Έτρεξε αλλά δεν έφτασε ο Ολυμπιακός, ήττα με 80-73 από τη Μακάμπι στο ΣΕΦ - Free Sunday
Έτρεξε αλλά δεν έφτασε ο Ολυμπιακός, ήττα με 80-73 από τη Μακάμπι στο ΣΕΦ

Έτρεξε αλλά δεν έφτασε ο Ολυμπιακός, ήττα με 80-73 από τη Μακάμπι στο ΣΕΦ

Η Μακάμπι κυριάρχησε απόλυτα στο ΣΕΦ και υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη εντός έδρας ήττα του στην EuroLeague. Οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν την αστοχία τους στα τρίποντα και την κακή περιφερειακή τους άμυνα και βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 18 πόντους.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελευταίο πεντάλεπτο με πολύ χαμηλο σχήμα, αλλά όταν υπήρξε ήταν πολύ αργά. Οι ερυθρόλευκοι δεν διεκδίκησαν ουσιαστικά ποτέ το ματς και έκαναν μια κακή ήττα... Ομως έτσι είναι η φετινή διοργάνωση και ο Σφαιρόπουλος με τους παίκτες τους είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά.

MVP
Ο Ντι Τζέι Σίλι έκανε το καλύτερο παιχνίδι στην EuroLeague με τη φανέλα της Μακάμπι και οδήγησε την ομάδα του στη μεγάλη νίκη. Είχε 19 πόντους (ρεκόρ στη διοργάνωση) με 2/2 βολές, 1/4 δίποντα, 5/8 τρίποντα, πήρε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και είχε 20 στην αξιολόγηση.

Που κρίθηκε

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο -8 στο ημίχρονο και όταν επέστρεψε από τα αποδυτήρια όλοι πίστεψαν πως έφτασε η για την αντεπίθεση. Ομως αυτό δεν συνέβη ποτέ. Η Μακάμπι έβαλε 4 πόντους σε 38 δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός ένα τρίποντο σε 7 λεπτά!!! Κάπως έτσι οι Ισραηλινοί έφτασαν τη διαφορά ακόμα και στους 18 και από εκεί και πέρα όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα. Ήταν αργά πλέον για τους ερυθρόλευκους να αντιδράσουν και η ήττα ήρθε φυσιολογικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Euroleague Greece