Παίρνει το ντέρμπι η Γιουβέντους - Free Sunday
Παίρνει το ντέρμπι η Γιουβέντους

Παίρνει το ντέρμπι η Γιουβέντους

Πέντε παιχνίδια έχει επιλέξει η ομάδα του Betarades.gr από το «δαιδαλώδες» κουπόνι αυτής της εβδομάδας. Ξεχωρίζουν το σπουδαίο ματς στην Ιταλία, ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ, η κόντρα της περσινής πρωταθλήτριας Λέστερ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, ενώ τρεις ακόμη προτάσεις προκύπτουν από Σούπερλιγκ, Ισπανία και Γαλλία.

Ξεκινάμε με το ντέρμπι στην Ιταλία, ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ. Η «Μεγάλη Κυρία» βαδίζει προς την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου και φέτος. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +4 από τη 2η Ρόμα, ενώ εντός έδρας είναι πανίσχυρη. Συγκεκριμένα, στο γήπεδό της έχει 11 νίκες σε ισάριθμα ματς για το πρωτάθλημα, έχει πετύχει 29 τέρματα και έχει δεχτεί μόλις έξι! Οι «νερατζούρι» είναι ένας καθ’ όλα αξιόλογος αντίπαλος, αλλά η Γιουβέντους έχει τον τρόπο να παίρνει κάθε παιχνίδι, ιδιαίτερα μπροστά στο κοινό της. Θα επιλέξουμε τον άσο σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ, σε απόδοση 2.35, μια και δεν περιμένουμε το σκορ να πάρει μεγάλες διαστάσεις, από τη στιγμή που πρόκειται για ντέρμπι.

Σκοράρουν στο Λέστερ

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η περσινή πρωταθλήτρια βρίσκεται, πλέον, αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού. Μετά από 23 αγωνιστικές η απόστασή της από την «επικίνδυνη» ζώνη είναι μόλις δύο βαθμοί και αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος –τα τρία από αυτά εκτός έδρας–, μην έχοντας καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από αυτά. Αντιλαμβάνεται, επομένως, κανείς ότι έχει φτάσει σε οριακό σημείο και από δω και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι σημαντικό. Υποχρεωμένες οι «αλεπούδες» να κυνηγήσουν το «τρίποντο», αλλά και η ομάδα του Μουρίνιο επίσης «καίγεται» για βαθμούς μετά την… γκέλα στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Χαλ (0-0). Και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα, δεν θα ασχοληθούμε με τον τελικό νικητή, ωστόσο θεωρούμε ότι αμφότερες μπορούν να πετύχουν από ένα τέρμα. Θα επιλέξουμε, λοιπόν, το Goal/Goal, σε απόδοση 2.00.
Συνεχίζουμε με Σούπερλιγκ και τον αγώνα ΑΕΚ - Βέροια. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει... μαγικό ραβδάκι, αυτό είναι βέβαιο, ωστόσο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει κατορθώσει να αντιστρέψει το κλίμα στα αποδυτήρια. Η Ένωση είναι αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, δεν έχει δεχτεί γκολ σε κανένα από αυτά τα ματς, ενώ μεσοβδόμαδα «διέλυσε» με 6-0 τον Λεβαδειακό, παίρνοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Βέροια δύσκολα θα καταφέρει να προβάλει αντίσταση, η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί, στοιχηματικά, όμως, αξίζει να ασχοληθούμε με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 1.80.

«Καίγεται» η Χιχόν

Μία ακόμη πρόταση προκύπτει από την Ισπανία και συγκεκριμένα από το παιχνίδι Χιχόν - Αλαβές. Μεγάλης σημασίας η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, καθώς κάθε απώλεια βαθμών από δω και πέρα τους φέρνει όλο και πιο κοντά στην παρακάτω κατηγορία. «Must win» το ματς για τη Χιχόν, θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αλαβές, με τον άσο να παίζεται στο 2.30. Τέλος, θα μας απασχολήσει ο αγώνας Τουλούζ - Ανζέ, για το γαλλικό πρωτάθλημα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο και είναι σχεδόν ισοδύναμες. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν στα τελευταία παιχνίδια πως αρχίζουν να συνέρχονται και αξίζει να τους στηρίξουμε, επιλέγοντας το Χ2 σε απόδοση 1.81.
Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε προτάσεις για live betting όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας με έντονη δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

