Απάντηση με... καλύτερο νόμισμα από τον Ολυμπιακό - Free Sunday
Απάντηση με... καλύτερο νόμισμα από τον Ολυμπιακό

Απάντηση με... καλύτερο νόμισμα από τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο προσπάθησαν με μεθοδικότητα να ανοίξουν την άμυνα της Βέροιας και από τη στιγμή που τα κατάφεραν ήταν καταιγιστικοί. Βασικός υπεύθυνος του ξεκλειδώματος της άμυνας των φιλοξενούμενων στο Καραϊσκάκη ο Μάρκο Μαρίν, ο οποίος κατέθεσε δείγματα της τεράστιας ποιότητάς του. 

Ο Γερμανός βρισκόταν όπου ήταν και η μπάλα και όσο είχε δυνάμεις έκανε τα πάντα, με τις περισσότερες καλές στιγμές του Ολυμπιακού να ξεκινούν από τα πόδια του. Από τη στιγμή, λοιπόν, που οι πρωταθλητές έχασαν τις πρώτες τους ευκαιρίες φτάσαμε στο 25’, όταν ο Μιλιβόγεβιτς κινήθηκε στα δεξιά και σέντραρε, ο Ιντέγε έπιασε την κεφαλιά και ο Λόπεθ απέκρουσε ασταθώς, με τον επερχόμενο Μαρίν να γυρνάει την μπάλα ακριβώς εκεί που την περίμενε ο Ιντέγε για το 1-0. 

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μαρίν βοήθησε στο κλέψιμο της μπάλας, επέστρεψε την μπάλα στον Ελιονούσι με καταπληκτικό άγγιγμα και στη συνέχεια σέντραρε ιδανικά για να βρει τον Σεμπά στην κίνηση, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά. Νέα σέντρα του Μαρίν στο 29’ και κεφαλιά στο δοκάρι του Ελιονούσι, ωστόσο στο 41’ ο Μιλιβόγεβιτς έκανε την μπαλιά για τον Ιντέγε, ο οποίος με κεφαλιά την έστρωσε στον Ελιονούσι, ο οποίος έκανε το 3-0 με πλασέ στην κίνηση. 

Η άφιξη του Καρντόσο, η φημολογία πως θα ξεκινούσε στην ενδεκάδα και η κριτική που δέχεται ο ίδιος, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Μπέντο ξεκινώντας τον στο βασικό σχήμα, φαίνεται πως έδωσαν τεράστιο κίνητρο στον Ιντέγε, που ήταν εξαιρετικός.

Το 4-0 ήρθε στο 49’ με δυνατό σουτ του Μιλιβόγεβιτς έξω από την περιοχή, ενώ το 5-0 στο 61’, με τον Ιντέγε να ολοκληρώνει άλλη μία ωραία συνεργασία συμπαικτών του, των Καμπιάσο και Ντε λα Μπέγια. 

Στο 74’ ο Παντελής Καπετάνος πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, καθώς ξεμαρκαρίστηκε άψογα από τον Ρέτσο και πλάσαρε ψηλά τον Καπίνο για το 5-1, ενώ το σκορ έκλεισε με τον Ιντέγε να πετυχαίνει χατ τρικ, από σέντρα του Φιγκέιρας. Οι Μαρίν, Ιντέγε, Ελιονούσι και Μιλιβόγεβιτς ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού, ο οποίος συνολικά λειτούργησε πάρα πολύ καλά. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (59' Ρέτσος), Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλοβόγιεβιτς, Σεμπά, Μαρίν (70' Καρντόσο), Ελιονούσι (65' Πάρντο), Ιντέγε.
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Μαραγκός, Χαροντάκης (46' Ναβαλόβσκι), Μαλόν, Μελίσσης, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Σαρπόνγκ (46' Άρσε), Σισίνιο (77' Βίτι), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος.