Με τα γκολ στο ντέρμπι «αιωνίων» - Free Sunday
Με τα γκολ στο ντέρμπι «αιωνίων»

Με τα γκολ στο ντέρμπι «αιωνίων»

Σπουδαία ντέρμπι διεξάγονται αυτή την εβδομάδα. Δύο από αυτά, μάλιστα, θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Το πρώτο είναι, φυσικά, το ντέρμπι των «αιωνίων», με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Κυριακής (06/11) στις 19:30. Πολύ μεγάλο ματς, όμως, γίνεται και στο Λονδίνο, με την Άρσεναλ να φιλοξενεί την Τότεναμ! Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, ξεκινώντας από το Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που, αν και είναι ακόμη νωρίς, μπορεί να κρίνει αρκετά πράγματα σχετικά με την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε επίπεδο Σούπερλιγκ, κερδίζοντας, μάλιστα, σε αυτά τα ματς τόσο την ΑΕΚ (3-0) όσο και τον ΠΑΟΚ (2-1), με αμφότερους τους αγώνες να διεξάγονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το «τριφύλλι», από την πλευρά του, δίνει έναν «τελικό» απέναντι στο σύνολο του Πάολο Μπέντο, καθώς, σε περίπτωση που ηττηθεί, θα δει τη διαφορά από την κορυφή να… εκτοξεύεται στους επτά βαθμούς.

Σκοράρουν στο Φάληρο

Στοιχηματικά, το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σε απόδοση 2.12, αξίζει την προσοχή μας. Οι «ερυθρόλευκοι» σκοράρουν σταθερά στην έδρα τους. Για την ακρίβεια, στα εννέα ματς που έχουν δώσει εκεί φέτος για όλες τις διοργανώσεις δεν το έχουν κάνει μόνο τον Αύγουστο κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά και στη συνέχεια, στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα, βέβαια, οι γηπεδούχοι προβληματίζουν ιδιαίτερα με την αμυντική συμπεριφορά τους στα περισσότερα φετινά ματς τους και θεωρούμε ότι οι ποιοτικοί επιθετικοί του Παναθηναϊκού θα κατορθώσουν να στείλουν, μία φορά τουλάχιστον, την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Το Goal/Goal, επομένως, αποτελεί την επιλογή μας.

Από τον Πειραιά μεταφερόμαστε στο Λονδίνο, εκεί όπου η Άρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ. Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ και έκτοτε παραμένει αήττητο στα 15 ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει τα 12 από αυτά. Τα «σπιρούνια», από την άλλη, δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους και είναι χαρακτηριστικό ότι στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες τους σε Αγγλία και Ευρώπη δεν έχουν πανηγυρίσει «τρίποντο», μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Θα πάμε, επομένως, με το μομέντουμ της Άρσεναλ, με την απόδοση του άσου στο 2.00 να μην μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ουντινέζε σημαίνει… over

Μία ακόμη στοιχηματική επιλογή προκύπτει από την Ιταλία και τον αγώνα Τζένοα - Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρία διαδοχικά over 2.5, ενώ οι αναμετρήσεις της Ουντινέζε έχουν σταθερά πολλά τέρματα. Στα τρία πιο πρόσφατα ματς σημειώθηκαν τέσσερα γκολ ακριβώς, ενώ στα 7/8 τελευταία επιβεβαιώθηκε το over 2.5. Καταλήγουμε, λοιπόν, στο over 2.5 και σε αυτό τον αγώνα, στην πολύ καλή απόδοση του 2.05. Από κει και πέρα, προκύπτουν δύο ακόμη προτάσεις. Συγκεκριμένα, το Χ2 σε απόδοση 2.25 στο παιχνίδι Λειψία - Μάιντς και το over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80 στον αγώνα Θέλτα - Βαλένθια.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικο site μπορείτε να βρίσκετε προτάσεις για live στοίχημα όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες με έντονη στοιχηματική δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

