«Ερυθρόλευκη» φιέστα για το 43ο πρωτάθλημα - Free Sunday
«Ερυθρόλευκη» φιέστα για το 43ο πρωτάθλημα

«Ερυθρόλευκη» φιέστα για το 43ο πρωτάθλημα

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ξεκίνησε το... κυρίως μέρος της βραδιάς, δηλαδή η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου στο κατάμεστο Καραϊσκάκη. 

Οι οθόνες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έπαιζαν βίντεο με αποσπάσματα από τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και στιγμιότυπα από τις εγχώριες διοργανώσεις, προτού εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο οι πιτσιρικάδες που στελεχώνουν τις μικρότερες ομάδες του Ολυμπιακού κουβαλώντας τα 42 προηγούμενα τρόπαια, καθώς και οι αθλητές και οι αθλήτριες από τα άλλα τμήματα που έφεραν διακρίσεις σε ομαδικά αθλήματα. 

Από την ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο, πρώτος πάτησε το χορτάρι ο Μάρκο Σίλβα, ενώ ακολούθησαν το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα σε ακόμη έναν θρίαμβο. 

Οι χιλιάδες φίλοι των Πειραιωτών αποθέωσαν τους Ρομπέρτο και Φουστέρ «απαιτώντας» την παραμονή τους στο λιμάνι, ενώ υπό το άκουσμα του ύμνου της ομάδας, ο Ντομίνγκες, ο οποίος παρέλαβε το κύπελλο του πρωταθλητή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, σήκωσε το τρόπαιο στον φαληρικό ουρανό... 
2511279

Ειδική μνεία έγινε και στο κοινωνικό πρόσωπο των πρωταθλητών με τις δράσεις βοήθειας προς τους πρόσφυγες.