Για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός! - Free Sunday
Για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός!

Για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η FS σάς προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Το κουπόνι Πάμε Στοίχημα είναι γεμάτο και προσφέρει πολλές και αξιόλογες επιλογές. Εξάλλου τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση. Το ενδιαφέρον, λοιπόν, κορυφώνεται, τόσο αγωνιστικά όσο και στοιχηματικά. Μαζί με όλα, επιστρέφει και η ελληνική Superleague. Μάλιστα, κρατάμε ένα προγνωστικό από τις σημερινές αναμετρήσεις. Και συγκεκριμένα από το Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός. Από κει και πέρα, τα πρωταθλήματα Ισπανίας, Αγγλίας, Ιταλίας και Γαλλίας μάς δίνουν δυνατά σημεία.

Τα προγνωστικά μας αρχίζουν από την ελληνική Superleague. Απόψε, στις 19:30, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν σε πολύ καλή κατάσταση πριν από τη διακοπή. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με 3-2. Πόσο μάλλον όταν η νίκη αυτή ήρθε με σπουδαία ανατροπή, από 0-2. Γενικά, το τελευταίο διάστημα οι «πράσινοι» παίζουν καλό ποδόσφαιρο και είναι αισθητά βελτιωμένοι. Ανεβαίνουν, λοιπόν, και βαθμολογικά, πλησιάζοντας στις θέσεις των πλέι-οφ. Ο Παναιτωλικός, από την άλλη, είναι σε δύσκολη θέση. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης και δεν έχει κάνει ακόμα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει και αυτό κάτι δείχνει. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ αμυντικά δεν πείθουν ιδιαίτερα. Συν τοις άλλοις, η παράδοση δεν ευνοεί τους Αγρινιώτες, που δυσκολεύονταν ανέκαθεν απέναντι στο «τριφύλλι». Πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει συνέχεια στην ανοδική του πορεία και θα πάρει τη νίκη. Επιλέγουμε «διπλό» σε απόδοση 2.30.

Συνέρχεται η Εϊμπάρ

Στην Ισπανία, η La Liga έχει φτάσει στη 14η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο σήμερα, στις 17:00, η Εϊμπάρ φιλοξενεί την Αλαβές. Δύο ομάδες που είναι ισόβαθμες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ελαφρώς καλύτερη διαφορά τερμάτων. Το ματς είναι σημαντικό, καθώς αμφότερες θέλουν να κοιτάξουν προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ανάγκη τη διακοπή. Είχαν χάσει με 0-4 από τη Ρεάλ και επιθυμούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Βέβαια, είναι καλή ομάδα. Είχαν προηγηθεί οι νίκες τους επί της Βιγιαρεάλ και της Λεγκανές. Η Αλαβές, με τη σειρά της, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εκτός έδρας. Ενδεικτικά, έχει χάσει και τα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος μακριά από το «σπίτι» της. Δεν τη βλέπουμε να αλλάζει πρόσωπο σήμερα, σε μια δύσκολη έδρα. Προβλέπουμε ότι οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν. Πάμε με τον «άσο» στο 1.93.

Σκοράρουν στην Πρέμιερ Λιγκ

Η Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στη 13η αγωνιστική της και σήμερα έχουμε ένα παιχνίδι. Ο λόγος για το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα. Εντοπίζονται, λοιπόν, στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Δύσκολα θα διεκδικήσουν την τετράδα, αλλά παλεύουν για την ευρωπαϊκή έξοδο. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, έχουν αρχίσει να παίζουν καλύτερα και να παίρνουν αποτελέσματα. Επιθετικά βρίσκουν ρυθμό αλλά αμυντικά ακόμα δεν ικανοποιούν. Δέχονται γκολ με σχετική ευκολία και αυτό τούς πληγώνει. Η Σέφιλντ στην έδρα της είναι ικανή να βάλει δύσκολα στους «κόκκινους διαβόλους». Παρ’ όλα αυτά, και η ίδια είναι δύσκολο να κρατήσει το μηδέν. Γενικά, το μεταξύ τους παιχνίδι προβλέπεται ανταγωνιστικό. Η Σέφιλντ θα τα δώσει όλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπερέχει σε ποιότητα και αναμένουμε σκορ και θέαμα. Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Τα δύο τελευταία σημεία που ξεχωρίσαμε προέρχονται από την Ιταλία και τη Γαλλία. Στη Serie A η Σαμπντόρια παίζει στην έδρα της με την Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και ψάχνουν εναγωνίως νίκες. Σε αυτή την προσπάθεια οφείλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Θεωρούμε ότι θα ξεκινήσουν να το κάνουν αυτό από σήμερα. Η Ουντινέζε δεν τρομάζει και η Σαμπντόρια μπορεί να πάρει το «τρίποντο». Καταλήγουμε στον «άσο», σε απόδοση 2.20. Στη Ligue 1, τώρα, για τη 14η αγωνιστική, η Τουλούζ υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Δύο ομάδες που φημίζονται περισσότερο για την επιθετική λειτουργία τους και για τα αμυντικά τους… κενά. Η Μαρσέιγ είναι στη δεύτερη θέση και θα κυνηγήσει μόνο το «διπλό». Το «όπλο» της είναι η δημιουργία και η εκτέλεση. Από την άλλη, η Τουλούζ πρέπει να βρει βαθμούς, αφού παλεύει για την παραμονή. Το στιλ των δύο ομάδων μάς προϊδεάζει για πολλά γκολ. Αυτό που κρατάμε, λοιπόν, από το ματς είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

24/11

17:00 Εϊμπάρ - Αλαβές -> 1 @1.93

18:30 Σέφιλντ Γ. - Μάντσεστερ Γ. -> Goal/Goal @1.95

19:00 Σαμπντόρια - Ουντινέζε -> 1 @2.20

19:30 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός -> 2 @2.30

22:00 Τουλούζ - Μαρσέιγ -> Over 2.5 @2.00

Σερί Tips

Βερόνα - Φιορεντίνα (24/11, 16:00): Οι φιλοξενούμενοι δέχονται τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και πέντε σερί ματς. Δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και σήμερα. Όμως μπορούν να βρουν κι αυτοί δίχτυα και να μας χαρίσουν το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Βιγιαρεάλ - Θέλτα (24/11, 19:30): Η Βιγιαρεάλ δεν είναι σε καλή φόρμα και αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Η Θέλτα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και «καίγεται». Οι διαφορές των ομάδων δεν είναι τεράστιες και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00.

ΑΕΚ - Άρης (24/11, 19:30): Ο Άρης είναι βελτιωμένος με τον νέο προπονητή, με τον οποίο παραμένει αήττητος. Επίσης, δεν χάνει εδώ και έξι ματς. Η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα και σήμερα έχει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Το μομέντουμ δείχνει να ευνοεί τον Άρη και το Χ2 σε απόδοση 2.10 μας ικανοποιεί.

Goal Tips

Εσπανιόλ - Χετάφε (24/11, 13:00): Η Εσπανιόλ προέρχεται από αγώνες με πολλά τέρματα, ενώ η Χετάφε μπορεί να συμβάλει στη διεξαγωγή ενός ωραίου ματς. Και οι δύο θα αναζητήσουν τη νίκη και θα ανοιχτούν. Το Over 2.5 στο 2.75 κρίνεται ιδιαίτερα αξιόλογο.

Ρόμα - Μπρέσια (24/11, 16:00): Οι Ρωμαίοι τα πάνε πολύ καλά φέτος και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο. Η Μπρέσια, από την άλλη, δεν κλείνεται πίσω και θα παλέψει για κάτι θετικό. Ωστόσο, δεν βλέπουμε να τα καταφέρνει. Περιμένουμε πολλά γκολ, και νίκη της Ρόμα. Οπότε το 1 & Over 2.5 στο 2.30 αποτελεί την επιλογή μας.

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος ΝΠΣ (24/11, 17:15): Αμφότερες οι ομάδες πρέπει να κερδίσουν, για να μην απομακρυνθούν κι άλλο από τα πλέι-οφ. Γι’ αυτό, βλέπουμε πολύ περιορισμένα ρίσκα στο ματς. Εμείς όμως θα πάρουμε ένα ρίσκο και θα επιλέξουμε το 0-1 γκολ σε απόδοση 3.00.

Head 2 Head

Οσασούνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο (24/11, 15:00): Η Αθλέτικ εμπνέει εμπιστοσύνη φέτος και μπορεί να φύγει με τη νίκη και απόψε. Παρ’ όλα αυτά, η Οσασούνα δεν θα παραδοθεί έτσι απλά. Οι γηπεδούχοι μπορούν να βρουν κι αυτοί γκολ. Το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους ματς και το βλέπουμε και σήμερα. Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Σασουόλο - Λάτσιο (24/11, 16:00): Οι Λατσιάλι εντοπίζονται στην τρίτη θέση και μπορούν να μείνουν εκεί. Διαθέτουν πιο ποιοτικό ρόστερ, ενώ έχουν και την παράδοση υπέρ τους. Στα έξι πιο πρόσφατα ματς με τη Σασουόλο δεν έχουν χάσει. Και σήμερα θεωρούμε ότι θα κερδίσουν και πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.75.

Ατρόμητος - ΟΦΗ (24/11, 17:00): Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πίσω και πρέπει να κάνουν την αντεπίθεσή τους. Θα είναι προσεκτικοί σήμερα, όπως και ο ΟΦΗ, που έχει ρίξει την απόδοσή του τελευταία. Τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο είχαν λιγότερα από τρία γκολ. Το Under 2.5 στο 1.70 επιλέγουμε και απόψε.