Σκοράρουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Free Sunday
Σκοράρουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Σκοράρουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Μία Κυριακή με πολλά ντέρμπι έχουμε μπροστά μας. Στοιχηματικά, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο από αυτά. Συγκεκριμένα, το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για τη Σούπερλιγκ και το Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ. Από τα δύο παραπάνω παιχνίδια προκύπτουν οι ισάριθμες βασικές προτάσεις του κορυφαίου στοιχηματικού site, ενώ τρεις ακόμη επιλογές έρχονται από Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Ξεκίνημα από τη Σούπερλιγκ και το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Μεσοβδόμαδα και οι δύο αντίπαλοι είχαν υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο η Ευρώπη περνά προς το παρόν σε δεύτερη μοίρα. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Λάρισα ανέκαμψαν και μέτρησαν δύο διαδοχικά «τρίποντα» σε επίπεδο Σούπερλιγκ. Αρχικά, επιβλήθηκαν εύκολα 3-0 της ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Ο «δικέφαλος», από την πλευρά του, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες μετά από πέντε αγώνες, ωστόσο βρίσκεται στο -4 από τους Πειραιώτες, καθώς ξεκίνησε τη σεζόν με μείον 3 βαθμούς. Εξαιρετικά κρίσιμο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, καθώς σε ενδεχόμενο ήττας θα δει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου να εξανεμίζονται, αφού, κακά τα ψέματα, μια διαφορά επτά βαθμών είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί στην ελληνική λίγκα. Συμπερασματικά, με σημείο δεν θα ασχοληθούμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο θεωρούμε ότι το ενδεχόμενο να πετύχουν και οι δύο ομάδες από ένα, τουλάχιστον, γκολ είναι αρκετά πιθανό. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Αξία στο διπλό της Γιουνάιτεντ

Συνέχεια με ένα ακόμη ντέρμπι, αυτή τη φορά στην Αγγλία, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «μπλε» μετά τη Λέστερ, της οποίας επικράτησαν 3-0, αγωνίζονται ξανά μπροστά στο κοινό τους, απέναντι σε μια ομάδα που, θεωρητικά, έχει ως στόχο τον τίτλο. Από δύο διαδοχικές νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ, προέρχεται το συγκρότημα του Αντόνιο Κόντε, ενώ η Γιουνάιτεντ, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Λίβερπουλ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. 

Περιμένουμε από τον Μουρίνιο να «στήσει» την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς, όπως άλλωστε το συνηθίζει σε αντίστοιχα παιχνίδια. Ο αγώνας έχει πολλή… ισοπαλία, ωστόσο καταλήγουμε στο 2 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), με την απόδοση στην οποία βρίσκουμε το συγκεκριμένο σημείο (2.50) να έχει μεγάλη στοιχηματική αξία.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι προτάσεις από τους αγώνες Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι δύο βασικές του Betarades.gr. Από κει και πέρα, προκύπτουν τρεις ακόμη επιλογές. Από την Ιταλία το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Τορίνο - Λάτσιο, από την Ισπανία το διπλό σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης και από τη Γερμανία ο άσος σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Σάλκε - Μάιντζ. 

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε και μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε προβλέψεις για live betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και μεσοβδόμαδα, τις ημέρες με έντονη στοιχηματική δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

23/10
16:00 Τορίνο - Λάτσιο Over 2.5 2.00
17:15 Σεβίλλη - Ατλέτικο M.      2 2.10
18:00 Σάλκε - Μάιντζ 1 2.00
18:00 Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ. 2 (DNB) 2.50
20:30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Goal/Goal 2.05


Goal Tips

  • No Goal και οι τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις που είχε ο Ολυμπιακός σε επίπεδο Σούπερλιγκ. Υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα δεν δέχτηκε γκολ, αλλά, παράλληλα, σημείωσε μόλις ένα.
  • Τρία τέρματα ακριβώς σημειώθηκαν και στα τέσσερα φετινά εντός έδρας ματς της Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή την αγωνιστική η ομάδα του Αντόνιο Κόντε υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
  • Το No Goal επιβεβαιώθηκε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν σε επίπεδο πρωταθλήματος. Την Κυριακή (23/10) οι Παριζιάνοι υποδέχονται τη Μαρσέιγ.
  • Στο Over 2.5 γκολ «κλείδωσαν» και οι τέσσερις πιο πρόσφατοι αγώνες της Ρόμα στην Α΄ Ιταλίας. Αυτή την αγωνιστική οι Ρωμαίοι υποδέχονται την Παλέρμο.
  • Από τρία διαδοχικά εκτός έδρας No Goal προέρχεται η Νάπολι σε επίπεδο πρωταθλήματος. Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει την ουραγό της Serie A, Κροτόνε, για την 9η αγωνιστική.
  • Το Goal/Goal έχει εμφανιστεί και στα έξι τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις. Στις τέσσερις από αυτές τις αναμετρήσεις το αμφίσκορο συνδυάστηκε με το Over 2.5. Η «βασίλισσα» υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο.


Seri Tips

  • Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Σούπερλιγκ, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε πέντε αγώνες. Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.
  • Παράλληλα, βέβαια, ο Ολυμπιακός στα 28 πιο παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα στο γήπεδό του έχει 27 νίκες και μία ισοπαλία. Η τελευταία ομάδα που τον κέρδισε στο Φάληρο είναι ο ΠΑΟΚ, με 1-2, στις 3 Δεκεμβρίου 2014.
  • Χωρίς εκτός έδρας νίκη φέτος στην Α΄ Γαλλίας η Μαρσέιγ, σε τέσσερις «εξόδους» της μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Αυτή την αγωνιστική φιλοξενείται από την Παρί Σεν Ζερμέν, στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας.
  • Η Σαουθάμπτον δεν έχει υποστεί ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει για την Πρέμιερ Λιγκ, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αγνοεί το «τρίποντο» στους δύο τελευταίους αγώνες της για το πρωτάθλημα (0-1-1).
  • Αήττητη η Μάιντζ στα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς που έχει δώσει σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα, με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Αυτή την εβδομάδα δοκιμάζεται στο γήπεδο της Σάλκε.


Head 2 Head

  • Στα 27 τελευταία παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους», σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα του Πειραιά έχει πανηγυρίσει 20 νίκες. Ο «δικέφαλος» κέρδισε πέντε φορές, ενώ δύο αγώνες ολοκληρώθηκαν ισόπαλοι.
  • Στα 8/9 πιο πρόσφατα ματς ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, επιβεβαιώθηκε το Under 2.5 γκολ. Οι «μπλε» υποδέχονται τους «κόκκινους διαβόλους» την Κυριακή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
  • Αήττητη η Ατλέτικο Μαδρίτης στους 13 πιο πρόσφατους αγώνες στους οποίους έχει αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Οι Μαδριλένοι, που φιλοξενούνται αυτή την αγωνιστική από τους Σεβιγιάνους, έχουν πανηγυρίσει έξι νίκες, ενώ επτά αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες.
  • Δεν έχει εμφανιστεί νίκη του εκάστοτε φιλοξενούμενου στα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ Σάλκε και Μάιντζ. Τέσσερις φορές κέρδισε ο εκάστοτε γηπεδούχος, με μία αναμέτρηση να τελειώνει ισόπαλη. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται ξανά την Κυριακή (23/10), στην έδρα των «βασιλικών μπλε».
  • Στα 4/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στην Τορίνο και τη Λάτσιο, πέντε για την Α΄ Ιταλίας, ένα για το Κύπελλο Ιταλίας, σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο την Κυριακή (23/10).