Άνετη και… ωραία η Τσέλσι - Free Sunday
Άνετη και… ωραία η Τσέλσι

Άνετη και… ωραία η Τσέλσι

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων η επανέναρξη των πρωταθλημάτων σε όλη την Ευρώπη προσδίδει εκ νέου μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον στο Σαββατοκύριακο. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια από το πρόγραμμα της Κυριακής και συγκεκριμένα από τις λίγκες της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Τουρκίας. Πάμε να τα δούμε ένα ένα, αναλυτικά!

Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Μίντλεσμπρο - Τσέλσι. Οι «μπλε» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Προέρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, στις οποίες, μάλιστα, δεν έχουν δεχτεί γκολ! Δείχνουν πολύ σοβαρό πρόσωπο και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο φέτος, μετά την περσινή καταστροφική σεζόν. Μας έχει πείσει η Τσέλσι ότι ματς όπως αυτό με την Μίντλεσμπρο μπορεί να τα «καθαρίζει» με σχετική άνεση και θα τη στηρίξουμε, και μάλιστα με χάντικαπ -1 γκολ, σε απόδοση 2.00 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκη της Τσέλσι με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Τσέλσι κερδίσει με ένα γκολ, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα).

Ο νόμος του «Σαν Μαμές»

Συνεχίζουμε με Πριμέρα Ντιβιζιόν και τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ. Η Μπιλμπάο είναι ομάδα έδρας, κάτι το οποίο, βέβαια, δεν έγινε γνωστό… φέτος. Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έχει ηττηθεί μία μόλις φορά στο «Σαν Μαμές», από την Μπαρτσελόνα, ενώ στα έξι υπόλοιπα ματς που έχει δώσει εκεί έχει πανηγυρίσει πέντε νίκες. Η Βιγιαρεάλ, από την πλευρά της, διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στα υψηλά «πατώματα» της βαθμολογίας. Ωστόσο, μακριά από την έδρα της δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, με ένα μόλις «τρίποντο» στις έξι πιο πρόσφατες «εξόδους» της. Θα στηρίξουμε τους Βάσκους, επιλέγοντας τον άσο, σε απόδοση 2.12.

Η επόμενη επιλογή έρχεται από το σπουδαίο ματς στην Πόλη, ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατασαράι. Όσο ισχυρό φαβορί κι αν είναι η Φενέρ μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου», δεν παύει το ματς να είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Η Γαλατά φέτος δείχνει μια σταθερότητα, ειδικά εκτός έδρας, καθώς δεν έχει υποστεί ήττα στο τρέχον πρωτάθλημα, έχοντας ρεκόρ 3-2-0 σε πέντε ματς μακριά από το κοινό της. Οι αποδόσεις μάς οδηγούν να κοντράρουμε τη γηπεδούχο. Θα πάμε, λοιπόν, με το Χ2, σε απόδοση 2.02.

Περνάμε στη Serie A και τον αγώνα Έμπολι - Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει μόλις έξι τέρματα μετά από 12 αγωνιστικές. Οι «βιόλα», από την άλλη, κοιτάζουν κατά πρώτο λόγο την άμυνά τους, ενώ επιθετικά σημειώνουν 1.2 γκολ ανά αγώνα. Περιμένουμε, επομένως, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση να δούμε πολλή τακτική και λίγα τέρματα. Θα πάμε με το No Goal, σε απόδοση 1.95. 

Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι Γκινγκάμπ - Μπορντό, για το γαλλικό πρωτάθλημα. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες. Θα στηρίξουμε την έδρα, αλλά με κάλυψη, επιλέγοντας τον 1 DNB, σε απόδοση 1.83 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικο site μπορείτε να βρίσκετε προτάσεις για live στοίχημα όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες με έντονη στοιχηματική δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

20/11
16:00 Γκινγκάμπ - Μπορντό -> 1 (DNB) @ 1.83
16:00 Έμπολι - Φιορεντίνα -> Νο Goal @ 1.95
18:00 Μίντλεσμπρο - Τσέλσι -> 2 -1 (ασ. χάντ.) @ 2.00
19:00 Φενέρμπαχτσε - Γαλατασαράι -> X2 @ 2.02
21:45 Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ -> 1 @ 2.12

Goal Tips

  • 2-3 γκολ το σύνολο τερμάτων στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Ίντερ σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή την εβδομάδα οι «νερατζούρι» αντιμετωπίζουν τη Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνου.
  • Το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς της Αθλέτικ Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα της Α΄ Ισπανίας. Στα τρία από αυτά, μάλιστα, το αμφίσκορο συνδυάστηκε με το Over 2.5.
  • Το No Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα έξι πιο πρόσφατα ματς της Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ. Στα πέντε τελευταία, μάλιστα, οι «μπλε», οι οποίοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Μίντλεσμπρο, δεν δέχτηκαν γκολ!
  • Η Χόφενχαϊμ έχει σημειώσει ένα τουλάχιστον γκολ στα 9/10 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στην Μπουντεσλίγκα. Υποδέχεται το Αμβούργο, το οποίο δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στους 7/8 πιο πρόσφατους αγώνες του στο πρωτάθλημα.
  • Το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στις δέκα φετινές αναμετρήσεις της Βέρντερ Βρέμης στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα. Στις εννέα πιο πρόσφατες, μάλιστα, το Over συνδυάστηκε και με το Goal/Goal. Αυτή την εβδομάδα οι «πράσινοι» υποδέχονται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Seri Tips

  • Η Μίλαν έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για τη Serie A. Την Κυριακή (20/11) είναι η τυπικά γηπεδούχος στο ντέρμπι του Μιλάνου κόντρα στην Ίντερ.
  • Αήττητη η Αθλέτικ Μπιλμπάο στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει στο γήπεδό της για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Αυτή την εβδομάδα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, η οποία αγνοεί το «τρίποντο» στις τρεις τελευταίες «εξόδους» της για το πρωτάθλημα.
  • Από πέντε σερί νίκες προέρχεται η Τσέλσι σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή την αγωνιστική οι «μπλε» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Μίντλεσμπρο.
  •  Η Χόφενχαϊμ είναι αήττητη φέτος στην Μπουντεσλίγκα, με πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες μετά τις δέκα πρώτες αγωνιστικές. Την Κυριακή υποδέχεται το Αμβούργο, το οποίο δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-8)!
  • Αήττητη η Σεντ Ετιέν στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με τον απολογισμό της να αποτελείται από τρεις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες. Υποδέχεται τη Νις, η οποία προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, στις οποίες δεν κατάφερε καν να σκοράρει.

Head 2 Head

  • Η Τσέλσι έχει κερδίσει, και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ, και στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τη Μίντλεσμπρο, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης! Οι δύο ομάδες αναμετρούνται την Κυριακή (20/11) στο «Ρίβερσαϊντ», στη μοναδική συνάντηση της ημέρας για την Πρέμιερ Λιγκ.
  • Αήττητη η Χόφενχαϊμ στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες που έχει δώσει με αντίπαλο το Αμβούργο, στις έδρες και των δύο ομάδων, με απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται αυτή την εβδομάδα στο «Ράιν Νέκαρ Αρίνα».
  • Μόλις μία ήττα έχει υποστεί η Ρόμα στις εννέα τελευταίες συναντήσεις της με την Αταλάντα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Κέρδισε πέντε φορές, ενώ τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες. Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στην Κυριακή στο Μπέργαμο για τη 13η αγωνιστική της Serie A.
  • Η Βαλένθια δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις 12 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της με αντίπαλο τη Γρανάδα, ανεξάρτητα από την έδρα του αγώνα και τη διοργάνωση, μετρώντας 11 νίκες, ενώ μόνο ένα ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο. Οι «νυχτερίδες» φιλοξενούν την «Ελ Γκρανά» αυτή την αγωνιστική στο «Μεστάγια».