«Στηρίγματα» Άρσεναλ και Λάτσιο! - Free Sunday
«Στηρίγματα» Άρσεναλ και Λάτσιο!

«Στηρίγματα» Άρσεναλ και Λάτσιο!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η F.S. σάς προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίρνουν… φωτιά, με τους αγώνες να είναι πολλοί και σημαντικοί. Εμείς θα ασχοληθούμε με πέντε αγώνες από κορυφαίες διοργανώσεις. Στην Πρέμιερ Λιγκ το στήριγμά μας είναι η Άρσεναλ, που υποδέχεται την Έβερτον. Στην Ιταλία και τη Serie A το ματς που μας ενδιαφέρει είναι το Τζένοα - Λάτσιο. Από κει και πέρα, η προσοχή μας στρέφεται στα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Τουρκίας. Από τις παραπάνω διοργανώσεις προκύπτουν, όπως αναφέρθηκε, οι βασικές μας επιλογές. Παρακάτω θα βρείτε και επιπλέον σημεία κάθε είδους. Τα προγνωστικά είναι για όλα τα γούστα: για τελικό νικητή, γκολ κ.ά. Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας αναλυτικά.

Οι προτάσεις στοιχήματος ξεκινάνε από την Πρέμιερ Λιγκ. Για την 27η αγωνιστική, η Άρσεναλ φιλοξενεί την Έβερτον. Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς από βαθμολογικής άποψης. Αυτή τη στιγμή η Έβερτον είναι δύο πόντους πάνω από τους «κανονιέρηδες». Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Έχουν ακόμη κάποιες ελπίδες για την τετράδα, αλλά και για την πεντάδα, που λογικά θα οδηγήσει στο Champions League. Σε γενικές γραμμές, η Άρσεναλ είναι καλύτερη ομάδα από τη σημερινή της αντίπαλο. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από το 4-0 επί της Νιούκαστλ και δείχνει ότι έχει βελτιωθεί με τον Αρτέτα στον πάγκο. Η Έβερτον εκτός έδρας χάνει αρκετά σε δυναμική και δύσκολα θα κοντράρει την Άρσεναλ στο «Emirates». Οι γηπεδούχοι έχουν βρει ρυθμό στο πρωτάθλημα και έχουν τεράστια ανάγκη τους βαθμούς. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.02.

 Απτόητη η Λάτσιο

Στην Ιταλία τώρα, η Λάτσιο δοκιμάζεται στην έδρα της Τζένοα. Είναι η 25η αγωνιστική της Serie A. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για αμφότερες τις ομάδες, έστω για πολύ διαφορετικούς λόγους. Η Τζένοα βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και παλεύει για τη σωτηρία της. Η Λάτσιο, από την άλλη, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και πάει για πρωτάθλημα. Είναι εμφανής η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Λατσιάλι πήραν σπουδαία νίκη επί της Ίντερ την περασμένη αγωνιστική, με 2-1. Μάλιστα, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς ενώ βρέθηκαν να χάνουν με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον Τσίρο Ιμόμπιλε σε εξαιρετική φόρμα και δεν σταματάνε πουθενά. Η Τζένοα είναι αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, με δύο σερί νίκες. Ωστόσο, προς το παρόν αυτό δεν αρκεί για να τη βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λάτσιο είναι κατά πολύ ανώτερη και έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. «Διπλό» στο 1.72.

Δεν χάνει η Γαλατά στο ντέρμπι

Μεταφερόμαστε στην Τουρκία και τη Superlig. Η διοργάνωση είναι στην 23η στροφή της και το πρόγραμμα της Κυριακής έχει ντέρμπι! Ειδικότερα, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Γαλατασαράι στις 18:00. Οι φιλοξενούμενοι έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα 42 πόντους, όντας στο +4 από τη Φενέρ. Μάλιστα, η Γαλατά δείχνει να κυνηγά στα ίσα το πρωτάθλημα. Έστω και στα σημεία, οι φιλοξενούμενοι έχουν πιο ποιοτικό ρόστερ από τη Φενέρμπαχτσε. Το δυνατό στοιχείο της Γαλατασαράι είναι η άμυνα, που είναι η καλύτερη της κατηγορίας. Έχει δεχτεί μόλις 17 γκολ και αυτό μπορεί να αποδειχθεί καίριο «όπλο» σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Είναι και φορμαρισμένη, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σε αυτές, η εστία της παραβιάστηκε μόλις μία φορά. Η Φενέρ έχασε με 2-1 από την Ανκαρουγκουτσού και έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Εμπιστευόμαστε, λοιπόν, τους φιλοξενούμενους και ποντάρουμε στο Χ2, στο 1.85.

