Σέντρα στη Σούπερλιγκ, στήριγμα η Τσέλσι - Free Sunday
Σέντρα στη Σούπερλιγκ, στήριγμα η Τσέλσι

Σέντρα στη Σούπερλιγκ, στήριγμα η Τσέλσι

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κύλησε σε σχετικά ήρεμους ρυθμούς για τους παίκτες του Στοιχήματος, από τη στιγμή που στα περισσότερα πρωταθλήματα δεν υπήρχε αγωνιστική δράση, εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Το σκηνικό αλλάζει άρδην αυτή την εβδομάδα! Ολόκληρη η Ευρώπη επιστρέφει στις επάλξεις, ενώ ξεκινά –επιτέλους– και το πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ! Η πρεμιέρα θα γίνει, βέβαια, από την 3η αγωνιστική (!), σε μια ακόμη παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία, μετά την απόφαση που πάρθηκε στο συμβούλιο της λίγκας.

Με το… δεξί ο ΠΑΣ

Δικαιωματικά, λοιπόν, ξεκινάμε με το παιχνίδι που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από τη Σούπερλιγκ. Πρόκειται για το ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος, στο οποίο θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.40. Η σεζόν για την ομάδα των Ιωαννίνων άρχισε στα μέσα Ιουλίου. Οι Γιαννιώτες έχουν δώσει ήδη τέσσερα επίσημα ματς, όλα για τα προκριματικά του Europa League. Αρχικά, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση κόντρα στη νορβηγική Οντ Γκρένλαντ, στη συνέχεια, όμως, δεν κατόρθωσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Αλκμάαρ από την Ολλανδία. Στάθηκαν, βέβαια, πολύ καλά και, παρά τις δύο ήττες (1-0 εκτός, 1-2 εντός), αποκλείστηκαν με ψηλά το κεφάλι. Στρέφει, πλέον, την προσοχή του στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ, με την έδρα του να αποτελεί παραδοσιακά το μεγάλο όπλο του. Ο Ατρόμητος δεν είναι, φυσικά, ο ευκολότερος δυνατός αντίπαλος, ωστόσο πιστεύουμε ότι ο ΠΑΣ θα εκμεταλλευτεί το γήπεδό του και του δίνουμε προβάδισμα νίκης.

«Καθαρίζει» η Τσέλσι

Από τη Σούπερλιγκ περνάμε στην Αγγλία και στον αγώνα Σουόνσι - Τσέλσι, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 γκολ των «μπλε», σε απόδοση 2.10. «Τρένο» πηγαίνει η Τσέλσι μέχρι στιγμής, υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε. Έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές (2-1 Γουέστ Χαμ, 1-2 Γουότφορντ, 3-0 Μπέρνλι), ενώ ενδιάμεσα κέρδισε 3-2 την Μπρίστολ Ρόβερς για το Λιγκ Καπ. Από την άλλη πλευρά, οι «κύκνοι» μπορεί να επικράτησαν στην πρεμιέρα 0-1 εκτός έδρας της Μπέρνλι, στη συνέχεια, όμως, ακολούθησαν δύο ήττες, από Χαλ (0-2 εντός) και Λέστερ (2-1 εκτός). Η Τσέλσι είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί της αναμέτρησης, θεωρούμε ότι όχι μόνο θα κερδίσει αλλά θα καλύψει και το χάντικαπ του ενός γκολ.

Από κει και πέρα, προκύπτουν ορισμένες ακόμη ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις από άλλα πρωταθλήματα. Με… χρονολογική σειρά, κρατάμε το χάντικαπ +1.5 γκολ της Ντεν Χάαγκ στην εκτός έδρας συνάντησή της με τη Φέγενορντ στην Ολλανδία, τον 1 DNB στο παιχνίδι Τζένοα - Φιορεντίνα για την Α΄ Ιταλίας, το Under 2.5 γκολ στο ματς Σταντάρ Λιέγης - Γκενκ στο Βέλγιο, αλλά και το Goal/Goal στον αγώνα Ντεπορτίβο Τσάβεζ - Σετούμπαλ, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας.

Αυτές, επομένως, ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για την τρέχουσα εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στην κορυφαία ιστοσελίδα για το Στοίχημα στην Ελλάδα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για Live Betting τις ημέρες με πλούσια στοιχηματική δράση και, φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Προγνωστικά

11/09
13:30 Φέγενορντ - Ντεν Χάαγκ Ντεν Χάαγκ +1.5* 1.90
16:00 Τζένοα – Φιορεντίνα 1 (DNB)** 1.90
18:00 Σουόνσι - Τσέλσι    Τσέλσι -1 (ασιατικό χάντικαπ)*** 2.10
18:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1 2.40
21:00 Σταντάρ Λ. - Γκενκ Under 2.5 1.90
22:15 Ντεπορτίβο Τσάβεζ - Σετούμπαλ Goal/Goal 2.00

*Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ντεν Χάαγκ, ισοπαλίας ή ήττας της Ντεν Χάαγκ με 1 γκολ διαφορά.
**Draw No Bet: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας.
***Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Τσέλσι με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Τσέλσι επικρατήσει με ένα τέρμα διαφορά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται.


Goal Tips

  • Το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα φετινά επίσημα παιχνίδια της Τσέλσι, τρία για το πρωτάθλημα και ένα για το Λιγκ Καπ. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σουόνσι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.
  • Στο Under 2.5 γκολ και τα τρία φετινά παιχνίδια της Ρεν για την Α΄ Γαλλίας. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την Καέν, η οποία προέρχεται επίσης από δύο διαδοχικά Under 2.5, σε συνδυασμό με No Goal (ήττα 2-0 από τη Λυών, νίκη με το ίδιο σκορ εις βάρος της Μπαστιά).
  • Over 2.5 και τα δύο φετινά παιχνίδια της Πεσκάρα για την Α΄ Ιταλίας. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την Ίντερ (11/09, 21:45), με την ομάδα του Μιλάνου να έχει εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα, καθώς στα δύο δικά της ματς στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής επιβεβαιώθηκε το Under 2.5.
  • Στιβαρή αμυντικά η Φέγενορντ, η οποία δεν έχει δεχτεί τέρμα στα 3/4 μέχρι στιγμής παιχνίδια της για το ολλανδικό πρωτάθλημα. Υποδέχεται την Κυριακή την Ντεν Χάαγκ, και στα τέσσερα παιχνίδια της οποίας στην Α΄ Ολλανδίας το σύνολο τερμάτων ήταν 2-3 γκολ.


Seri Tips

  • Με νίκες έχει συνδυάσει η Τσέλσι και τα τέσσερα φετινά επίσημα παιχνίδια της σε Πρέμιερ Λιγκ και Λιγκ Καπ Αγγλίας. Σε όλα, μάλιστα, σημείωσε τουλάχιστον δύο τέρματα. Αυτή την εβδομάδα δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στη Σουόνσι, η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.
  • Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει η Μαρσέιγ στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Γαλλίας (υπολογίζεται και η περσινή σεζόν). Στα επτά υπόλοιπα ματς ο απολογισμός της αποτελείται από τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει εκτός τη Νις, στο ντέρμπι της Νότιας Γαλλίας.
  • Μόνο νίκες μετρά η Φέγενορντ στα τέσσερα φετινά παιχνίδια της για την Α΄ Ολλανδίας. Αυτή την εβδομάδα υποδέχεται την Ντεν Χάαγκ, η οποία επίσης είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, με τον απολογισμό της να αποτελείται, όμως, από τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Τους μοναδικούς βαθμούς, μάλιστα, τους έχασε την προηγούμενη αγωνιστική, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χέρακλες, με την οποία έμεινε στο 1-1.
  • Αήττητη η Πεσκάρα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Α΄ Ιταλίας, με μία νίκη και μία ισοπαλία. Την Κυριακή (11/09, 21:45) υποδέχεται την Ίντερ.


Head 2 Head

  • Μόλις μία ήττα έχει υποστεί η Τσέλσι στα οκτώ τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Σουόνσι, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Πέντε νίκες έχουν πανηγυρίσει οι «μπλε», ενώ δύο αγώνες ολοκληρώθηκαν ισόπαλοι.
  • Απόλυτη ισορροπία παρατηρείται στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ Νις και Μαρσέιγ, στην έδρα της πρώτης, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες έχουν πανηγυρίσει από πέντε νίκες, ενώ σημειώθηκαν και πέντε ισοπαλίες!
  • Ισόπαλα ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Αθλέτικ Μπιλμπάο, ανεξαρτήτως έδρας, με τις δύο ομάδες να έχουν, επίσης, από μία νίκη. Αυτή την εβδομάδα συναντώνται στην έδρα της Λα Κορούνια για την 3η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
  • Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει η Χόφενχαϊμ στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Μάιντζ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχοντας υποστεί τέσσερις ήττες, ενώ τρεις αγώνες ολοκληρώθηκαν ισόπαλοι. Οι δύο ομάδες αναμετριούνται στο Μάιντζ την Κυριακή (11/09, 18:30) για τη 2η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.
  • Αήττητος ο ΠΑΣ Γιάννινα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του απέναντι στον Ατρόμητο, τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή, ανεξαρτήτως έδρας. Οι Γιαννιώτες πανηγύρισαν τρεις νίκες, ενώ ένα ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο.