Με την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι! - Free Sunday
Με την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι!

Με την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η FS σάς προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Το κουπόνι Πάμε Στοίχημα είναι πλούσιο σε αγώνες, όπως άλλωστε αναμενόταν. Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και η ελληνική Superleague, παίζουν «μπάλα», με το πρόγραμμα να είναι γεμάτο. Ένα από τα ματς που ξεχωρίζουν στο κουπόνι είναι το ντέρμπι του Λονδίνου, ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα. Ντέρμπι έχουμε όμως και στην Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Και αυτό το παιχνίδι βγάζει στοιχηματική επιλογή. Από κει και πέρα, ασχολούμαστε με τα πρωταθλήματα Ιταλίας και Γερμανίας. Στη Serie A η προσοχή μας στρέφεται στο Αταλάντα - Μίλαν. Στην Bundesliga η Ουνιόν Βερολίνου δοκιμάζεται στην έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το Betarades.gr, λοιπόν, «διάβασε» προσεκτικά το κουπόνι και κράτησε τις επιλογές που θα δούμε παρακάτω.

Τα προγνωστικά μας αρχίζουν από την Premier League. Εκεί, η Τότεναμ φιλοξενεί την Τσέλσι. Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, αφού αμφότερες οι ομάδες εδρεύουν στο Λονδίνο. Τη δεδομένη χρονική περίοδο οι γηπεδούχοι φαίνεται να βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Την περασμένη αγωνιστική πήραν μεγάλη νίκη στην έδρα της Γουλβς, με 1-2. Ο Μουρίνιο έχει δώσει πνοή στους Spurs, που ανεβαίνουν βαθμολογικά και χτυπάνε την πόρτα της τετράδας. Βρίσκονται στην πέμπτη θέση και στο -3 από τη σημερινή τους αντίπαλο, που είναι τέταρτη! Η Τσέλσι είχε ένα άσχημο αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα. Φιλοξένησε την Μπόρνμουθ και ηττήθηκε με 0-1. Ήταν μια γκέλα ολκής για τους «μπλε», που οφείλουν να βρουν ξανά τα πατήματά τους. Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο, αλλά έστω και οριακά φαβορί είναι η Τότεναμ. Παίζει στο γήπεδό της και είναι σε καλύτερη φόρμα. Έτσι, θα επιλέξουμε τον «άσο» σε απόδοση 2.37.

Κερδίζει ο Παναθηναϊκός

Στην Ελλάδα, και τη Superleague, ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Άρη. Το ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» στάθηκαν όρθιοι στο Ηράκλειο, απέναντι στον ΟΦΗ. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, και έμειναν με δέκα παίκτες, δεν τα παράτησαν. Βρήκαν, λοιπόν, το γκολ της ισοφάρισης με τον Μακέντα, λίγο πριν από το τέλος του αγώνα. Το «τριφύλλι» δείχνει να ανεβαίνει αγωνιστικά και έχει μπει στην πρώτη εξάδα. Εκεί θέλει να παραμείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να συμμετάσχει στα πλέι-οφ. Επιπλέον, σήμερα οι γηπεδούχοι θα ψάξουν και… εκδίκηση για το βαρύ 4-0 του πρώτου γύρου από τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μια σημαντική αδυναμία, και αυτή είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια. Επίσης, έχουν μία ημέρα ξεκούρασης λιγότερη από τον Παναθηναϊκό. Μακριά από τη Θεσσαλονίκη, δυσκολεύονται να πάρουν αποτελέσματα. Οι αποδόσεις στον «άσο» είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και θα τον προτιμήσουμε, στο 2.10.

Αντέχει η Μίλαν

Η Serie A έφτασε στη 17η αγωνιστική της. Ένα άκρως ενδιαφέρον ματς, σε αυτό το πλαίσιο, θα διεξαχθεί στο Μπέργκαμο. Η Αταλάντα υποδέχεται τη Μίλαν και η αγωνία ανεβαίνει κατακόρυφα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βελτιώσει την απόδοσή τους και έχουν πάρει κάποιες σημαντικές νίκες. Αυτή τη στιγμή είναι στο -7 από την εξάδα, που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θέλουν, λοιπόν, να κάνουν τη δική τους αντεπίθεση, για να μπουν στις προνομιούχες θέσεις. Η Αταλάντα είναι φυσικά μια καλή ομάδα, αλλά έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Μετά την πρόκριση στους «16» του Champions League υπέστη ήττα με 2-1 από την Μπολόνια. Γενικά, στο πρωτάθλημα έχει κάνει πολλά σφάλματα και αυτό το πληρώνει βαθμολογικά. Συν τοις άλλοις, η Μίλαν παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με την Αταλάντα. Η εικόνα των δύο ομάδων δεν δικαιολογεί το σετ των αποδόσεων. Το Χ2 εντοπίζεται στο 2.02 και θα ποντάρουμε σε αυτό.

Το τελευταίο βασικό προγνωστικό μας προέρχεται από την Bundesliga. Κι αυτή η διοργάνωση μπήκε στη 17η αγωνιστική της. Ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη βαθμολογία είναι το Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ουνιόν Βερολίνου. Η Φορτούνα είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και ψάχνει εναγωνίως νίκες. Ειδικά σε ματς όπως το σημερινό στην έδρα της. Μετράει τρεις σερί ήττες, με μία πεντάρα και δύο τριάρες! Αμυντικά οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και δέχονται γκολ με κάθε τρόπο. Απόψε πρέπει να βγουν μπροστά, για να πετύχουν κι αυτοί τέρματα και να πάρουν τη νίκη. Η Ουνιόν είναι σκληρή ομάδα, αλλά δεν αποκλείεται να χαλαρώσει τώρα που απομακρύνθηκε λίγο από την επικίνδυνη ζώνη. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε 0-2 από τη Χόφενχαϊμ. Να σημειωθεί ότι 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2.5. Ένα ανοιχτό ματς βλέπουμε και σήμερα και καταλήγουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 2.00.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

22/12

13:30 Αταλάντα - Μίλαν -> X2 @2.02

16:30 Φορτoύνα Ντ. - Ουνιόν Βερ. -> Οver 2.5 @2.00

18:30 Τότεναμ - Τσέλσι -> 1 @2.37

19:30 Παναθηναϊκός - Άρης -> 1 @2.10

Σερί Tips

Λεγκανές - Εσπανιόλ (22/12, 13:00): Η Λεγκανές κερδίζει εδώ και τρία σερί ματς, ενώ η Εσπανιόλ δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα επτά τελευταία παιχνίδια. Οι συνθήκες ευνοούν τους γηπεδούχους, που έχουν και τη δύναμη της έδρας. Για όλα τα παραπάνω, θα ρισκάρουμε στον «άσο», σε απόδοση 2.05.

Γιουβέντους - Λάτσιο (22/12, 18:45): Η Γιουβέντους μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι σε καλή φόρμα και αντιμετωπίζει τη Λάτσιο, που είναι μεν καλή, αλλά κατώτερη στις λεπτομέρειες. Πιστεύουμε ότι η «Μεγάλη Κυρία» θα σηκώσει την κούπα και στηρίζουμε τον «άσο», σε απόδοση 2.00.

Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο (22/12, 22:00): Η Ρεάλ αρνείται να χάσει εδώ και 12 συνεχόμενα ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Βγήκε αλώβητη από το Clasico, ενώ μπορούσε και να κερδίσει. Απόψε έχει το πάνω χέρι για τη νίκη, για να διευρύνει και το αήττητο σερί της. Επιλέγουμε το combo 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.70.

Goal Tips

Οσασούνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ (22/12, 15:00): Οι δύο ομάδες, για διαφορετικούς λόγους, χρειάζονται τη νίκη. Θα είναι, λοιπόν, πολύ προσεκτικές. Το ματς δεν προβλέπεται να ανοίξει ιδιαίτερα, όπως άλλωστε ούτε τα τελευταία ανάμεσα σε Οσασούνα και Σοσιεδάδ. Επιλογή μας αποτελεί το Under 2.5, σε απόδοση 1.80!

Λεβάντε - Θέλτα (22/12, 19:30): Οι φιλοξενούμενοι αναζητούν τη νίκη πάση θυσία, καθώς είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι υποχρεωμένοι να βρουν γκολ και θα ανοιχτούν. Από την άλλη, δέχονται εύκολα τέρματα. Καταλήγουμε, έτσι, στο Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.00.

Σασουόλο - Νάπολι (22/12, 21:45): Η Νάπολι προέρχεται από κακή ήττα, με 1-2 από την Πάρμα. Θα προσπαθήσει να ανασυνταχθεί και να κερδίσει σήμερα, με μια εμφατική εμφάνιση. Θεωρούμε ότι οι «Παρτενοπέι» έχουν τον τρόπο επιθετικά να διασπάσουν αρκετές φορές την άμυνα της Σασουόλο. Για τον λόγο αυτόν πάμε με το Νάπολι Over 1.5, σε απόδοση 1.90.

Head 2 Head

Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22/12, 16:00): Η Γιουνάιτεντ τρέχει ένα καλό αήττητο σερί. Επιπλέον, έχει κερδίσει τη Γουότφορντ στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Μπορεί να το κάνει και σήμερα και να βγάλει το «διπλό» σε απόδοση 1.75.

Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης (22/12, 17:00): Τα έξι πιο πρόσφατα ματς μεταξύ των δύο ομάδων είχαν λιγότερα από τρία τέρματα. Κλειστό παιχνίδι προβλέπεται και σήμερα – και, γιατί όχι, πολύ κλειστό. Αμφότερες χρειάζονται τους πόντους και δεν θα ρισκάρουν. Πάμε με το 0-1 γκολ σε απόδοση 2.10.

Βόλος ΝΠΣ - Ολυμπιακός (22/12, 17:15): Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος και εκτός απροόπτου θα επικρατήσει του Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι νικητές και στα τρία τελευταία ματς απέναντι στον Βόλο. Θα πάμε, λοιπόν, με τη νίκη του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με Over 2.5 τέρματα, σε απόδοση 1.80.