Στην Bundesliga της Γερμανίας ξεχωρίσαμε στοιχηματικά το Βόλφσμπουργκ - Μάιντζ. Εδώ οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς. Όμως η Μάιντζ δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Για τον λόγο αυτόν, θα εστιάσουμε στα γκολ. Αμφότερες οι ομάδες στηρίζονται κυρίως στην επίθεση. Δεν είναι συνεπείς στα αμυντικά τους καθήκοντα και μπορούν να μας προσφέρουν ένα ωραίο ματς. Έτσι, κρίνεται αξιόλογο το Over 2.5 σε απόδοση 1.70. Στην ισπανική La Liga η Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει εντός έδρας με τη Βιγιαρεάλ. Η Ατλέτικο παρουσιάζεται ανεβασμένη και προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Λίβερπουλ. Στο πρωτάθλημα επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες και έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Η Βιγιαρεάλ δεν πείθει ιδιαίτερα μακριά από το «σπίτι» της και είναι αουτσάιντερ στο «Wanda Metropolitano». Στηρίζουμε την Ατλέτικο επιλέγοντας τον «άσο» στο 1.70.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κυριακή 23/02

13:30 Τζένοα - Λάτσιο -> 2 @1.72

18:00 Φενέρμπαχτσε - Γαλατασαράι -> X2 @1.85

18:30 Άρσεναλ - Έβερτον -> 1 @2.02

19:00 Βόλφσμπουργκ - Μάιντζ -> Over 2.5 @1.70

22:00 Ατλέτικο M. - Βιγιαρεάλ -> 1 @1.70

Σερί Tips

Αλαβές - Αθλέτικ Μπιλμπάο (23/02, 15:00): Η Αλαβές δέχεται γκολ εδώ και τέσσερα σερί παιχνίδια. Η Αθλέτικ είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να πάρει τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων και θα βγάλουν το «διπλό» σε απόδοση 2.70.

Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ (23/02, 16:30): Η Λεβερκούζεν έχει βρει φόρμα και μετράει τρεις σερί νίκες στη Γερμανία. Απόψε έχει το πάνω χέρι και απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερους παίκτες και πιστεύουμε ότι θα κερδίσουν. Επιλέγουμε τον 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.80.

Ατρόμητος - Ξάνθη (23/02, 17:15): Η Ξάνθη αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά συνεχόμενα ματς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κακή εικόνα και δύσκολα θα πάρουν κάτι στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη και πιστεύουμε θα την κατακτήσει. Στηρίζουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.80.

Goal Tips

ΑΕΚ - ΟΦΗ (23/02, 19:30): Η ΑΕΚ έχει αλλάξει πρόσωπο με τον Καρέρα στον πάγκο. Βρίσκει διαρκώς δίχτυα και παίρνει νίκες. Από την άλλη, ο ΟΦΗ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα ψάξει το γκολ για να διεκδικήσει το πολύτιμο θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.50.

Χετάφε - Σεβίλλη (23/02, 19:30): Τόσο η Χετάφε όσο και η Σεβίλλη είχαν υποχρεώσεις για το Europa League μεσοβδόμαδα. Έτσι, αναμένεται να είναι κουρασμένες στον αγώνα. Η σκοπιμότητα αναμένεται να κυριαρχήσει και δεν προβλέπεται να ανοίξει το ματς. Πάμε με το Νο Goal σε απόδοση 1.70.

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό (23/02, 22:00): Τα έξι τελευταία παιχνίδια της Παρί είχαν τρία τέρματα και πάνω, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Απέναντι στην Μπορντό, οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Βλέπουμε, λοιπόν, να κερδίζει η Παρί και να μπαίνουν πολλά γκολ. Καταλήγουμε στο combo 1 & Over 3.5 σε απόδοση 2.05.

Head 2 Head

Οσασούνα - Γρανάδα (23/02, 13:00): Η Οσασούνα έχει απουσίες και θα παίξει πολύ προσεκτικά, καθώς έχει ανάγκη τους βαθμούς. Η Γρανάδα έχει βρει τον τρόπο να παίζει καλή άμυνα. Σε γενικές γραμμές, βλέπουμε μετρημένα γκολ, όπως στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουότφορντ (23/02, 16:00): Η Γιουνάιτεντ δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ στα τρία τελευταία ματς με τη Γουότφορντ. Γενικά, η άμυνά της εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ταλέντο. Προβλέπουμε ένα ωραίο ματς, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν. Goal/Goal στο 1.90.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (23/02, 19:30): Τα δύο τελευταία ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού είχαν γκολ εκατέρωθεν. Τώρα και οι δύο θα κυνηγήσουν τα τέρματα, καθώς χρειάζονται τους πόντους για την κορυφή. Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό ματς και ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.90.