Επιστροφή με... προκριματικά! - Free Sunday
Επιστροφή με... προκριματικά!

Επιστροφή με... προκριματικά!

Η FS επέστρεψε και δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη σας στοιχηματική… γωνιά, η οποία θα σας κρατήσει συντροφιά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η σεζόν, λοιπόν, για το Betarades.gr και την αγαπημένη σας free press ξεκινά με τους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, το οποίο υπενθυμίζεται ότι θα διεξαχθεί στη Ρωσία, να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιλογές μας. Με νωπές ακόμη τις μνήμες από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο, τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών καλούνται να ανασυνταχθούν και να αρχίσουν από το… μηδέν την προσπάθειά τους για να δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας.

Μπορεί η Σλοβακία

Η πρώτη επιλογή που προκύπτει από τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018 είναι το 1Χ σε απόδοση 1.88 στην αναμέτρηση Σλοβακία - Αγγλία. Μια νέα εποχή ξεκινά για τα «τρία λιοντάρια», μετά από ακόμη μια απογοητευτική παρουσία στο Euro, όπου αποκλείστηκαν από την Ισλανδία στη φάση των «16». Ο Ρόι Χόντσον αποτελεί παρελθόν, με τον Σαμ Αλαρντάις να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά, καθώς συναντήθηκαν το καλοκαίρι στη Γαλλία, μένοντας στο 0-0. Οι Σλοβάκοι θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα τους στα προκριματικά και να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι αγωνίζονται στην έδρα τους. Θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουν και θα τους στηρίξουμε.

Επικίνδυνη η Β. Ιρλανδία

Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, με την επόμενη πρότασή μας να είναι το Χ2 σε απόδοση 2.15 στο παιχνίδι Τσεχία - Βόρειος Ιρλανδία. Η Τσεχία είναι μια άλλη ομάδα σε σχέση με αυτήν που είδαμε το καλοκαίρι στη Γαλλία, καθώς αρκετές… παλιοσειρές αποσύρθηκαν, ξεχωρίζει ο εμβληματικός Πετρ Τσεχ, ενώ υπήρξε και αλλαγή στον πάγκο, με τον Κάρελ Γιάρολιμ να αντικαθιστά τον Πάβελ Βρμπα. Από την άλλη πλευρά, η Βόρειος Ιρλανδία προέρχεται από την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία της στο Euro της Γαλλίας, εκεί όπου κατόρθωσε να προκριθεί από τον όμιλο και να φτάσει στα νοκ άουτ. Θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το επίτευγμα, έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα σύνολο που κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Πράγα.

Ανώτερη η Κροατία

Τρίτη και τελευταία επιλογή από τα προκριματικά, το χάντικαπ -1 γκολ της Κροατίας, σε απόδοση 2.08, στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Τουρκία (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Κροατία με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Κροατία επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Οι Κροάτες απέδωσαν το καλύτερο ποδόσφαιρο, ίσως, στο Euro και αποκλείστηκαν άδικα, για πολλούς, από την Πορτογαλία στα νοκ άουτ. Ξεκινούν τα προκριματικά ως το φαβορί του ομίλου τους και έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν σχετικά άνετα την Τουρκία. Οι τρεις παραπάνω προτάσεις είναι οι βασικές του Betarades.gr, ενώ προκύπτουν και ορισμένα ακόμη σημεία τα οποία μπορείτε να βρείτε στο πινακάκι του ακολουθεί.
Αυτές, επομένως, ήταν οι πρώτες προτάσεις του Betarades.gr για την ποδοσφαιρική σεζόν 2016-2017. Μην ξεχνάτε ότι στην κορυφαία ιστοσελίδα για το Στοίχημα στην Ελλάδα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για Live Betting τις ημέρες με πλούσια στοιχηματική δράση και, φυσικά, σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

04/09
18:00 Φάφε - Σάντα Κλάρα 2 (DNB) 2.00
19:00 Σλοβακία - Αγγλία 1X 1.88
21:30 Τραπάνι - Προ Βερτσέλι Goal/Goal 2.00
21:45 Τσεχία - B. Ιρλανδία X2 2.15

05/09
21:45 Κροατία - Τουρκία -1 (Ασιατικό Χάντικαπ) 2.08

Seri Tips

  • Αήττητη η Κροατία στα έντεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά, με τον απολογισμό της να αποτελείται από οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τη Δευτέρα (05/09) ξεκινά την προσπάθεια πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 υποδεχόμενη την εθνική ομάδα της Τουρκίας.
  • Μία μόλις ήττα έχει υποστεί η Δανία στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει στο γήπεδό της, για όλες τις διοργανώσεις, επίσημα και φιλικά. Στα υπόλοιπα οκτώ, ο απολογισμός της αποτελείται από έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Υποδέχεται τώρα την Αρμενία για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.
  • Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει η Ρουμανία στα επτά τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στα έξι υπόλοιπα ματς μετρά τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την Κυριακή (04/09) αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μαυροβούνιο, στην πρεμιέρα των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ του 2018.
  • Χωρίς νίκη το Ισραήλ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του (0-1-4), στα τέσσερα πιο πρόσφατα μάλιστα έχει υποστεί ισάριθμες ήττες! Τη Δευτέρα (05/09) υποδέχεται την εθνική ομάδα της Ιταλίας για την πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Goal Tips

  • 2-3 γκολ το σύνολο τερμάτων στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της Αγγλίας ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Την Κυριακή (04/09) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σλοβακία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.
  • Το No Goal επιβεβαιώθηκε και στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της Βορείου Ιρλανδίας, επίσημα και φιλικά, ανεξαρτήτως έδρας. Την Κυριακή (04/09) αντιμετωπίζει στην Πράγα την Τσεχία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ.
  • Στο Over 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της Δανίας, επίσημα και φιλικά. Οι Σκανδιναβοί την Κυριακή (04/09) υποδέχονται την Αρμενία, η οποία μετρά έξι Over 2.5 γκολ στα επτά πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Ρουμανίας. Αυτή την εβδομάδα δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στο Μαυροβούνιο, το οποίο απέτυχε να σκοράρει στα δύο πιο πρόσφατα φιλικά ματς που έδωσε, κόντρα σε Λευκορωσία (0-0) και Τουρκία (ήττα 1-0).
  • Στο No Goal τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της Τουρκίας, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στα πέντε από αυτά τα ματς, μάλιστα, το No Goal συνδυάστηκε και με το Under 2.5 γκολ.

Head 2 Head

  • Αήττητη η Αγγλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Σλοβακία, μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους έλαβε χώρα τον Ιούνιο, στο πλαίσιο του Euro, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Την Κυριακή οι Σλοβάκοι υποδέχονται τα «τρία λιοντάρια» στην Τρνάβα.
  • Ισόπαλα χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκαν τα δύο τελευταία παιχνίδια μεταξύ Τσεχίας και Βορείου Ιρλανδίας, αμφότερα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010. Οι δύο ομάδες συναντώνται την Κυριακή στην Πράγα, αυτή τη φορά για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.
  • Από μία εκτός έδρας νίκη, με σκορ 0-1, έχουν Νορβηγία και Γερμανία στα δύο πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια (αμφότερα φιλικά). Στο πιο πρόσφατο από αυτά οι Νορβηγοί επικράτησαν 0-1 στο Ντίσελντορφ. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται την Κυριακή (04/09) στο Όσλο, στην έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
  • Αήττητη η Κροατία στα επτά τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα στην Τουρκία, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τρεις νίκες έχουν πανηγυρίσει οι Κροάτες, με τέσσερις αγώνες να ολοκληρώνονται ισόπαλοι. Τη Δευτέρα (05/09) Κροατία και Τουρκία κοντράρονται στο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.