05/02
15:00 ΑΕΚ - Βέροια -> Over 2.5 @ 1.80
16:00 Τουλούζ - Ανζέ -> X2 @1.81
17:15 Χιχόν - Αλαβές -> 1 @2.30
18:00 Λέστερ - Μάντσεστερ Γ. -> Goal/Goal @2.00
21:45 Γιουβέντους - Ίντερ -> 1 & Under 3.5 @2.35

Goal Tips

  • Η Γιουβέντους έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες που έδωσε στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα. Υποδέχεται την Ίντερ, η οποία προέρχεται από 3/4 εκτός έδρας No Goal σε επίπεδο πρωταθλήματος.
  • 2-3 γκολ ήταν το σύνολο τερμάτων και στα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή την αγωνιστική το σύνολο του Μουρίνιο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την περσινή πρωταθλήτρια Λέστερ.
  • Το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ, στα τρία πιο πρόσφατα σημειώθηκαν τέσσερα τέρματα ακριβώς! Την Κυριακή (05/02) οι «πολίτες» υποδέχονται τη Σουόνσι, η οποία προέρχεται από 11 διαδοχικά Over 2.5 σε επίπεδο πρωταθλήματος.
  • Το Goal/Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Σπόρτινγκ Χιχόν, σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Κύπελλο. Αυτή την εβδομάδα υποδέχεται την Ντεπορτίβο Αλαβές για την 21η αγωνιστική της Α΄ Ισπανίας.
  • Το No Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την Μπουντεσλίγκα. Αυτή την εβδομάδα υποδέχεται την Ντάρμσταντ.

Seri Tips

  • Νικηφόρα για τη Γιουβέντους και τα 11 ματς που έχει δώσει φέτος στο γήπεδό της σε επίπεδο Serie A. Αυτή την εβδομάδα η «Μεγάλη Κυρία» υποδέχεται την Ίντερ.
  • Αήττητη η ΑΕΚ φέτος στην έδρα της, σε 11 παιχνίδια για τη Σούπερλιγκ και το Κύπελλο έχει απολογισμό έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες. Την Κυριακή (05/02) υποδέχεται τη Βέροια για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
  • 11 νίκες έχει πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ στα 12 τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, έχει ηττηθεί μόνο από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Ο «δικέφαλος» υποδέχεται την Κυριακή (05/02) τον Αστέρα Τρίπολης για τη Σούπερλιγκ.
  • Χωρίς νίκη η Τουλούζ στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της για τη Ligue 1 (0-1-4). Στους τέσσερις πιο πρόσφατους έχει υποστεί ισάριθμες ήττες, χωρίς να έχει καταφέρει καν να σκοράρει! Την Κυριακή (05/02) υποδέχεται την Ανζέ.
  • Αήττητη η Σεβίλλη στα πέντε τελευταία ματς που έχει δώσει στο γήπεδό της, σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Και στα πέντε αξίζει να σημειωθεί ότι επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5.

Head 2 Head

  • Το Goal/Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στους έξι τελευταίους αγώνες μεταξύ Θέλτα και Ρεάλ Μαδρίτης, σε όλες τις διοργανώσεις. Οι τρεις από αυτούς, μάλιστα, διεξήχθησαν φέτος, ένας για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται την Κυριακή (05/02) στο «Μπαλαΐδος» για την 21η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
  • Στα 11/13 πιο πρόσφατα ματς μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ, σε όλες τις διοργανώσεις, το σύνολο τερμάτων ήταν 2-3 γκολ. Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Κυριακή (05/02), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A.
  • Αήττητη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τη Λέστερ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, Και στα πέντε, μάλιστα, έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal, με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν κερδίσει στα τρία από αυτά. Η Λέστερ υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ την Κυριακή (05/02) για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
  • Η ΑΕΚ έχει κερδίσει και στα εννέα τελευταία ματς που έχει δώσει με αντίπαλο τη Βέροια, ανεξαρτήτως έδρας. Η Ένωση υποδέχεται την Κυριακή (05/02) την ομάδα από την Ημαθία στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Σούπερλιγκ.