Παίρνει το ντέρμπι η Παρί - Free Sunday
Παίρνει το ντέρμπι η Παρί

Παίρνει το ντέρμπι η Παρί

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι αυτό που διανύουμε. Η δράση σε όλα τα «μεγάλα» πρωταθλήματα της Ευρώπης συνεχίζεται, ενώ έχουμε και την επανέναρξη της Σούπερλιγκ. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια από το πρόγραμμα της Κυριακής και συγκεκριμένα από Ιταλία, Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του κορυφαίου στοιχηματικού site!

Ξεκινάμε από το ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Λυών και την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Παρί δεν θέλει να δει τη Νις ή τη Μονακό να της ξεφεύγουν στη βαθμολογία, στη «μάχη» που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου. Σίγουρα η Λυών δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ωστόσο οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, διαθέτουν την απαιτούμενη ποιότητα και ξέρουν πώς να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Θα στηρίξουμε, επομένως, το «διπλό», το οποίο σε απόδοση 2.00 έχει αρκετά μεγάλη στοιχηματική αξία.

Σοβαρή η Χέρτα

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και το παιχνίδι Χέρτα - Μάιντζ. Η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που έχει το απόλυτο στην έδρα της είναι η Χέρτα (5-0-0). Υποδέχεται τη Μάιντζ, η οποία δεν διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, ενώ θα είναι και καταπονημένη από το ματς της Πέμπτης για το Γιουρόπα Λιγκ (αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Σεντ Ετιέν). Οι γηπεδούχοι είναι σοβαροί φέτος και ο «άσος» σε απόδοση 2.00 θα… τιμηθεί.

Από τη Γερμανία μεταφερόμαστε στην Ισπανία, με το παιχνίδι που έχουμε ξεχωρίσει να είναι το Θέλτα - Γρανάδα. Η Θέλτα είναι αρκετά δυνατή στο γήπεδό της και αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, τη Γρανάδα, η οποία δεν έχει πανηγυρίσει νίκη μετά από 12 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα (0-5-7). Βέβαια, προσπαθεί αρκετά και παλεύει όλα τα παιχνίδια της, επιθετικά είναι αποτελεσματική και το Goal/Goal (να πετύχουν και οι δύο ομάδες από ένα τέρμα τουλάχιστον) σε απόδοση 1.85 αποτελεί μια επιλογή με αξία στοιχηματικά.

Με τα γκολ στο Κάλιαρι

Η επόμενη πρόταση έρχεται από την Ιταλία και τον αγώνα Κάλιαρι - Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι είναι η… χαρά του Over. Διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί 30 τέρματα μετά από 12 ματς, ενώ επιθετικά είναι αρκετά καλοί, έχοντας σημειώσει 20 γκολ. Μάλιστα, στα 12/13 φετινά τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 γκολ! Δεν βλέπουμε τον λόγο να μη συμβεί το ίδιο και απέναντι στην Ουντινέζε, η οποία έχει εμφανίσει Over στους 6/7 πιο πρόσφατους αγώνες της! Over 2.5, επομένως, η επιλογή, σε απόδοση 1.85.

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας γι’ αυτή την εβδομάδα με έναν αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα αυτόν ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Ξάνθη. Μετά από μία ακόμη διακοπή, η Σούπερλιγκ ξεκινά ξανά και ίσως οι παίκτες να είναι λίγο χαλαροί έπειτα από το μπρέικ. Η Ξάνθη φέτος παίζει καλύτερα μακριά από το γήπεδό της και οι αποδόσεις μάς ωθούν να κοντράρουμε τους γηπεδούχους, καθώς δεν είναι και τόσο μεγάλο φαβορί. Θα πάμε, επομένως, με το Χ2 σε απόδοση 2.00.

