Παίρνει το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Free Sunday
Παίρνει το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Παίρνει το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον για μία ακόμη εβδομάδα και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε πέντε προτάσεις. Θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά, χωρίς περαιτέρω χρονοτριβές.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το ντέρμπι των δικεφάλων στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Οι «ασπρόμαυροι» την προηγούμενη αγωνιστική στάθηκαν πολύ καλά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Ηττήθηκαν, βέβαια, με 2-1, δεχόμενοι το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι έχασαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες. 

Από την άλλη πλευρά, η εποχή Μοράις στην Ένωση ξεκίνησε με την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ μεσοβδόμαδα οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 4-0 της Κέρκυρας για το Κύπελλο. Η αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη είναι και για τις δύο ομάδες πολύ σημαντική βαθμολογικά, καθώς όποια ηττηθεί θα μείνει πίσω στην «κούρσα» για την κατάκτηση του τίτλου. Σε αυτά τα ματς η έδρα παίζει συνήθως σημαντικό ρόλο. Ο ΠΑΟΚ στο γήπεδό του είναι αήττητος φέτος στο πρωτάθλημα και θα τον στηρίξουμε, πηγαίνοντας με τον άσο σε απόδοση 2.00.

Σκοράρουν στο «Σεν Μέρις»

Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ και στον αγώνα Σαουθάμπτον - Τσέλσι. Οι «Άγιοι» αποτελούν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι εδώ και πέντε αγωνιστικές είναι αήττητοι, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ μία εβδομάδα πριν έφυγαν με τον βαθμό από το «Έτιχαντ». Οι «μπλε», από την πλευρά τους, τρέχουν νικηφόρο σερί τριών αγώνων σε επίπεδο Πρέμιερσιπ και μάλιστα στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, απέναντι σε Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημείωσαν επτά τέρματα συνολικά. Σε καλή κατάσταση βρίσκονται και οι δύο αντίπαλοι, θα επιλέξουμε το αμφίσκορο, σε απόδοση 1.83.

Η επόμενη πρόταση έρχεται από την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Κολωνία - Αμβούργο. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Κολωνία και μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει υποστεί μία μόλις ήττα, την προηγούμενη εβδομάδα από τη Χέρτα, εκτός έδρας με 2-1. Μάλιστα, και στα πέντε τελευταία ματς των «κριαριών» επιβεβαιώθηκε το goal/goal, ενώ στα τρία από αυτά το αμφίσκορο συνδυάστηκε με το over. Το Αμβούργο πνέει τα λοίσθια, μετρά δύο ισοπαλίες και έξι ήττες μετά από οκτώ αναμετρήσεις στη γερμανική λίγκα, διαθέτοντας, παράλληλα, μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Περιμένουμε μία συνάντηση με αρκετά τέρματα στην Κολωνία, θα στηρίξουμε το over στην ικανοποιητική απόδοση του 2.00.

Με τις έδρες σε Ισπανία και Γαλλία

Ολοκληρώνουμε με δύο αγώνες από Ισπανία και Γαλλία. Η Λας Πάλμας υποδέχεται τη Θέλτα για τη 10η αγωνιστική στη Λα Λίγκα και πιστεύουμε ότι οι νησιώτες θα εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα. Ο άσος κυκλοφορεί σε αποδόσεις γύρω στο 2.30 και αξίζει την προσοχή μας. Στη Γαλλία, τώρα, θα πάμε με έναν ακόμη άσο, στο παιχνίδι Νις - Ναντ, σε απόδοση 1.90, καθώς οι γηπεδούχοι τρέχουν νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, ενώ τα «καναρίνια» δυσκολεύονται να πάρουν αποτέλεσμα μακριά από το κοινό τους.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

17:00 Νις - Ναντ -> 1 @1.90
19:00 Σαουθάμπτον - Τσέλσι -> Goal/Goal @1.83
19:30 Κολωνία - Αμβούργο -> Οver 2.5 @2.00
20:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ -> 1 @2.00
22:45 Λας Πάλμας - Θέλτα -> 1 @2.30

