Προβάδισμα νίκης για Νιουκάστλ και Σεβίλλη - Free Sunday
Προβάδισμα νίκης για Νιουκάστλ και Σεβίλλη

Προβάδισμα νίκης για Νιουκάστλ και Σεβίλλη

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Το στοιχηματικό πρόγραμμα για μία ακόμη εβδομάδα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε κατά κύριο λόγο με αγώνες από την Πρέμιερ Λιγκ και το πρωτάθλημα της Ισπανίας. Οι δύο βασικές επιλογές μας προκύπτουν από τις συγκεκριμένες λίγκες, ενώ αξιόλογες προτάσεις έχουμε τόσο από τη Σούπερλιγκ, όσο και από την Ιταλία και τη Γαλλία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr!

Νιουκάστλ με κάλυψη

Για την 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ φιλοξενεί στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” τη Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους είναι αρκετά αποτελεσματικοί, εκεί έχουν ηττηθεί μόνο από την Άρσεναλ φέτος σε επτά παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Από τα έξι υπόλοιπα ματς, έχουν κερδίσει μόνο στα δύο, ωστόσο τώρα αντιμετωπίζουν έναν αντίπαλο με τον οποίο έχουν τους ίδιους στόχους και μπορούν να πάρουν τη νίκη. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Σαουθάμπτον στα τέσσερις πιο πρόσφατες “εξόδους” της, μετρά δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Επιλογή από το παιχνίδι θα αποτελέσει ο “άσσος” με την κάλυψη του Draw No Bet, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.94 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας.

Ανώτερη η Σεβίλλη

Συνεχίζουμε με Α’ Ισπανίας, εκεί όπου η Οσασούνα υποδέχεται τη Σεβίλλη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Η Οσασούνα είναι σε καλό “φεγγάρι”, την προηγούμενη εβδομάδα πήρε διπλό στη Βαρκελώνη επί της Εσπανιόλ (4-2) και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Τι να πει κανείς, βέβαια, για τη Σεβίλλη! “Τρέχει” αήττητο σερί δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με οκτώ νίκες, στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της δε δέχθηκε καν γκολ. Η ομάδα από την Ανδαλουσία μπορεί να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο και αξίζει να ασχοληθούμε με τον “διπλό” το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.20.

Κερδίζει ο Αστέρας

Οι δύο παραπάνω, αποτελούν τις βασικές επιλογές μας για αυτή την εβσομάδα. Προκύπτουν, βέβαια, ορισμένες ακόμη ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αρχικά, η νίκη του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θεωρούμε ότι θα εκμεταλλευτεί την έδρα του στην αναμέτρηση με τη Λάρισα. Στη συνέχεια, μας αρέσει ο “άσσος” στον αγώνα Ναντ - Ντιζόν για το γαλλικό πρωτάθλημα και πιστεύουμε ότι τα “καναρίνια” θα μας επιβεβαιώσουν, εύκολα ή δύσκολα. Τέλος, θα πάμε με το Goal / Goal στο παιχνίδι Σπαλ - Μπρέσια. Αμφότερες “καίγονται” για βαθμούς, η ισοπαλία δεν κάνει σε καμία τους, ενώ αμυντικά είναι ευάλωτες.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr! Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ στην Ελλάδα μπορείτε να βρίσκετε προτάσεις για live betting κάθε Σάββατο και Κυριακή, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, όταν υπάρχει έντονη δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κυριακή 08/12

16:00 Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον -> 1 (DNB) @1.94

16:00 Σπαλ 2013 - Μπρέσια -> Goal/Goal @1.90

17:15 Αστέρας Τρίπολης - Λάρισα -> 1 @2.10

18:00 Ναντ - Ντιζόν -> 1 @1.83

22:00 Οσασούνα - Σεβίλλη -> 2 @2.20

Σερί Tips

Λαμία - ΟΦΗ (08/12, 15:00): Στην καλύτερη φετινή της κατάσταση είναι η Λαμία. “Τρέχει” αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα κερδίσει στους τρεις από αυτούς. Είναι οριακά το φαβορί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο “άσσος” παίζεται στο 2.65, η ισοπαλία στο 3.25 και το “διπλό” στο 2.75.

Άστον Βίλα - Λέστερ (08/12, 16:00): Η Λέστερ μετράει μόνο νίκες στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για την Πρέμιερ Λιγκ. Στα τρία, από αυτά, μάλιστα, κατόρθωσε να διατηρήσει την εστία της ανέπαφη. Το να κερδίσει την Άστον Βίλα, χωρίς να δεχθεί γκολ, το βρίσκουμε σε απόδοση 3.40.

Βέρντερ Βρέμης - Πάντερμπορν (08/12, 19:00): Η Πάντερμπορν δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους πέντε αγώνες της, ενώ σε έξι εκτός έδρας ματς που έχει δώσει φέτος για την Μπουντεσλίγκα μετράει δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Βέρντερ Βρέμης είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης, με τη νίκη των γηπεδούχων να παίζεται σε απόδοση 1.53.

Goal Tips

Τορίνο - Φιορεντίνα (08/12, 16:00): Το No Goal (να μη σκοράρει η μία από τις δύο ομάδες τουλάχιστον) έχει επιβεβαιωθεί στα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της Τορίνο και στα τρία πιο πρόσφατα της Φιορεντίνα. Το να συμβεί το ίδιο και στο μεταξύ τους παιχνίδι, προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

Βόλος - Παναθηναϊκός (08/12, 19:30): Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα του για τη Σούπερλιγκ. Κερδισε 0-1 Πανιώνιο και Ατρόμητο, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Παναιτωλικό. Το να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και απέναντι στον Βόλο, το βρίσκουμε σε απόδοση 2.12.

Μπολόνια - Μίλαν (08/12, 21:45): Η Μπολόνια σκοράρει και δέχεται γκολ εύκολα, στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της για τη Serie A επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5 Το να συμβεί το ίδιο και την αναμέτρηση με τη Μίλαν, προσφέρεται σε απόδοση 2.12.

Head 2 Head

Σαμπντόρια - Πάρμα (08/12, 16:00): Η Σαμπντόρια δεν έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει φιλοξενήσει την Πάρμα. Για τον αγώνα της Κυριακής, οι γηπεδούχοι προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί. Πιο συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο νίκης τους παίζεται στο 2.02.

Ατρόμητος - Άρης (08/12, 19:30): Ο Ατρόμητος είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τον Άρη. Ως γηπεδούχος, μάλιστα, κέρδισε και στις δύο πιο πρόσφατες περιπτώσεις που υποδέχθηκε τους “κίτρινους”, με 4-2 το 2018 και με 2-0 το 2013. Για τον αγώνα της Κυριακής, είναι οριακά φαβορί, με τον “άσσο” να βρίσκεται στο 2.60 και το “διπλό” στο 2.90.

Μαρσέιγ - Μπορντό (08/12, 22:00): “Αφεντικό” στο “Βελοντρόμ” η Μαρσέιγ, η οποία “τρέχει” αήττητο σερί 11 αγώνων ως γηπεδούχος απέναντι στην Μπορντό. Στους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους, μάλιστα, δε δέχθηκε γκολ. Οι στοιχηματικές “βλέπουν” τους Μασσαλούς να κερδίζουν την Κυριακή, προσφέροντας το “άσσο” σε απόδοση 1.65.