Αυτές είναι οι πέντε επιλογές του Betarades.gr για την τρέχουσα εβδομάδα. Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

27/11
16:00 Κάλιαρι - Ουντινέζε -> Οver 2.5 @1.85
17:15 Παναιτωλικός - Ξάνθη -> Χ2 @2.00
18:30 Χέρτα - Μάιντζ -> 1 @2.00
19:30 Θέλτα - Γρανάδα -> Goal/Goal @1.85
21:45 Λυών - Παρί Σ.Ζ. -> 2 @2.00

Goal Tips

  • Το Goal/Goal, σε συνδυασμό με το Over 2.5, έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Θέλτα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αυτή την εβδομάδα η ομάδα από τη Γαλικία υποδέχεται τη Γρανάδα, η οποία έχει σκοράρει στα 5/6 φετινά ματς πρωταθλήματος μακριά από το κοινό της.
  • Το No Goal (να μη σκοράρει η μία από τις δύο ομάδες τουλάχιστον) έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία πιο πρόσφατα ματς της Χέρτα σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα. Αυτή την εβδομάδα η ομάδα από το Βερολίνο υποδέχεται τη Μάιντζ για τη 12 αγωνιστική.
  • Το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα 12/13 φετινά παιχνίδια της Κάλιαρι για τη Serie A. Αυτή την αγωνιστική η ομάδα του Μάσιμο Ραστέλι υποδέχεται την Ουντινέζε, στα 6/7 πιο πρόσφατα ματς της οποίας σημειώθηκαν, επίσης, περισσότερα από 2.5 τέρματα.
  • Το Under 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Λυών για το πρωτάθλημα της Α΄ Γαλλίας. Αυτή την εβδομάδα οι «λυωναί» υποδέχονται την Παρί Σεν Ζερμέν, στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στη Ligue 1. Παράλληλα, η Παρί δεν έχει δεχτεί γκολ στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Seri Tips

  • Αήττητη η Παρί Σεν Ζερμέν στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με τον απολογισμό της να αποτελείται από οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Την Κυριακή (27/11) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λυών.
  • Από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται η Θέλτα, η οποία αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τη Γρανάδα, τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη (0-5-7).
  • Εξαιρετική εντός έδρας, η Χέρτα στα πέντε φετινά της ματς στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Βερολίνου για την Μπουντεσλίγκα έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες! Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τη Μάιντζ, η οποία δεν έχει κερδίσει στις τρεις πιο πρόσφατες «εξόδους» της για το πρωτάθλημα.
  • Αήττητη η Ξάνθη στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της στη Σούπερλιγκ, με τον απολογισμό της να αποτελείται από δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
  • Αποτελεσματική η Κάλιαρι στην έδρα της, σε έξι ματς που έχει δώσει εκεί για το φετινό πρωτάθλημα έχει ηττηθεί μόνο από τη Φιορεντίνα (3-5), ενώ στους πέντε υπόλοιπους αγώνες μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Αυτή την εβδομάδα υποδέχεται την Ουντινέζε.

Head 2 Head

  • Μόνο μία ήττα έχει υποστεί η Παρί Σεν Ζερμέν στα εννέα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τη Λυών σε όλες τις διοργανώσεις, ανεξαρτήτως έδρας (6-2-1).
  • Η Γρανάδα δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις έξι πιο πρόσφατες «επισκέψεις» της στην έδρα της Θέλτα, μετρώντας τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται στο «Μπαλαΐδος» την Κυριακή (27/11) για τη 13η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
  • Η Χέρτα υποδέχεται την Κυριακή (27/11) τη Μάιντζ, από την οποία έχει υποστεί μόλις δύο ήττες στα 12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο Βερολίνο. Στα δέκα υπόλοιπα ματς η Χέρτα έχει πανηγυρίσει έξι νίκες, ενώ τέσσερις αγώνες ολοκληρώθηκαν ισόπαλοι.
  • Αήττητη η Ξάνθη στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες που έδωσε με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, και στα τρία αυτά παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 γκολ. Οι δυο τους τίθενται αντιμέτωπες την Κυριακή (27/11) στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ.
  • Στα τρία τελευταία ματς μεταξύ Κάλιαρι και Ουντινέζε, ανεξαρτήτως έδρας, σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα. Στα δύο πιο πρόσφατα, μάλιστα, το Over συνδυάστηκε με το Goal/Goal. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται την Κυριακή (27/11) στο Κάλιαρι.