι σερί νίκες απέναντι στη Βίλα. Θεωρούμε ότι θα κερδίσουν άνετα και επιλέγουμε το 1 Ημ./1 Τελ. σε απόδοση 2.10.

Τσέλσι - Λίβερπουλ (22/9, 18:30): Ντέρμπι στην Αγγλία, με την Τσέλσι να φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε στα έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Οι συνθήκες ευνοούν την επανεμφάνισή του. Η Τσέλσι δέχεται εύκολα γκολ, το ίδιο και η Λίβερπουλ τώρα τελευταία. Goal/Goal σε απόδοση 1.60.

Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης (22/9, 22:00): Σημαντικό παιχνίδι στη La Liga, με τη Σεβίλλη να υποδέχεται τη Ρεάλ. Αμφότερες οι ομάδες αρέσκονται στα ανοιχτά ματς. Επιπλέον, εννέα από τα δέκα τελευταία μεταξύ τους είχαν τρία τέρματα και πάνω. Και σήμερα περιμένουμε μια ωραία αναμέτρηση με πολλά γκολ. Το Goal/Goal & Over 2.5 εντοπίζεται στο 1.72 και θα το προτιμήσουμε.