06/11
14:00 Άρσεναλ - Τότεναμ 1 2.00
16:00 Τζένοα - Ουντινέζε Οver 2.5 2.05
16:30 Λειψία - Μάιντζ X2 2.25
17:15 Θέλτα - Βαλένθια Οver 2.5 1.80
19:30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Goal/Goal 2.12

Goal Tips

  • 2-3 γκολ το σύνολο τερμάτων στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στη Σούπερλιγκ. Υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στα τρία πιο πρόσφατα ματς του οποίου στο πρωτάθλημα το σύνολο τερμάτων ήταν επίσης 2-3 γκολ.
  • Ο Πανιώνιος δεν έχει πετύχει γκολ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε –τρεις για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο–, ενώ σε όλες έχει επιβεβαιωθεί το under 2.5 γκολ. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στα 5/6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς του οποίου σε όλες τις διοργανώσεις το σύνολο τερμάτων ήταν 2-3 γκολ.
  • Στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ σημειώθηκαν λιγότερα από 2.5 τέρματα. Αυτή την εβδομάδα τα «σπιρούνια» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Άρσεναλ.
  • Το over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους σε επίπεδο πρωταθλήματος. Αυτή την εβδομάδα η «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κιέβο.
  • Και στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της Βιγιαρεάλ για το πρωτάθλημα της Α΄ Ισπανίας σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα, ενώ στα 3/4 επιβεβαιώθηκε και το Goal/Goal. Αυτή την αγωνιστική το «κίτρινο υποβρύχιο» υποδέχεται την Μπέτις.

Seri Tips

  • Νικητής ο Ολυμπιακός και στα τέσσερα τελευταία ματς του σε επίπεδο Σούπερλιγκ, δεχόμενος μάλιστα μόλις ένα τέρμα. Υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις τέσσερις τελευταίες «εξόδους» του σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες μετρά τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.
  • Χωρίς νίκη ο ΠΑΟΚ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την Τούμπα, μετρά μία ισοπαλία (Βέροια 0-0) και δύο ήττες (Καραμπάκ 2-0, Ολυμπιακός 2-1). Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
  • Αήττητη η Άρσεναλ στα 15 τελευταία επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, στα οποία έχει πανηγυρίσει 12 νίκες. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την Τότεναμ στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου.
  • Χωρίς νίκη η Μπολόνια στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις που έχει δώσει για το πρωτάθλημα της Α΄ Ιταλίας, μετρά τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Αυτή την αγωνιστική δοκιμάζεται στην έδρα της Ρόμα.
  • Νικήτρια η Βιγιαρεάλ και στα τέσσερα τελευταία ματς που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την Μπέτις, η οποία έχει ηττηθεί στα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Head 2 Head

  • Δεν έχει εμφανιστεί το σημείο της ισοπαλίας στους πέντε τελευταίους αγώνες μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ανεξαρτήτως έδρας. Τρεις νίκες μετρούν οι «ερυθρόλευκοι» και δύο οι «πράσινοι». Οι δύο ομάδες αναμετρούνται την Κυριακή στο Φάληρο.
  • Το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ Άρσεναλ και Τότεναμ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στους τέσσερις από αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται την Κυριακή στο «Έμιρεϊτς».
  • Μόλις μία ήττα έχει υποστεί η Μπαρτσελόνα στα 17 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τη Σεβίλλη ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται την Κυριακή στο «Σάντσες Πιθχουάν».
  • Στα 12 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει η Σάλκε με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ, ανεξαρτήτως έδρας, έχει ηττηθεί μία μόνο φορά. Η επόμενη συνάντηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, στην έδρα των «βασιλικών μπλε».
  • Μία νίκη έχει πανηγυρίσει η Σαμπντόρια στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της κόντρα στη Φιορεντίνα, με τους «βιόλα» να έχουν πάρει τέσσερις φορές τη νίκη. Οι δυο τους αναμετρούνται αυτή την εβδομάδα στο «Αρτέμιο Φράνκι».