Μετά τη νίκη... απόλυση για Κετσπάγια - Free Sunday
Μετά τη νίκη... απόλυση για Κετσπάγια

Μετά τη νίκη... απόλυση για Κετσπάγια

Το κλίμα πλέον είχε βαρύνει πολύ για τον Κετσπάγια, καθώς πέρα από την βαριά και με κάτω τα χέρια ήττα από τον Ολυμπιακό, στη διοίκηση υπήρχε δυσαρέσκεια και για την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του. 

Φυσικά το μεγάλο ερώτημα σε αυτή την περίπτωση είναι γιατί προσέλαβαν τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία παιχνιδιού και την εφαρμόζει σε όλες τις ομάδες του, εφόσον ήθελαν ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από αυτό που ο Γεωργιανός πρεσβεύει. 

Ένα δεύτερο ερώτημα είναι πόσο μπορεί να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον νέο προπονητή εφόσον το συγκεκριμένο ρόστερ έχει δημιουργηθεί βάσει των «θέλω» του Κετσπάγια, προκειμένου να υπηρετήσει το πλάνο του. 
O Κετσπάγια αφήνει την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ανόρθωση, η οποία μόλις η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επισήμως την λύση της συνεργασίας με τον Κετσπάγια ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της, Αντόνιο Πούτσε, ανοίγοντας τον δρόμο για την πρόσληψη του Γεωργιανού. 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Είναι πολύ πιθανό πλέον η ΑΕΚ να στραφεί σε λύση Έλληνα προπονητή, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της τρέχουν και είναι δύσκολο να χαθεί επιπλέον χρόνος με έναν προπονητή που θα πρέπει, πέρα από την ομάδα, να μάθει και τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως όλα δείχνουν κόντρα στον Πανιώνιο θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή και ο διάδοχος του Κετσπάγια θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον ΠΑΟΚ.