Παίρνει το ντέρμπι η Παρί - Free Sunday
Παίρνει το ντέρμπι η Παρί

Παίρνει το ντέρμπι η Παρί

Ακόμη μία εβδομάδα με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχουμε μπροστά μας. Ξεχωρίζει το ντέρμπι στη Γαλλία ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μονακό, η ντεφορμέ Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν στην Ισπανία, Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ στα... δικά μας, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr.

Ξεκινάμε, λοιπόν, από τη Γαλλία και το ντέρμπι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μονακό. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται στο Παρίσι. Οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 48 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Παρί. Οι Παριζιάνοι δείχνουν να έχουν βρει τον καλό τους εαυτό, προέρχονται από επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κατορθώσει στα έξι από αυτά τα παιχνίδια να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους! Το σύνολο του Λεονάρντο Ζαρντίμ δε θα είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά, παρά τις μεταπτώσεις μέσα στη σεζόν, οι πρωτευουσιάνοι παραμένουν η πιο ποιοτική – και η πιο ακριβή – ομάδα της Γαλλίας, με διαφορά μάλιστα. Θεωρούμε, επομένως, ότι θα επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους στον αγωνιστικό χώρο, θα πάρουν τη νίκη και θα ξαναμπούν δυνατά στο «κόλπο» της διεκδίκησης του τίτλου. Επιλογή ο άσσος, σε απόδοση 1.70.
Κερδίζει η Φιορεντίνα

Περνάμε στην Ιταλία και τον αγώνα Φιορεντίνα – Τζένοα. Οι «βιόλα», αν και ηττήθηκαν στη Νάπολι μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ειδικά μέσα στην έδρα τους είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Συγκεκριμένα, στο «Αρτέμιο Φράνκι» φέτος έχουν ηττηθεί μόνο από τον ΠΑΟΚ, σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά, η Τζένοα αγνοεί τη νίκη από τις 12 Δεκεμβρίου και στα έξι ματς που έχει δώσει έκτοτε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει υποστεί πέντε ήττες. Δύσκολα θα καταφέρουν να προβάλουν αντίσταση οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με τον Άσσο, σε απόδοση 1.70.

Από την Ιταλία μεταφερόμαστε στην Ισπανία και την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η «βασίλισσα» δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της μέσα στη σεζόν. Αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Θέλτα (ήττα 1-2 εντός, ισοπαλία 2-2 εντός) και γενικότερα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο μία φορά (1-2-2). Η Σοσιεδάδ, από την άλλη πλευρά, αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, εκτός έδρας έχει σκοράρει στα 8/9 ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα και μπορεί να επαναλάβει το κατόρθωμα αυτό απέναντι στην άμυνα της ομάδας από τη Μαδρίτη, η οποία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το τελευταίο διάστημα. Ασφαλής επιλογή φαντάζει το Goal / Goal, σε απόδοση 1.67.

Γκολ στην Ημαθία

Επόμενος «σταθμός» η Γερμανία και το παιχνίδι Μάιντζ – Ντόρτμουντ. Αν και η Ντόρτμουντ δεν έπεισε με την απόδοσή της στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, κερδίζοντας δύσκολα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με 1-2, διαθέτει την ποιότητα να φύγει νικήτρια από το γήπεδο της Μάιντζ, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς της για το πρωτάθλημα (1-1-4). Θα στηρίξουμε, επομένως, την Μπορούσια, με το διπλό να παίζεται σε απόδοση 1.67. Ολοκληρώνουμε με Σούπερλιγκ και την αναμέτρηση Βέροια – Ολυμπιακός. Η 2η χειρότερη άμυνα του ελληνικού πρωταθλήματος, υποδέχεται την καλύτερη επίθεση. Λογικά οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν εύκολα από την πρωτεύουσα της Ημαθίας και το παιχνίδι θα έχει αρκετά γκολ. Επιλογή το Over 2.5, σε απόδοση 1.67. 

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής (29/01). Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site μπορείτε να βρίσκετε προγνωστικά για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, με έντονη δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

16:00 Φιορεντίνα - Τζένοα -> 1 @1.70
18:30 Μάιντζ - Ντόρτμουντ -> 2 @1.67
19:30 Βέροια - Ολυμπιακός -> Οver 2.5 @1.75
21:45 Ρεάλ - Σοσιεδάδ -> Goal/Goal @1.67
22:00 Παρί Σ.Ζ. - Μονακό -> 1 @1.70

Goal Tips

  • Το Goal / Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Ντόρτμουντ για την Μπουντεσλίγκα, στα πέντε από αυτά σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα. Αυτή την εβδομάδα η Μπορούσια φιλοξενείται από τη Μάιντζ.
  • Μόλις ένα γκολ έχει δεχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν στους επτά τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις! Επόμενος αντίπαλος για τους Παριζιάνους, η Μονακό (29/01, 22:00).
  • Στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα. Αυτή την εβδομάδα οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Μπέτις.
  • Goal / Goal και Over 2.5 τα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς της Γιουβέντους, η οποία φιλοξενείται από τη Σασουόλο.
  • Το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στα οκτώ τελευταία ματς της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις. Στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις, μάλιστα, το Over συνδυάστηκε με το Goal / Goal. Αυτή την αγωνιστική η «βασίλισσα» φιλοξενεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
  • Το No Goal έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς του Παναιτωλικού και στα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ, σε όλες τις διοργανώσεις. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται αυτή την αγωνιστική στο Αγρίνιο.

Seri Tips

  • Η Φιορεντίνα είναι αήττητη στους δέκα αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής φέτος στο γήπεδό της για το ιταλικό πρωτάθλημα, μετράει πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την Τζένοα, η οποία δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις οκτώ πιο πρόσφατες «εξόδους» της σε Serie A και Κύπελλο (0-1-7).
  • Νικήτρια η Παρί Σεν Ζερμέν και στα επτά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή την εβδομάδα υποδέχεται τη Μονακό, η οποία είναι αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα ματς της, με απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία.
  • Αήττητη η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, σε δέκα παιχνίδια μετρά οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η Ρεάλ Σοσιεδάδ (29/01, 21:45).
  • Δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει ο Λεβαδειακός σε Σούπερλιγκ και Κύπελλο. Η ομάδα από τη Λειβαδιά, η οποία την Κυριακή (29/01, 15:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, μετρά οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες.
  • Από πέντε σερί εκτός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την Κυριακή (29/01, 17:15) δοκιμάζεται στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Head 2 Head

  • Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πανηγυρίσει 16 νίκες στα 20 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (16-3-1). Η «βασίλισσα» υποδέχεται τη Σοσιεδάδ στο «Μπερναμπέου» την Κυριακή (29/01, 21:45).
  • Η Ντόρτμουντ έχει ηττηθεί μία μόνο φορά στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχε δώσει με αντίπαλο τη Μάιντζ. Στα 12 υπόλοιπα ματς, η Μπορούσια κέρδισε 11 φορές, με μία αναμέτρηση να ολοκληρώνεται ισόπαλη.
  • Η Χέρτα έχει ηττηθεί μία μόνο φορά στις δέκα τελευταίες «επισκέψεις» της στην έδρα της Φράιμπουργκ! Στα υπόλοιπα εννέα παιχνίδια η ομάδα του Βερολίνου πανηγύρισε έξι νίκες, ενώ τρία ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο Φράιμπουργκ την Κυριακή (29/01, 18:30).
  • Αήττητη η Τουλούζ στα εννέα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τη Σεντ Ετιέν. Έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες, ενώ πέντε παιχνίδια ολοκληρώθηκαν ισόπαλα. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται την Κυριακή (29/01, 18:00) στο «Μουνισιπάλ».
  • Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει και τα 13 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τη Βέροια, ανεξαρτήτως έδρας. Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Κυριακή