Νίκη η Γαλλία με «μαγικό» Παγέτ - Free Sunday
Νίκη η Γαλλία με «μαγικό» Παγέτ

Νίκη η Γαλλία με «μαγικό» Παγέτ

Η πρεμιέρα του Euro 2016 είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιμιτρί Παγέτ, ο οποίος με γκολάρα στο 89' χάρισε στην Γαλλία τη νίκη με 2-1 επί της Ρουμανίας, ενώ γενικότερα ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Ο άσος της Γουέστ Χαμ ήταν ο μόνος από τους «μπλε» που μπορούσε να δημιουργήσει, καθώς Πογκμπά και Γκριεζμάν δεν έκαναν καλό ματς, ενώ από δική του του σέντρα ο Ολιβιέ Ζιρού άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 57'.

Λόγω ανοησίας του Εβρά η Ρουμανία ισοφάρισε στο 65' με πέναλτι του Στάνκου, γενικότερα η ομάδα του Άνγκελ Ιορντανέσκου έκανε καλή εμφάνιση στο Παρίσι, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη... λόγω γκολάρας του Παγέτ.

Φυσικά ψηφίστηκε man of match, ενώ μετά από αυτόν ο καλύτερος ήταν ο Ενκολό Καντέ, ο αμυντικός χαφ της Λέστερ, με πολλές επιτυχημένες επεμβάσεις και πάσες, όπως αυτή στο γκολ του Παγέτ.

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Σανιά, Κοσιελνί, Ραμί, Εβρά, Καντέ, Πογκμπά (77' Μαρσιάλ), Ματουιντί, Γκριεζμάν (66' Κομάν), Παγέτ (92' Μουσά Σισοκό), Ζιρού.
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσάνου, Σαπουνάρου, Κίρικες, Γκριγκόρε, Ρατς, Χομπάν, Στάντσιου (72' Κιπτσίου), Πιντιλί, Πόπα (82' Τόρζε), Στάνκου, Αντόνε (61' Αλιμπέκ).

Διαβάστε περισσότερα στο Sport24