Goal Tips

  • 2-3 γκολ ήταν το σύνολο τερμάτων και στα τρία φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Αυτή την εβδομάδα η Ένωση δοκιμάζεται στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
  • Το goal/goal έχει επιβεβαιωθεί και στους τρεις τελευταίους αγώνες του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λιγκ. Στους δύο από αυτούς, μάλιστα, εμφανίστηκε και το over 2.5. Αυτή την αγωνιστική οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Ηρακλή στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
  • To no goal έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ. Στα τρία τελευταία, μάλιστα, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κατόρθωσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Αυτή την αγωνιστική οι «μπλε» φιλοξενούνται από τη Σαουθάμπτον.
  • Τραγικό επιθετικά το Αμβούργο, στα έξι πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει για την Μπουντεσλίγκα δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Την Κυριακή (30/10) φιλοξενείται από την Κολωνία.
  • Το over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στους 4/5 πιο πρόσφατους αγώνες της Λας Πάλμας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αυτή την εβδομάδα οι νησιώτες υποδέχονται τη Θέλτα, η οποία προέρχεται από πέντε διαδοχικά over σε όλες τις διοργανώσεις.

Seri Tips

  • Αήττητος φέτος ο ΠΑΟΚ στην έδρα του σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ.
  • Ο Ηρακλής, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, είναι η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λιγκ που δεν έχει πανηγυρίσει νίκη μετά από έξι ματς στο πρωτάθλημα, με τον απολογισμό του να αποτελείται από δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.
  • Αήττητη η Σαουθάμπτον στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ, μετρά δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες. Υποδέχεται την Τσέλσι, η οποία τρέχει νικηφόρο σερί τριών αγώνων σε επίπεδο πρωταθλήματος, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ.
  • Η Κολωνία είναι αήττητη φέτος στην έδρα της σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα, σε τέσσερις αγώνες μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται το Αμβούργο, το οποίο είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει ακόμη «τρίποντο» (δύο ισοπαλίες, έξι ήττες μετά από οκτώ ματς).
  • Η Λας Πάλμας φιλοξενεί την Κυριακή (30/10) τη Θέλτα, με την ομάδα του Κίκε Σετιέν να είναι αήττητη φέτος στο γήπεδό της για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες να συνθέτουν το σερί της.


Head 2 Head

  • Το no goal (να μη σκοράρει η μία από τις δύο ομάδες τουλάχιστον) έχει επιβεβαιωθεί στα 9/11 πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στα 8/11 ματς, μάλιστα, επιβεβαιώθηκε και το under. Οι δύο «δικέφαλοι» αναμετρούνται την Κυριακή (30/10) στην Τούμπα.
  • Η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Τσέλσι την Κυριακή (30/10) και στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας, επιβεβαιώθηκε το goal/goal.
  • Η Ίντερ αντιμετωπίζει αυτή την εβδομάδα εκτός έδρας τη Σαμπντόρια, από την οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα 12 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Επτά νίκες πανηγύρισαν οι «νερατζούρι», ενώ τέσσερις αγώνες ολοκληρώθηκαν ισόπαλοι.
  • Στους οκτώ τελευταίους αγώνες ανεξαρτήτως έδρας μεταξύ Αταλάντα και Τζένοα δεν έχει εμφανιστεί η νίκη του εκάστοτε γηπεδούχου. Σημειώθηκαν τέσσερα «διπλά» και άλλες τόσες ισοπαλίες. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται την Κυριακή στην έδρα της Αταλάντα για την 11η αγωνιστική της Α΄ Ιταλίας.
  • Απόλυτα μοιρασμένα τα αποτελέσματα στα 12 πιο πρόσφατα ματς ανάμεσα στη Νις και τη Ναντ με γηπεδούχο την πρώτη. Οι δύο ομάδες έχουν πανηγυρίσει από τρεις νίκες, ενώ έξι αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες.