Ποντάρισμα στην ποιότητα των φαβορί - Free Sunday
Ποντάρισμα στην ποιότητα των φαβορί

Ποντάρισμα στην ποιότητα των φαβορί

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Γεμάτο ποδοσφαιρική δράση, από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το πρόγραμμα της Κυριακής, προκύπτουν στοιχηματικές επιλογές σε Πρέμιερ, Μπουντεσλίγκα, Σέριε Α και Σούπερ Λιγκ. Εμπιστευόμαστε τις καλύτερες ομάδες και ευελπιστούμε να μας στείλουν στο ταμείο.

Ανεβάζει στροφές η Γιουνάιτεντ

Στις 16:00 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Έβερτον, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από το σπουδαίο διπλό στο ντέρμπι του Μάντσεστερ με 1-2, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχαν υποτάξει και την Τότεναμ του Μουρίνιο με το ίδιο σκορ! Η ομάδα του Σόλσκιερ βρίσκει τα πατήματά της, ο Ράσφορντ σκοράρει συνεχώς και βρίσκεται στο -5 από την πρώτη τετράδα. Η Έβερτον άλλαξε προπονητή και επέστρεψε στις επιτυχίες με το εντυπωσιακό 3-1 επί της Τσέλσι, όμως μακριά από την έδρα της υποφέρει, αφού σε οκτώ παιχνίδια μετρά ρεκόρ 1-1-6 με τέρματα 8-17. Αποτελεί επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.80

Εξαφανίζεται μακριά από τη Φρανκφούρτη

Στις 19:00 η Σάλκε υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Οι «βασιλικοί μπλε» έτρεχαν αήττητο σερί έξι αγώνων μέχρι το περασμένο Σάββατο, όταν και ηττήθηκαν στο Λεβερκούζεν από την Μπάγερ με 2-1. Κατατάσσονται τέταρτοι με 25 πόντους και στο -6 από την κορυφή. Εντός έδρας έχουν δεχτεί μόλις μία ήττα σε επτά παιχνίδια. Η Άιντραχτ βρίσκεται στην 11η θέση με 18 πόντους, με τις υποχρεώσεις της στο Europa League να την έχουν καταπονήσει. Είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στη Γερμανία, αφού σε έξι αναμετρήσεις μετρά μία νίκη και πέντε ήττες! Ταξιδεύει κουρασμένη στο Γκελζενκίρχεν, καθώς αγωνίστηκε την Πέμπτη απέναντι στην Γκιμαράες. Επιλογή μας από τον αγώνα ο άσος, σε αξιόλογη απόδοση (2.00).

Με φόρα ο Ολυμπιακός

Στις 19:30 ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική του β΄ γύρου της Σούπερ Λιγκ. Οι Αρκάδες στο ντεμπούτο του Ράσταβατς στον πάγκο έμειναν στο 1-1 εντός έδρας με την ΑΕΛ και έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τους ουραγούς κι άλλο και να πλησιάσουν το προπορευόμενο γκρουπ ομάδων. Πολύ καλύτερος στο ξεκίνημα του αγώνα, έμεινε από ιδέες και δυνάμεις στην επανάληψη, με αποτέλεσμα την ισοφάριση. Ο Ολυμπιακός, μετά το άνετο 0-3 στο Αγρίνιο, πήρε την πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη και τσέκαρε το εισιτήριό του για τους «32» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα, θα μπουν στον αγώνα με πολύ καλό μομέντουμ και μπορούν να «καθαρίσουν» εύκολα τη νίκη. Επιλογή μας το διπλό με ασιατικό χάντικαπ (-1) σε απόδοση 2.05. Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Βγάζουν αντίδραση οι νερατζούρι

Στις 21:45 η Ίντερ δοκιμάζεται στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας, μετά τον απογοητευτικό αποκλεισμό στο Champions League. Στη Σέριε A, όμως, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται στην κορυφή και μοιάζει έτοιμη να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της Γιουβέντους. Η Φιορεντίνα δείχνει ιδανικός αντίπαλος για να αντιδράσουν οι νερατζούρι, καθώς οι «βιόλα» δεν είναι σε καλή κατάσταση, μετρούν τρεις σερί ήττες από Βερόνα, Λέτσε και Τόρινο και δυσκολεύονται πολύ στο γκολ εντός έδρας. Από την άλλη, το επιθετικό δίδυμο Λουκάκου-Λαουτάρο πετάει «φωτιές» και αναμένεται να οδηγήσει τους Μιλανέζους σε μία ακόμη νίκη. Επιλογή μας το διπλό, σε απόδοση 2.10.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr! Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site στην Ελλάδα μπορείτε να βρίσκετε προτάσεις για live betting κάθε Σάββατο και Κυριακή, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, όταν υπάρχει έντονη δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

15/12

16:00 Μάντσεστερ Γ. - Έβερτον -> 1 @1.80

19:00 Σάλκε - Άιντραχτ Φρ. -> 1 @2.00

19:30 Αστ. Τρίπολης - Ολυμπιακός -> Ολυμπ. -1 (Ασ.) @2.05

21:45 Φιορεντίνα - Ίντερ -> 2 @2.10

Σερί Tips

Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ (15/12, 19:30): Ρολάρει η ομάδα του coach Λοπετέγκι στην Primera Division, μετρά οκτώ αγώνες δίχως ήττα και έχει φτάσει στο -3 από τις Μπάρτσα και Ρεάλ. Από τις 6 Οκτωβρίου και μετά μετρά πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η νέα ενδεχόμενη νίκη επί της Βιγιαρεάλ προσφέρεται στο 1.66, ενώ η ισοπαλία στο 4.00 και το διπλό στο 5.00.

Βαλένθια - Ρεάλ (15/12, 22:00): Σε τρομερή φόρμα, η Ρεάλ μετρά 10 αγώνες δίχως ήττα, με οκτώ νίκες σε αυτό το σερί. Ισοβαθμεί με την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της Primera Division, με το σπουδαίο clasico να διεξάγεται την Τετάρτη. Ο άσος πληρώνει 3.80, η ισοπαλία 3.80 και το διπλό 1.90.

Σεντ Ετιέν - Παρί Σεν Ζερμέν (15/12, 22:00): Οι Παριζιάνοι επικράτησαν με 5-0 την Τετάρτη για το Champions League και έφτασαν τις έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια. Θα επιδιώξουν να διατηρήσουν την απόσταση από τους διώκτες τους στο Geoffroy-Guichard. Ο άσος πληρώνει 8.00, η ισοπαλία 4.75 και το διπλό 1.40.

Goal Tips

Θέλτα - Μαγιόρκα (15/12, 15:00): Οι «νησιώτες» έχουν δεχτεί γκολ και στα επτά τελευταία παιχνίδια τους, σε πέντε εκ των οποίων ηττήθηκαν. Έχουν δεχτεί γκολ και στις επτά εξόδους τους, μετρώντας ισάριθμες ήττες. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μαγιόρκα επιβεβαιώθηκε το G/G & Over. Το να εμφανιστεί και πάλι το combo πληρώνει 2.60.

ΑΕΛ - Ατρόμητος (15/12, 15:00): Στα τρία τελευταία παιχνίδια στη Λάρισα για τη Σούπερ Λιγκ επιβεβαιώθηκε το Over 2.5. Το να επιτευχθούν και αυτή την αγωνιστική 3+ τέρματα στο AEL FC Arena παίζεται στο 2.37.

Γιουβέντους - Ουντινέζε (15/12, 16:00): Τρομερά ποιοτική στην επίθεση, η Γιουβέντους έχει σκοράρει σε 18 συνεχόμενα παιχνίδια, με την τελευταία φορά που απέτυχε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα να χρονολογείται στις 14 Σεπτέμβρη στην έδρα της Φιορεντίνα. Ακλόνητο φαβορί στην αναμέτρηση η πρωταθλήτρια Ιταλίας, ο άσος παίζεται στο 1.25, η ισοπαλία στο 6.00 και το διπλό στο 13.00

Head 2 Head

Ελλάς Βερόνα - Τορίνο (15/12, 13:30): Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν στο Μπεντεγκόντι της Βερόνα, όπου έχουν πολύ καλές αναμνήσεις. Στις έξι τελευταίες επισκέψεις τους εκεί μετρούν τέσσερις νίκες. Το διπλό παίζεται στο 2.70, η ισοπαλία στο 3.20 και ο άσος στο 2.75.

Μπολόνια - Αταλάντα (15/12, 16:00): Οι μπεργκαμάσκι, μετά το σπουδαίο διπλό στην Ουκρανία και την ιστορική πρόκριση στους «16» του Champions League, ταξιδεύουν σε μια πολύ φιλόξενη γι’ αυτούς έδρα. Μετρούν τρία σερί διπλά στο Renato Dall’Ara και το να πετύχουν ένα τέταρτο προσφέρεται στο 1.95. Στο 3.75 η ισοπαλία και ο άσος της Μπολόνια.

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (15/12, 19:30): Ασταμάτητος, ο πρωταθλητής Ελλάδος τρέχει απίθανο αήττητο σερί 48 αγώνων, ενώ μετρά 10 σερί νίκες επί της ομάδας από το Αγρίνιο ανεξαρτήτως έδρας. Το διπλό παίζεται στο 1.35, η ισοπαλία στο 5.00 και ο άσος στο 7.50.